Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: ЦСКА с обширно обръщение към спортната общественост

Мнениеот Oskron » 11 апр 2012 10:19

motg написа:Левскарите да разберат, че целият този "рев" е за да се предпази клуба от скрити наказания.
До сега БФС пусна 2 декларации, в които каза едно голямо НИЩО, с тази некомпетентност на уредниците на първенството, трябва да се защити клуба, а това е възможно само чрез медиите.

Е щом е нищо вярвайте си на Градев, той все някога ще успее да спечели някой казус, то при вас са бол, човека може много да научи.
Ама не ви ли прави впечатление, че почти няма транфер който да не е станал "казус" или пък напуснал футболист който също да няма някакъв "казус" за решаване с великия червен отбор.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 11 апр 2012 10:21

Предлагам да играем на една игра, и тя се казва "убий глупака с мълчание". В един период от време се чувствах много добре защото името на любимият ми отбор ЦСКА не се споменаваше в пресата въобще, нямаше и изявления и всичко беше спокойно, отбора си играеше добре и не беше под напрежение. Какво стана сега 1-ви сме и веднага започна цирка. Спрете се бе хора стига сте отговаряли на провокации, ПОВЕЧЕ ИГРАЙТЕ НА ТЕРЕНА, ПО МАЛКО ПРИКАЗВАЙТЕ. Аман от пишман недоказали се писатели.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 11 апр 2012 10:21

А ако пак не си покриете изискванията за лиценз? Кой ще е виновен пак? А ако се окаже, че сте оставени незаконно в А група 07/08г.? Платете си всичко, бъдете изрядни, не крадете футболисти, не давайте допинг на футболистите си, възпитайте ги и тогава никой няма да има за какво да се заяде с вас, особено Световния империализъм! Никой не е длъжен на едно ЕАД.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 11 апр 2012 10:23

sslevski написа:Нищо НЕ може да оправдае действията на Присо.
За това за него трябва максимално наказание.
Но както каза Томислав Русев:
Пожелавам на ЦСКА никакви наказания на футболисти,никакви глоби,всички в игра,дано БФС да ме чуе.И всичко това за да спре този РЕВ!!!Само така могат да разберат ,че трябва да си търсят вината единствено и само в КЛУБА.

От мен дано да не го наказват,защото ми омръзна от декларации,молби,стачки и всякакви НЕ футболни глупости.Вместо да се мисли за футбол занимавате футболната общественост с вашите тъпотии и подобни там неща.Но и да не го накажат ВИЕ най-вероятно ще се върнете към директивата Левски да стане шампион.
Е заради това последно се радвам,че съм от синия клуб.
Просто мнение!!!

Да си глупак е изкуство! Кои ДЕЙСТВИЯ на Присо не могат да бъдат оправдани? Ти снимките виждаш ли ги? Или ги гледаш както дявола чете евангелието? Дали ще ревем или не си е наша работа! Тази действаща съдийска комисия работи благодарение на вашия рев. Вие я назначихте, или викаш то туй не важи!
Последна промяна от russia на 11 апр 2012 10:24, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 11 апр 2012 10:24

Theos написа:
motg написа:Левскарите да разберат, че целият този "рев" е за да се предпази клуба от скрити наказания.
До сега БФС пусна 2 декларации, в които каза едно голямо НИЩО, с тази некомпетентност на уредниците на първенството, трябва да се защити клуба, а това е възможно само чрез медиите.

Докато си кореспондирате с декларации и интервюта няма да се разберете по никакъв начин, всеки ще е прав за себе си.
Не печелите дивиденти от декларации, напротив вече става смешно и досадно,ако някой има нещо да казва да го носи в Прокуратурата!

Да де но нали целта е да се изкара официална позиция от БФС, до сега само се пускат някакви декларацийки. Да направят една пресконфенренция да им се видят очите и на Боби и на другите отговорни лица, защото сега с тези декларацийки в пресата, които не са персонално подписани е лесно да си сменят позицията, както им е угодно :)

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 11 апр 2012 10:28

Пожелавам на ЦСКА никакви наказания на футболисти,никакви глоби,всички в игра,дано БФС да ме чуе.И всичко това за да спре този РЕВ!!!Само така могат да разберат ,че трябва да си търсят вината единствено и само в КЛУБА.

От мен дано да не го наказват,защото ми омръзна от декларации,молби,стачки и всякакви НЕ футболни глупости.Вместо да се мисли за футбол занимавате футболната общественост с вашите тъпотии и подобни там неща.Но и да не го накажат ВИЕ най-вероятно ще се върнете към директивата Левски да стане шампион.
Просто мнение!!!

Ей Богу добре, че си от синия клуб, че иначе сигурно Земята щеше да тръгне да се върти наобратно. Вие въобще усещате ли колко жалка картинка сте. Вие същите, които сменяте шефове на комисии за един отменен гол в мач, в който паднахте с три гола разлика, Вие същите, които нямате и един мач наказание лишаване от домакинство, Вие същите, които нямате едно наказание на футболист повече от 2 мача, Вие същите, които не сте платили и една стотинка на тая държава, за това че ползвате нейна собственост. Та същите Вие ще ми говорите, че Ви било писнало от тоя рев и от декларациите - като Ви е писнало на теб и на Томислав Спринтьора -вчера го написах - има достатъчно дървета и въжетата не са скъпи.
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 11 апр 2012 10:31

Никой няма желанието да гледа реално на нещата...
Едните приемат едната крайност за истина, а другите - противоположната.
Аз не съм експерт и не мога да коментирам тези неща за разлика от други хора, които и грам да не разбират, пак си плямпат.
Чудно ми е само, дали в буквалния смисъл отхвърляте аргументите на едната страна, а на сляпо приемате тези на другата, заради фенщината си :?: Или може би виждате истината, но не ви изнася да я признаете :?: :!:
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 11 апр 2012 10:31

Sh. Group написа:

Просто мнение!!!

Ей Богу добре, че си от синия клуб, че иначе сигурно Земята щеше да тръгне да се върти наобратно. Вие въобще усещате ли колко жалка картинка сте. Вие същите, които сменяте шефове на комисии за един отменен гол в мач, в който паднахте с три гола разлика, Вие същите, които нямате и един мач наказание лишаване от домакинство, Вие същите, които нямате едно наказание на футболист повече от 2 мача, Вие същите, които не сте платили и една стотинка на тая държава, за това че ползвате нейна собственост. Та същите Вие ще ми говорите, че Ви било писнало от тоя рев и от декларациите - като Ви е писнало на теб и на Томислав Спринтьора -вчера го написах - има достатъчно дървета и въжетата не са скъпи.

аааа, не си прав :). Те са свикнали и дърветата и въжетата да са им безплатни.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 11 апр 2012 10:32

motg написа:
Theos написа:

Докато си кореспондирате с декларации и интервюта няма да се разберете по никакъв начин, всеки ще е прав за себе си.
Не печелите дивиденти от декларации, напротив вече става смешно и досадно,ако някой има нещо да казва да го носи в Прокуратурата!

Да де но нали целта е да се изкара официална позиция от БФС, до сега само се пускат някакви декларацийки. Да направят една пресконфенренция да им се видят очите и на Боби и на другите отговорни лица, защото сега с тези декларацийки в пресата, които не са персонално подписани е лесно да си сменят позицията, както им е угодно :)

Те явно така си работят, с декларации, пък пресконференция току виж направили...аз исках да кажа,че ако има някакви доказателства Иванов е трябвало да отиде с тях в Прокуратурата за това ,че БФС са му предлагали далаверата с Литва...води свидетели, проверяват се телефони и всичко излиза на яве.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 апр 2012 10:33

ЦСКА далеч не са "света вода", но тия от БФС вече минават всякакви граници. Вчера гледах Канал 3 и по време на предаването се включи адв. П. Величков. Въпреки че и той поиска взимането на лиценза на ЦСКА от БФС, той каза някои много важни неща:

1. Не очаква БФС да вземе лиценза на ЦСКА, просто защото те не са единствени "грандове", заради чиито задължения БФС се затваря очите. Има и други клубове. Вие си вадете изводите!
2. По отношение на "казуса Гонзо" - ясно и точно каза, че единствените виновници в случая са БФС и всички тези техни оправдания граничат с глупостта. Тяхно е задължението да намерят необходимата информация къде, как и колко е играл даден футболист преди да бъде картотекиран той.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”