JackPackage написа:Разходка до Бялка фор ю, мистър Попов?![]()
![]()
+кетъринг
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
JackPackage написа:Разходка до Бялка фор ю, мистър Попов?![]()
![]()
Parvan P. Parvanov
2 часа
Уважаеми привърженици на ЦСКА. Току що получих съобщение от г-н Борислав Попов, с което ми казва, че г-н Борислав Михайлов трябва да му нареди да изпрати готовия имейл до уебсайта на УЕФА. Борислав Михайлов не ми отговаря. Малко по-късно, г-н Попов ми изпрати съобщение и ми каза, че ще му трябват "3-4 дни, работни". Моля всички за търпение до идния четвъртък.
yagarr написа:Parvan P. Parvanov
2 часа
Уважаеми привърженици на ЦСКА. Току що получих съобщение от г-н Борислав Попов, с което ми казва, че г-н Борислав Михайлов трябва да му нареди да изпрати готовия имейл до уебсайта на УЕФА. Борислав Михайлов не ми отговаря. Малко по-късно, г-н Попов ми изпрати съобщение и ми каза, че ще му трябват "3-4 дни, работни". Моля всички за търпение до идния четвъртък.
Люпко Петрович е получил предложение да започне работа в ЦСКА, пише "Тема Спорт". Наскоро сърбинът обяви, че приключва с треньорството, след като за последно бе начело на Руанда, който направи шампион.
Преди дни 71-годишният специалист се е срещнал с благодетеля на "червените" Гриша Ганчев в София. Последният му е отправил покана да стане част от ръководството на ЦСКА. До края на годината Петрович ще даде отговор на предложението.
Независимо, че миналото му е свързано с Левски, Люпко вече обяви, че би работил на "Българска армия". Той също така призна, че е спомогнал и за назначението на Нестор ел Маестро.
red__army написа:Новината на деня е от вчера вечерта....по Евроком.И спортна и политическа.Не че тези неща не се говориха под сурдинка,сега има директни обвинения.Тоя дядка Любко,въобще не ме интерсува...няма място на Армията и толкова.Като го питаш за ЦСКА...винаги ми говори кво требва да се промени в ....Левски.Защо мълчиме за геноцида над ЦСКА...от Бащиците Станишев и Борисов(приятел на Домусчиев)...нещо не ни се коментира...що така мълчиме гузно!?А тук требваше да ври и кипи!!!
peliforewer написа:red__army написа:Новината на деня е от вчера вечерта....по Евроком.И спортна и политическа.Не че тези неща не се говориха под сурдинка,сега има директни обвинения.Тоя дядка Любко,въобще не ме интерсува...няма място на Армията и толкова.Като го питаш за ЦСКА...винаги ми говори кво требва да се промени в ....Левски.Защо мълчиме за геноцида над ЦСКА...от Бащиците Станишев и Борисов(приятел на Домусчиев)...нещо не ни се коментира...що така мълчиме гузно!?А тук требваше да ври и кипи!!!
Интересното е че и медиите се правят на глухи и никъде не пишат дума за участието на Томов в Евроком.Мисля че Томов беше искрен и отговори на всички въпроси,даде и отговор на въпросите които Диков задава вече от доста време за едни 34млн.лв. от Стивън Ло към собственика на тенис-кортовете в Банкя,тема която е скандална и навсякъде по света щеше да бъде обект на разследване,само не и в България.Днес надълго и нашироко се отразява какво е казал Дучето и как е купил абонаментна карта на внук си за Армията,а никъде не се споменава за директните обвинения на Томов към Станишев и Борисов и какво му се случи след като е извадил реалните заплати на футболистите на ЦСКА. http://eurocom.bg/shows/video/diskusion ... icite/8493
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot и 4 госта