Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот trokadero_ » 11 окт 2018 11:23

soilwork написа:[center]Кой беше на втора позиция в търга? Помня че Газдов и Еко Солюшънс си прибраха задатъците.[/center]

Демек хората на Домуса...

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 11 окт 2018 11:28

petko.h.markov написа:Имах някаква надежда,че поне УЕФА и ФИФА ще спазват собствените си правила.Оказа се ,че не е така.Нищо чудно да приемат,че ако платиш малка част от задълженията/заради които клуба е фалирал и заличен от списъците им/ ще ВЪЗКРЪСНЕ!

Какво ги интересуват тях селските тарикати от Бинбинистан :lol:
То ЕС даде пари за влакчета за метро с надпис "Сделано в СССР" и продължава да дава, за да се нахранят десетина души в страната с милиони, пък ти.... Какво правиш в тая страна въобще :lol: Тук няма място за възмутени, влизаш в схемите или духаш супата. :oops:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 окт 2018 11:35

ГГ само да не го спрат на границата с куфарите с пари, както спряха Кокалис, че.... :| :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 11 окт 2018 11:42

delqnski47 написа:Да,ще възкръсне.Иначе има едно животно,дет се казва ''финансов феърплей''.

И къде е феърплея да фалираш ЦСКА с 30 милиона задължения и да го възкресиш за 8, като за целта твърдиш, че не си ЦСКА, даже го наричаш ФК Лупи и слагаш професионален борец да го управлява. А междувременно получаваш подкрепа от правителството във всяко отношение, преподписваш безплатно с цял един отбор. А накрая викваш - ааа, ЦСКА съм, ама не плащаш по договор на своите бивши работници и на същата тая държава, дето ти е давала тока и водата? Не го виждам тва животинче, дето всички го виждате щом се дадат осемте милиона :|
Последна промяна от phd на 11 окт 2018 11:47, променено общо 1 път.

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 11 окт 2018 11:47

Срока е до 17 днес.
Няма да има плащане.
И спираме с ЦСКА-София, с Армията....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 окт 2018 12:01

SLAP написа:Срока е до 17 днес.
Няма да има плащане.

Не се тревожи, ГГ със сигурност е измислил някаква схема на ръба на закона или отвъд него.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 11 окт 2018 12:10

TristaNNN написа:
Няма да има плащане.

Не се тревожи, ГГ със сигурност е измислил някаква схема на ръба на закона или отвъд него.

Примерно такава - с Черепа са се разбрали още преди две години да си играят ролите, за да може да се мине тънко, само с два милиона, плюс обединяване на всички ЦСКА-та, плюс признаване от ФУФА. Готин номер, за който никой не се е сетил. Яка постановка с много съспенс и хепиенд.
В Театъра на армията е най-интересно, врътки има всякакви :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 окт 2018 12:16

phd написа:
TristaNNN написа:
Няма да има плащане.

Примерно такава - с Черепа са се разбрали още преди две години да си играят ролите, за да може да се мине тънко, само с два милиона, плюс обединяване на всички ЦСКА-та, плюс признаване от ФУФА. Готин номер, за който никой не се е сетил. Яка постановка с много съспенс и хепиенд.
В Театъра на армията е най-интересно, врътки има всякакви :lol:

Да, това също е много възможен вариант. На мен обаче ми е интересно къде са редовните пропагандарори в тоя форум тия дни - ония дето толкова време все знаеха кое и как ще се случи, как ГГ едва ли не ще хлъзне всички, понеже е много напред с материала и великата милионна публика е твърдо зад него, барабар с няколкото легенди. Странна е липсата на тия пропагандатори в момента. Абе, изобщо, мистерията за провържениците на отбора на ГГ е голяма, а за останалите фенове циркът е голяма забава.
Последна промяна от TristaNNN на 11 окт 2018 12:18, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 11 окт 2018 12:16

От ЦСКА пред ТОПСПОРТ: Емблемата ще бъде платена, няма дори 1% възможност това да не стане

ЦСКА ще плати 8-те милиона лева за емблемата и активите на фалиралото дружество. Феновете трябва да са спокойни, защото няма дори 1% възможност това да не се случи. Срокът изтича днес в 15:00 часа. Добрата новина разкриха пред ТОПСПОРТ от ръководството на клуба.

"Все още няма превод, но времето не е изтекло. Емблемата ще бъде платена днес. На 100%. Няма дори 1% възможност това да не стане", заявиха пред медията ни от "Армията".

Ще станат ли реалност думите на нашия източник, остава да разберем.

Към момента и настроението сред феновете във форуми и социални мрежи е далеч по-добро. Много от тях вече споделят емблемата на ЦСКА и коментират, че в крайна сметка има щастлив финал.

Припомняме, че плащането трябва да бъде направено до 15:00 часа днес

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 окт 2018 12:21

trokadero_ написа:От ЦСКА пред ТОПСПОРТ: Емблемата ще бъде платена, няма дори 1% възможност това да не стане

ЦСКА ще плати 8-те милиона лева за емблемата и активите на фалиралото дружество. Феновете трябва да са спокойни, защото няма дори 1% възможност това да не се случи. Срокът изтича днес в 15:00 часа. Добрата новина разкриха пред ТОПСПОРТ от ръководството на клуба.

"Все още няма превод, но времето не е изтекло. Емблемата ще бъде платена днес. На 100%. Няма дори 1% възможност това да не стане", заявиха пред медията ни от "Армията".

Ще станат ли реалност думите на нашия източник, остава да разберем.

Към момента и настроението сред феновете във форуми и социални мрежи е далеч по-добро. Много от тях вече споделят емблемата на ЦСКА и коментират, че в крайна сметка има щастлив финал.

Припомняме, че плащането трябва да бъде направено до 15:00 часа днес

Тоя път не е от "достоверен източник, пожелал анонимност" :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”