Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Layne Staley » 11 окт 2018 18:58

Гледам, че много колеги ще се връщат на стадиона ... лошо няма. За мен това плащане не може да зачеркне нещата, случили се през тези 2 години - гаврата с любимия отбор, на Армията дойде Литекс, започнаха селските номера, схеми, нагъзването пред ББ и обкръжението му, и още, и още... А това в последните дни си беше издевателство с феновете, да не говорим че Росен нарече емблемата "свинщина" и "картинка" !?! А за самото плащане един господ знае каква схема стои зад него. А гришата ако тръгне да избива парите, смятайте кога ще сте шампиони ;) Сините приятелки само могат да завиждат за схемите и врътките, които се случват!
Както и да е, дето се вика - Честито, празнувайте си! Поне за мен горчилката си остава!
ЦСКА не е литекс!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 окт 2018 19:00

delqnski47 написа:
tornadooo написа:
delqnski47 написа:
шивача написа:Може и така да е, идеята ми е, че вече е червен :mrgreen:

ПтичЪнце няма мое кацне тук. :mrgreen: Ш'трябва да им строим отделна къщичка. :lol: Особено като станем трима(чакам и моя верен другар Удоджи мода - гадни припознавачи :!: :lol:

Делянски честито, това вече е друго нещо, ако стане и всичко да се решава на терена(не от съдията де) независимо кой е победител ще е още по добре. Иначе кой от къде взел пари, нито на Киро, нито на Гриша и т.н. не е ясно важното е да се инвестира във футбола, Киро го правеше, пожелавам ви и вашия да го прави и да имате също хубав стадион и всичко останало. И честна игра. И между другото, овладейте го малко тоя Тео вашия, разбирам ентусиазъм радост ама малко е смешно от време на време

Тео е ВИП тука,мой човек е.Супер си е той. :lol: Иначе мерси.

Аз съм с връзки тука :lol: :lol: Делянски <3
Имаш бира от мене другата седмица :lol: ще черпя за моя юбилей :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2018 19:03

Teo написа:
Аз съм с връзки тука :lol: :lol: Делянски <3
Имаш бира от мене другата седмица :lol: ще черпя за моя юбилей :mrgreen:

[offtopic]Звънкай. 8-)[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 окт 2018 19:28

Аз не разбирам какво толкова си честитите. Но понеже явно е важно за вас и отдавате значение на случилото се днес-честито и от мен!
При всички случаи придобиването на ТМ и емблемата най-малкото спира коментарите защо и как я ползвате. Вече си е ваша и няма кой да го коментира. Сами по себе си активите на ЦСКА не дават юридическа приемственост, но от чисто морална гледна точка когато си заплатил 8 млн, които да покрият 20-25% от задълженията на фалиралите, ситуацията вече е съвсем различна. Какво ще решат от КАС и УЕФА е друг въпрос, а и не е моя работа.
Щом Шивача, дето ви правеше на дармадан тука е приел нещата-значи има смисъл и логика.
Аз мнението съм си за нещата го казал отдавна и няма смисъл да го повтарям. А и надали ви бърка особено ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 окт 2018 19:29

Teo написа:[center]Феновете на 1948 са добре дошли на Армията, но само ако се разкааят за действията си и думите си, иначе не!
Ние прощаваме на всички Цесекари които искат да подкрепят и да милеят за единствения и неделим тим - нашият ЦСКА от стадион Българска Армия!
[/center]

А вие кога ще се разкаете, че убихте оригинала и след това се врекохте в преименувания Литекс въпреки декларациите които пускахте преди това, че това няма да се случи? :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 окт 2018 19:33

BRF написа:Хайде сега чакам всички комплексари да се изкажат за Емблемата и плащането на задължения на ПФК ЦСКА АД!

Най-големите комплексари и въртиопашки сте вие!На нас нищо не ни трябва от Кирливото...това заявихте 2015.Сега като отиде работата на бузук и се плати се радвате като малко дете с ябълка в ръка и ....нещо в гащите!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 11 окт 2018 19:33

Teo написа:[center]Феновете на 1948 са добре дошли на Армията, но само ако се разкааят за действията си и думите си, иначе не!
Ние прощаваме на всички Цесекари които искат да подкрепят и да милеят за единствения и неделим тим - нашият ЦСКА от стадион Българска Армия!
[/center]

Тео, тук вече сбърка. Сектор Г няма да го позволи това. Колебаещите се до този момент са добре дошли, за другите по един дудук!

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 11 окт 2018 19:33

realno написа:
[/center]

А вие кога ще се разкаете, че убихте оригинала и след това се врекохте в преименувания Литекс въпреки декларациите които пускахте преди това, че това няма да се случи? :)

Предишното дружество бе убито от "доброжелатели", които го "управляваха" ! Ходи да им задаваш на тях въпросчета !
Велик ЦСКА !

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 11 окт 2018 19:34

realno написа:
[/center]

да, ние определихме и не платихме заплатата на БУШ, който сега понамаза от цялата работа. Това със закриването - към Титан и към Лупи. Ние, като фенове дори събирахме пари за глупостите на Лупи, така че.......няма за какво да се извиняваме.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2018 19:35

sin4ec написа:Аз не разбирам какво толкова си честитите. Но понеже явно е важно за вас и отдавате значение на случилото се днес-честито и от мен!
При всички случаи придобиването на ТМ и емблемата най-малкото спира коментарите защо и как я ползвате. Вече си е ваша и няма кой да го коментира. Сами по себе си активите на ЦСКА не дават юридическа приемственост, но от чисто морална гледна точка когато си заплатил 8 млн, които да покрият 20-25% от задълженията на фалиралите, ситуацията вече е съвсем различна. Какво ще решат от КАС и УЕФА е друг въпрос, а и не е моя работа.
Щом Шивача, дето ви правеше на дармадан тука е приел нещата-значи има смисъл и логика.
Аз мнението съм си за нещата го казал отдавна и няма смисъл да го повтарям. А и надали ви бърка особено ;)

Ти каза,че ''може и да говорим за ЦСКА'',ако се плати емблемата. :lol: Нещо такова измотолеви си спомням. :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”