ЦСКА продава Гранден във Висшата лига на Англия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА продава Гранден във Висшата лига на Англия

Мнениеот POPCORN » 07 авг 2010 20:53

vaskonti написа:
terrel написа:"Червените" няма как да продадат Гранден, защото е собственост на...Олимпик

ЦСКА използва медийното присъствие на импресариото Емил Данчев, за да потуши бунта за пари на "Армията". От Борисовата градина пуснаха партенката, че ЦСКА ще продава Елиот Гранден в Блекпул. Това няма как да стане, тъй като французинът все още е собственост на Олимпик (Марсилия) и е преотстъпен на "армейците" до края на календарната година. sportline

Що за глупава статия е това ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Интересно как тази собственост на Олимпик има 3 годишен договор с ЦСКА, подписан преди месец?

адаш не им обръщай внимание на такива бе брато.. само се ядосваш!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2010 20:54

POPCORN написа:
Делянски, какво ще си гледам аз не е твоя работа!Досега не съм казвал на никого да си гледа отбора и да не коментира друг отбор, защото това е едно от най-тъпите клишета в този форум.
Къде е бил "Левски" и къде ЦСКА знам много по-добре от теб, но не го натяквам във всеки спор.За Гранден.... мисля, че струва толкова, колкото дават за него, а не колкото искат.виждам, че новината е от Спортал, който въобще не е известен със слабостта си към ЦСКА, но никой от вас не си направи труда да подложи на съмнение тази новина.Ако беше от ДБ със сигурност щеше да е съмнителна.

ПП-Май един все пак реши, че ще е вярно, ако и в Гонг го напишат ;)

новината е на блиц мойто момче.. първо се запознаей и после говори!

Пуканка,
delqnski47 написа:Ръководството на ЦСКА е пред продажба на своята френска звезда Елиот Гранден на отбора на Блекпул, който е част от английската Висша лига, научи Sportal.bg. Както е известно, тъмнокожият футболист отсъства от групата на армейците за утрешното домакинство на ЦСКА срещу Черноморец.

В момента вървят преговори между двата клуба, които са в напреднала фаза и се очаква Блекпул да прати официална оферта до ЦСКА в следващите няколко дни. Щом това се случи, Гранден ще замине веднага за Острова, където да премине медицински прегледи.
спортал.бг

Според мен е малко вероятно това да е истина,при положение,че Гранден го мъчи една контузия от известно време и не е в оптимална форма!Едва ли някой би искал да купува контузен играч!
Какви са Вашите мнения?

Я виж какво пише в маркираното с червено!Та откъде казваш е новината-Блиц или Спортал?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 авг 2010 20:56

Кашчей написа:
POPCORN написа:
Делянски, какво ще си гледам аз не е твоя работа!Досега не съм казвал на никого да си гледа отбора и да не коментира друг отбор, защото това е едно от най-тъпите клишета в този форум.
Къде е бил "Левски" и къде ЦСКА знам много по-добре от теб, но не го натяквам във всеки спор.За Гранден.... мисля, че струва толкова, колкото дават за него, а не колкото искат.виждам, че новината е от Спортал, който въобще не е известен със слабостта си към ЦСКА, но никой от вас не си направи труда да подложи на съмнение тази новина.Ако беше от ДБ със сигурност щеше да е съмнителна.

ПП-Май един все пак реши, че ще е вярно, ако и в Гонг го напишат ;)

новината е на блиц мойто момче.. първо се запознаей и после говори!

Пуканка,
delqnski47 написа:Ръководството на ЦСКА е пред продажба на своята френска звезда Елиот Гранден на отбора на Блекпул, който е част от английската Висша лига, научи Sportal.bg. Както е известно, тъмнокожият футболист отсъства от групата на армейците за утрешното домакинство на ЦСКА срещу Черноморец.

В момента вървят преговори между двата клуба, които са в напреднала фаза и се очаква Блекпул да прати официална оферта до ЦСКА в следващите няколко дни. Щом това се случи, Гранден ще замине веднага за Острова, където да премине медицински прегледи.
спортал.бг

Според мен е малко вероятно това да е истина,при положение,че Гранден го мъчи една контузия от известно време и не е в оптимална форма!Едва ли някой би искал да купува контузен играч!
Какви са Вашите мнения?

Я виж какво пише в маркираното с червено!Та откъде казваш е новината-Блиц или Спортал?

новината е от блиц, а спортал е копират от блиц... сега зацепи ли ?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 авг 2010 20:57

От там взех новината!!!Това не означава задължително,че тя е на спортал!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2010 20:57

delqnski47 написа:Кашчей,ти само си мислиш,че знаеш къде е бил ЦСКА,и къде ''Левски''!Малцина хора,живяли дълго време по времето на комунизма,са знаели много от това какво се е случвало в България по времето на Тодор Живков и им е трябвало бая да се поровят в миналото като ползват книги,архиви и пр.(пример...авторът на четирите тома ''Български Хроники'' Стефан Цанев!Специално четвърти том го е отдал на комунизма в България!В него са написани много неща,които обикновения българин,живял по онова време не знае,включително и ти Кашчей!Хубаво е всеки българин,който обича родината си,да вземе да ги прочете тези книги,вместо да седи по цял ден във форума и да се излага с глупави мнения)!Така че това какво знаеш е малко под въпрос!
А пък аз не съм ти забранил да кибичиш по цял ден във форума на ЦСКА!Просто,според мен,е най добре,да си подкрепяш отбора в този труден за него момент!Но това си е лично твой проблем!

Делянски, какво знаеш ти за мен, та ми казваш какво аз знам за онова време?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 авг 2010 20:59

Кашчей написа:
delqnski47 написа:Кашчей,ти само си мислиш,че знаеш къде е бил ЦСКА,и къде ''Левски''!Малцина хора,живяли дълго време по времето на комунизма,са знаели много от това какво се е случвало в България по времето на Тодор Живков и им е трябвало бая да се поровят в миналото като ползват книги,архиви и пр.(пример...авторът на четирите тома ''Български Хроники'' Стефан Цанев!Специално четвърти том го е отдал на комунизма в България!В него са написани много неща,които обикновения българин,живял по онова време не знае,включително и ти Кашчей!Хубаво е всеки българин,който обича родината си,да вземе да ги прочете тези книги,вместо да седи по цял ден във форума и да се излага с глупави мнения)!Така че това какво знаеш е малко под въпрос!
А пък аз не съм ти забранил да кибичиш по цял ден във форума на ЦСКА!Просто,според мен,е най добре,да си подкрепяш отбора в този труден за него момент!Но това си е лично твой проблем!

Делянски, какво знаеш ти за мен, та ми казваш какво аз знам за онова време?

А какво знаеш ти за мен,че казваш,че знаеш повече от мен??
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 авг 2010 21:07

viroglav написа:
vaskonti написа:Любопитен съм за каква сума става въпрос. Ако е под 800 хиляди ще е грешка. Да не говорим, че по начало е грешка да бъде продаван точно преди почти сигурното влизане в групите, където може да си вдигне цената поне 2 пъти.

При всички случаи сумата ще е 7 цифрена в евро ... Тук по - скоро въпроса може би трябва да е каква ще е първата цифра ... Аз си мисля , че няма да е 1 , но ще видим.

Май имаш информация от кухнята ...сподели де :? 2 000 000 или 3 000 000, защо не и 5 000 000 :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 авг 2010 21:13

delqnski47 написа:
believeinyourself написа:
POPCORN написа:уж ще го продадем за 3 милиона лева... това е добре :)

Тея Блякпул наистина трябва да са доста пропаднали, да взимат контузени дупки... е баш дупка не, ама с НИЩО не е доказал че става дори за Coca - Cola Championship, или както там се казваше долното ниво на английския футбол. И не, щом е в ЦСКА, означава че на 99% е пропаднал талант, наял се с българска баница.

Казваш,че Елиот Гранден е дупка??
Ти или си неадекватен,или не си гледал мач на ЦСКА с него!И не знам дали се е доказал за Coca-Cola Championship,ама за разлика от някои отбори в България,които си продават футболистите в Турция,други ги продават в Русия,Англия,Германия и т.н.

Поправи ме ако греша, но последните футболисти които се продадоха в Германия бяха Рангелов ( Славия ) и Домовчийски ( Левски ) :roll: В братска Русия освен "другите" и вие май търгувате - че и старите заплати си искат продадените :oops:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 07 авг 2010 21:16

TristaNNN написа:При всички случаи сумата ще е 7 цифрена в евро ... Тук по - скоро въпроса може би трябва да е каква ще е първата цифра ... Аз си мисля , че няма да е 1 , но ще видим.

Май имаш информация от кухнята ...сподели де :? 2 000 000 или 3 000 000, защо не и 5 000 000 :mrgreen:[/quote]

Ти не си ли фен на Динамо Подуене ? Какво те интересува трансферната политика на най - големия отбор в България ЦСКА ... Интересувай си се там за гея Гара Дембиле и връзката му с Урсула Петкова ... :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 авг 2010 21:20

Поправи ме ако греша, но последните футболисти които се продадоха в Германия бяха Рангелов ( Славия ) и Домовчийски ( Левски ) :roll: В братска Русия освен "другите" и вие май търгувате - че и старите заплати си искат продадените :oops:[/quote]

И Бербатов в Байер,но не е нужно да е последен все пак....
А това със заплатите няма нищо общо с добрите трансфери,които прави ЦСКА!Все пак не е хубаво да се продават ключови футболисти,но няма как да задържиш насила играчите в тая джунгла!
Последна промяна от delqnski47 на 07 авг 2010 21:22, променено общо 1 път.
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”