CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:отговаряйте ми и на мен де. ще ви се разсърдя значи
Аз това твоето го предлагам от 3 дни насам, какво очакваш да ти отговоря...

1982 написа:vaskonti написа:Ама няма как да се използва лиценза на Литекс! НЕ може и това е! Единствения начин е ЦСКА да се премести в Ловеч, което очевидно няма как да стане.
Целта явно е ЦСКА да бъде ..... закрит. Така ТИТАН няма да плащат дълговете. ЦСКА където и да го местиш, си остава с дълговете.
Литекс няма дългове.vaskonti написа:Освен това, ако новото дружество не може да ползва лиценза на ЦСКА, защо да може да ползва този на Литекс? Нали става въпрос за ново дружество? Кое точно ще му пречи да ползва лиценза на ЦСКА, което обаче няма да пречи на лиценза за Литекс?
Точно тук е шибаната уловка.![]()
Затова и вариантът сливане, който е обсъждан, не е никак вероятен.
vaskonti написа: Аз съм сигурен, че много отдавна са наясно как да бъде осъществена сделката.
Повярвай ми, не са наясно. Мътят го няколко месеца вече. Дори и адвокатчето на ТИТАН призна днес, че се обсъждат много варианти, не от вчера.
Напротив, Титан имат изгода ЦСКА да не фалира. Ако Ганчев им предложи подобна схема - 50/50 като им плати кеш сума равна на доказаните външни дългове, а вътрешните Титан да си ги приспадат от задълженията за инвестиции - така те хем ще вземат някой друг милион, хем няма да имат ангажимент към ЦСКА и ще си свиркат.
Това какво е "признал" адвокатчето днес не ме вълнува. Той може да каже какво ли не, най-вече това, което му е казано да (не)казва. И общо взето не каза нищо съществено, а само се караше с Чезаре и Манолов за глупости. Общо взето все едно гледах форума... Убеден съм, че нещата са решени отдавна.