Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

redpride
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Мнениеот redpride » 05 мар 2012 18:47

danko_sot написа:
redpride написа:Аз стоях докрая на мача, защото играеше моят отбор. Слабо или силно няма значение, това е ЦСКА и трябва да бъдем зад момчетата. Не зад гробокопачите от Титан, а зад ЦСКА.

Не може обаче цял живот да седим и да подкрепяме този отбор, когато зад него управляват хора като Титан. Просто това е най-гадния и изродски мазохизъм, който може да съществува на земята. Аз самия миналия сезон след като видях какво е дереджето и че Титан загробват клуба се дръпнах от клуба и цял втори полусезон съм гледал два или най-много три мача на ЦСКА. Или съм бил на работа, когато ги даваха по тв или предпочитах да си пусна Диема.
Сега положението е идентично и от нас феновете зависи какво ще изберем- Война с Титан или тотално пребрежение на тима! Това са двете възможности, защото аз този тим не мога да седя и да го подкрепям, просто ей така все едно всичко е наред и т.н и да си пиша глупости по форумите, че нищо няма и всичко ще се оправи, както го правят двама-трима мои съфорумници

Бъркаш ако смяташ, че си заравям главата в пясъка и се правя, че нищо не е станало. Трябва да бъдем на стадиона, защото само там ще ни чуят. Ако всички си останем в къщи значи Титан са победили и още повече ще изнаглеят. Съберът ли се поне 5000-6000 никой не може да ни заглуши. Аз бях във Бургас, ще бъда и в събота, защото искам моят отбор да е нормален. Разбираш добре, че ЦСКА не е Титан, а сме ние феновете. Само и само ние можем да променим нещата.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 мар 2012 21:06

Принципно си прав-ама разликата е че всички тия високопарни слова си остават само в нета-а като стане напечено-все едни и същи го отнасят!
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 мар 2012 21:32

Леле вие представяте ли си някви момчета пак да ходят да скандират "Вън боклузите от ЦСКА" макар и мирно срещу Титан, щото тва е демокрацията и може да си скандираме квот искаме и ония пак да почнат да ни пращат мутри да ни бият. Не съ съмнявам, че Титан ще пратят наказателната бригада при първите викове. Главата и Дучето едва ли ще пострадат вече след събиитята от миналия сезон, но обикновени деца и момчета като нищо. И това е безобразие, тва е страната на на шибаните мутри, ако пак стане тва. Почти никаква реакция нямаше от Бойко Борисов миналия път, те и собстевните си играчи пратиха да ги бият. Но той големият вожд нали си гледа само правителствения отбор. Оня ден спонсор им намери, сега очаквам я някое теренче да им подари, а може и някой играч да им намери :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 05 мар 2012 21:50

Данко, вашо момче от Бургас, сигурно го знаете, пихме с него снощи след мача и каза, че транспаранта за боклуците го махнате, заради ченгетата... Верно ли е това?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 мар 2012 21:54

Bourgas написа:Данко, вашо момче от Бургас, сигурно го знаете, пихме с него снощи след мача и каза, че транспаранта за боклуците го махнате, заради ченгетата... Верно ли е това?

Май така е било, но не виждам логиката. Полицията се намесва като има някви етнически плакати за турци примерно или расистки, обаче в тоя случай не мога да си го обясня. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 мар 2012 23:09

danko_sot написа:
Bourgas написа:Данко, вашо момче от Бургас, сигурно го знаете, пихме с него снощи след мача и каза, че транспаранта за боклуците го махнате, заради ченгетата... Верно ли е това?

Май така е било, но не виждам логиката. Полицията се намесва като има някви етнически плакати за турци примерно или расистки, обаче в тоя случай не мога да си го обясня. ;)

Един телефон и щяхме да ви го опънем ние. То така или иначе се разбра, че имаме общ враг- Титан. Що се дърлихме два месеца ? Не знам.
За мача. Кой малоумник прецени, че това момче Боладо е готово за мач. :roll: Как може от летището да го хвърлиш в такъв мач. Недоумявам. Абсурдите не бяха само до тук. След 70-тата минута, когато вкарахме и втория гол се видя, че вашите рухнаха и физически, освен психически.
Имахте лагери в топли страни. Пресата тръбеше за турнири със 100 000 зрители и накрая какво? Един Черноморец, който се чуди как да върже двата края със скромна зимна подготовка на базата ни( смея да твърдя, че и до година ще си бъдем в Бургас. Условията са перфектни на кампуса) в студ и сняг излезе по-подготвен тим. За разлика от вас, които слушахте за отбора си и четяхте спортната преса относно подготовката ви, ние имахме възможноста ( всички лаладжии от нашия форум :) ) да си гледаме момчетата зад гърба на Херо. Контактувахме с него и играчите, а напук на финансовите ни проблеми смея да твърдя, че и колектив имаме. При вас. Объркана работа. Всеки ден чета кой сте купили, кой сте откраднали, кой сте продали и накрая, когато трябваше да изкарате бойци ( признавам, че идея си нямах за вашия състав)вашите тренери, спортни директори, Дуце-та, Пенев-ци ( моето уважение към чичо Митко) буквално си свалиха гащите и сътвориха екскремент за вас - феновете на отбора. Този екскремент вонеше и при нас. За това сме съпричастни към неволите ви Титан-ски...Гледах преди малко Д. Борисов - талибан, който не знае, с кой си прави ташак. Той ви се подиграва. Обидно е до степен, че и аз да се чувствам накърнен. Махайте боклуците. Тия не знаят, какво правят. Петнят името ЦСКА.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 05 мар 2012 23:34

ntodorov написа:
Bourgas написа:

Един телефон и щяхме да ви го опънем ние. То така или иначе се разбра, че имаме общ враг- Титан. Що се дърлихме два месеца ? Не знам.
За мача. Кой малоумник прецени, че това момче Боладо е готово за мач. :roll: Как може от летището да го хвърлиш в такъв мач. Недоумявам. Абсурдите не бяха само до тук. След 70-тата минута, когато вкарахме и втория гол се видя, че вашите рухнаха и физически, освен психически.
Имахте лагери в топли страни. Пресата тръбеше за турнири със 100 000 зрители и накрая какво? Един Черноморец, който се чуди как да върже двата края със скромна зимна подготовка на базата ни( смея да твърдя, че и до година ще си бъдем в Бургас. Условията са перфектни на кампуса) в студ и сняг излезе по-подготвен тим. За разлика от вас, които слушахте за отбора си и четяхте спортната преса относно подготовката ви, ние имахме възможноста ( всички лаладжии от нашия форум :) ) да си гледаме момчетата зад гърба на Херо. Контактувахме с него и играчите, а напук на финансовите ни проблеми смея да твърдя, че и колектив имаме. При вас. Объркана работа. Всеки ден чета кой сте купили, кой сте откраднали, кой сте продали и накрая, когато трябваше да изкарате бойци ( признавам, че идея си нямах за вашия състав)вашите тренери, спортни директори, Дуце-та, Пенев-ци ( моето уважение към чичо Митко) буквално си свалиха гащите и сътвориха екскремент за вас - феновете на отбора. Този екскремент вонеше и при нас. За това сме съпричастни към неволите ви Титан-ски...Гледах преди малко Д. Борисов - талибан, който не знае, с кой си прави ташак. Той ви се подиграва. Обидно е до степен, че и аз да се чувствам накърнен. Махайте боклуците. Тия не знаят, какво правят. Петнят името ЦСКА.[/quote]

Респект към такива като теб, които уважават името ЦСКА!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 мар 2012 09:50

ntodorov написа:Един телефон и щяхме да ви го опънем ние. То така или иначе се разбра, че имаме общ враг- Титан. Що се дърлихме два месеца ? Не знам.
Имахте лагери в топли страни. Пресата тръбеше за турнири със 100 000 зрители и накрая какво? Един Черноморец, който се чуди как да върже двата края със скромна зимна подготовка на базата ни( смея да твърдя, че и до година ще си бъдем в Бургас. Условията са перфектни на кампуса) в студ и сняг излезе по-подготвен тим. За разлика от вас, които слушахте за отбора си и четяхте спортната преса относно подготовката ви, ние имахме възможноста ( всички лаладжии от нашия форум :) ) да си гледаме момчетата зад гърба на Херо. Контактувахме с него и играчите, а напук на финансовите ни проблеми смея да твърдя, че и колектив имаме. При вас. Объркана работа. Всеки ден чета кой сте купили, кой сте откраднали, кой сте продали и накрая, когато трябваше да изкарате бойци ( признавам, че идея си нямах за вашия състав)вашите тренери, спортни директори, Дуце-та, Пенев-ци ( моето уважение към чичо Митко) буквално си свалиха гащите и сътвориха екскремент за вас - феновете на отбора. Този екскремент вонеше и при нас. За това сме съпричастни към неволите ви Титан-ски...Гледах преди малко Д. Борисов - талибан, който не знае, с кой си прави ташак. Той ви се подиграва. Обидно е до степен, че и аз да се чувствам накърнен. Махайте боклуците. Тия не знаят, какво правят. Петнят името ЦСКА.

По принцип си прав за всичко, само с едно не съм съгласен. Не мисля, че сме рухнали физически след втория гол. То даже май след това си създадохме почти всички положения през второто полувреме.
Не съм и сигурен, че щяхте да победите, ако не беше малоумния автогол на Крачунов. След това стана прекалено лесно за вас на контри. Мисля, че който вкараше първи гол в мача, той щеше и да спечели, без значение дали е ЦСКА или Черноморец. Просто така се разви двубоя, че първия гол решаваше много неща.
Иначе няма спор, че ни надиграхте, да не използвам по-силни думи. Но все пак не винаги този, който играе по-добре побеждава и спокойно можеше да станем свидетели на тази максима в неделя, ако не бяха великолепните намеси на Стоян Колев на 2 пъти.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 мар 2012 10:52

По принцип си прав за всичко, само с едно не съм съгласен. Не мисля, че сме рухнали физически след втория гол. То даже май след това си създадохме почти всички положения през второто полувреме.

Да. Може би трябваше да уточня. Гледах мача на стадиона, гледах снощи и целия мач по Нет-а. Определено на стадиона беше по-забавно.
Какво имам/х предвид. Привидно може би си прав, но...според мен само Мораес и Присо - останаха свежи, частично и Карачанаков ( няма физика - блъскаше се, като в стълбове с нашите защитници и полузащитници). Галчев, Бандата и П. Стоянов тотално сдадоха. Последния не можа да си вземе въздух при гонежа на една топка, когато трябваше да покрива оголена зона. Бях близко до ситуацията. След 70-тата минута имаше моменти, когато топката се търкаляше между централния кръг на терена и дъгата пред пеналтерията ни. Вашите полузащитници и нашите такива се стрелкаха към нея и почти винаги наш играч изпреварваше. От стадиона виждах позициите на всичките играчи. За разлика от първото полувреме, когато ( според мен) имаше пълна битка и единоборства във всички зони на терена в последната четвърт от мача всяка спорна топка ( или почти всяка) беше наша. Да не говорим за Бандата. Загуби скорост през втората част. Асис и Фо Поре го разминаваха с дубъл и на скорост. През втората част от там ни се получиха доста атаки. Включая и едно стрелкане на Асис, когато при 0:0 излезе на удобна позиция подминавайки цялата ви защита и прибягвайки почти 30 метра.
Венци Христов, който влезе със свежи сили и не се слави, като бързак успя да надбяга всички в една дистанция около 50 метра и да изведе Мелконян за удар.
Пак казвам. Мач, топка е. Двубоят можеше да се развие всякак. Липсваха ни още трима в титулярния състав ( Мелконян влезе по-късно и от там ни дойдоха головете). Нямаше го Олембо, нямаше го и Яник Боли. С тях нещата щяха да изглеждат страшно...факт е обаче, че Херо изнесе правилно мача. Бек-овете ви не бяха във форма. Ако трябва да отлича някой от ЦСКА - това са Мораес и Присо. Те обаче не изглеждаха добре сред останалите играчи. Боладо също ми хареса, но рано се контузи. Там вина има спортно-техническия ви персонал. Яд ме е за това момче. Колко трябва да си уверен за да го пуснеш в такъв напечен мач и то без достатъчна подготовка. Недоумявам още
По същия начин победихме в Бургас и Левски, и Локо Пд. Мачове - дубликати.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 мар 2012 11:13

Съгласен съм с всичко, което казваш в това мнение. По мое мнение грешките в отбрана дойдоха главно заради напълно неадекватната ни халфова линия. Там ни надиграхте по всички параграфи. Но какво може да се очаква от П. Стоянов, Галчев и един испанец, който все още се чудя как е изкарал толкова време в Примера...
Бандаловски изглеждаше доста зле срещу Асис, но и той някак си не е същия играч след контузията. Не знам дали на слаба подготовка или на психологическа дупка се дължи това. На Адемар това му е тавана, не съм и очаквал нещо повече от него.
Имате всички шансове да се борите дори за титлата, но имате и доста трудни гостувания през пролетта. Мисля, че играете освен в Пловдив и в Разград, на Герена и на Овча Купел.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”