delqnski47 написа:Единственото,което знам е,че никой не обели и една думичка от продажните медии за фирмите,които се пльоснаха на търга за емблемата с представители на числото и свързани с Домусчиев.Само тва знам.Че там имаше пълно мълчание.Знам само,че същите продажни медийки приказваха едно преди да се плати емблемата,а сега приказват съвсем друго.И това знам.Мога цели статии да извадя.А вече дали Домусчиев конкретно плащал на числото...тва не го знам.Ама горното е достатъчно.
Аз говоря за това, което пишехте тук. Факти.
Но има и друго-няколко търга за емблемата се провалиха, защото нямаше кандидати. Тогава тя беше доста "евтина". Защо ГГ не я купи тогава за 1,6 млн лв( цитирам по памет) си е негов проблем.
ГГ изобщо направи много грешки, но вие упорито в раболепието си пред него мълчите за тях. И хвърляте вината върху другите.
За сравнение:ние винаги търсехме вината у себе си, а по Тонев, триумвирата и СР се изляха тонове помия от нас. Кога с основание, кога не.
При вас действията на ГГ, каквито и да са те, са постулат. Нещо като Законите на Кирхоф-те не се оспорват. Просто се прилагат.