Общината към ЦСКА: Откажете се от Армията, идете в Зона Б-5

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Общината към ЦСКА: Откажете се от Армията, идете в Зона Б-5

Мнениеот msm » 12 мар 2010 15:40

Кашчей написа:Олд, от спора ви и приведените доказателства, аз разбрах, че на "Атлетик" е отпуснато място за построяване на игрище, което не е било усвоено и впоследствие занемарено и дадено на "Левски".Не разбирам, дали правиш разлика между отпуснат от общината терен за нещо и закупен от отбора терен за нещо?След като е отпуснат, той си е общинска собственост.След като теренът е занемарен, общината има правото да се разпорежда с него както намери за добре.

При наличието на повече от 50 клуба в София по него време, надали всички общинари, начело с кмета, са били само левскари ;)

Любимата ми тема! Та така, значи общината отпуска място на Атлетик, което впоследствие е било занемарено, и понеже е било общински терен си го прибира обратно. След това е ДАДЕНО на Левски . Къде тук е собствеността? Левски купили ли са го? За колко пари? Дайте някакъв Нотариален акт за игрище Левски. Защото от всичко това аз разбрах, че мястото отпуснато на Левски за футболно игрище от столична община, не е било нито подарено, нито закупено. Онова, което е било издигнато там , е било изградено върху терен на общината, този терен е продължавал да принадлежи на общината, Левски е нямало как да притежава нотариален акт върху този терен, за да се твърди, че е бил тяхна собственост.
Последна промяна от msm на 12 мар 2010 16:08, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 мар 2010 16:00

msm написа:
Кашчей написа:Олд, от спора ви и приведените доказателства, аз разбрах, че на "Атлетик" е отпуснато място за построяване на игрище, което не е било усвоено и впоследствие занемарено и дадено на "Левски".Не разбирам, дали правиш разлика между отпуснат от общината терен за нещо и закупен от отбора терен за нещо?След като е отпуснат, той си е общинска собственост.След като теренът е занемарен, общината има правото да се разпорежда с него както намери за добре.

При наличието на повече от 50 клуба в София по него време, надали всички общинари, начело с кмета, са били само левскари ;)

Любимата ми тема! Та така, значи общината отпуска място на Атлетик, което впоследствие е било занемарено, и понеже е било общински терен си го прибира обратно. След това е ДАДЕНО на Левски . Къде тук е собствеността? Левски купили ли са го? За колко пари? Дайте някакъв Нотариален акт за игрище Левски.

Хахахаха....... А това, че теренът на игрището на АС-23 е отпуснат безвъзмездно, за вечно ползване, означава ли, че е купен и има нотариален акт.Същият е и случаят с Левски, но на теб ти е трудно да направиш сравнение на двата казуса, защото си пристрастен.

Ако ти, имаш някакъв имот, но решиш да го дадеш на някого, за да си направи барака там, а той вземе, че го зареже и имотът ти заприлича на бунище, като в същото време друг го поиска за същата цел-как ще постъпиш?Абстрахирай се от имена и кажи какво би направил в действителност.

ПП-Аз на ваше място ще искам и сградата на Ректората :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 мар 2010 16:06

Кашчей написа:
msm написа:

Любимата ми тема! Та така, значи общината отпуска място на Атлетик, което впоследствие е било занемарено, и понеже е било общински терен си го прибира обратно. След това е ДАДЕНО на Левски . Къде тук е собствеността? Левски купили ли са го? За колко пари? Дайте някакъв Нотариален акт за игрище Левски.

Хахахаха....... А това, че теренът на игрището на АС-23 е отпуснат безвъзмездно, за вечно ползване, означава ли, че е купен и има нотариален акт.Същият е и случаят с Левски, но на теб ти е трудно да направиш сравнение на двата казуса, защото си пристрастен.

Ако ти, имаш някакъв имот, но решиш да го дадеш на някого, за да си направи барака там, а той вземе, че го зареже и имотът ти заприлича на бунище, като в същото време друг го поиска за същата цел-как ще постъпиш?Абстрахирай се от имена и кажи какво би направил в действителност.

ПП-Аз на ваше място ще искам и сградата на Ректората :mrgreen:

[rimg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e0/AS-23_notarial_act.jpg[/rimg]

Още нещо да искаш?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 мар 2010 16:13

Кашчей написа:Ако ти, имаш някакъв имот, но решиш да го дадеш на някого, за да си направи барака там, а той вземе, че го зареже и имотът ти заприлича на бунище, като в същото време друг го поиска за същата цел-как ще постъпиш?Абстрахирай се от имена и кажи какво би направил в действителност.

А аз питам, защо се твърди, че игрище Левски е било собственост на ФК Левски, след като терена е собственост на общината? И защо Левски не плаща наем за стадион Георги Аспарухов?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 мар 2010 16:15

Поздрав!
Наистина нищо не мога да кажа повече!

Изображение
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 мар 2010 16:26

msm написа:
Кашчей написа:Ако ти, имаш някакъв имот, но решиш да го дадеш на някого, за да си направи барака там, а той вземе, че го зареже и имотът ти заприлича на бунище, като в същото време друг го поиска за същата цел-как ще постъпиш?Абстрахирай се от имена и кажи какво би направил в действителност.

А аз питам, защо се твърди, че игрище Левски е било собственост на ФК Левски, след като терена е собственост на общината? И защо Левски не плаща наем за стадион Георги Аспарухов?

Виж, този въпрос явно е в компетенцията на всички, които са виждали финансовите отчети.
Аз не бях убеден, че АС-23 са имали собственост върху имота, но признавам че съм грешал.Не знам обаче кой плаща наем и на кого и дали го плаща или не го плаща-нямам достъп до такава информация, за разлика от всички останали.
Според битуващото тук мнение на повечето левскари, теренът е бил собственост на някого, който пък бил върл левскар и му го рестутирали и той сега не искал наем.....което са пълни глупости.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 мар 2010 16:33

msm написа:[rimg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e0/AS-23_notarial_act.jpg[/rimg]

Още нещо да искаш?

Къде пише в този нотариален акт, за кой имато става въпрос?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 мар 2010 16:41

bigbonusprize написа:
msm написа:[rimg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e0/AS-23_notarial_act.jpg[/rimg]

Още нещо да искаш?

Къде пише в този нотариален акт, за кой имато става въпрос?

Ами ако проследиш историята на клуб АС23, ще разбереш, че те са имали само един единствен стадион, и е съвсем нормално да се приеме, че в липсващата част от самия Нотариален акт, е описано подробно за кой терен точно става въпрос.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 мар 2010 17:12

Малко избързах с поздравите май, без да го прегледам сериозно. :evil: :evil: :oops:

Много ми е интересно, защо липсва датата и името на нотариуса в този Акт?Ти имаш ли някакво разумно обяснение, или документ от преди повече от 80 години е държавна тайна?Пък и е написан в две колони, което прилича повече на вестникарско антрефиле, отколкото на сериозен правен документ.

Да ти обясня ли защо липсват датата и името, или и сам ще се досетиш :mrgreen:

Като видях и откъде си го взел, съвсем ми се изпари вярата в достоверността му :mrgreen:

Срам ме е, че се хванах на евтина фалшификация, но така става, когато се вреш из форумите, преди да си се събудил истински :oops:

Малко картинка за размисъл

http://www.archives.government.bg/tda/d ... ardjik.jpg
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 12 мар 2010 18:14

от Кашчей на 12 Мар 2010 18:12

Малко избързах с поздравите май, без да го прегледам сериозно.

Много ми е интересно, защо липсва датата и името на нотариуса в този Акт?Ти имаш ли някакво разумно обяснение, или документ от преди повече от 80 години е държавна тайна?Пък и е написан в две колони, което прилича повече на вестникарско антрефиле, отколкото на сериозен правен документ.

Да ти обясня ли защо липсват датата и името, или и сам ще се досетиш

Като видях и откъде си го взел, съвсем ми се изпари вярата в достоверността му

Срам ме е, че се хванах на евтина фалшификация, но така става, когато се вреш из форумите, преди да си се събудил истински

Малко картинка за размисъл

Абе вие сте уникални бе!Я покажи ти или някой син фен да покаже поне заглавието на нотариален акт за собственост на игрище Левски!Какви са тия измишльотини за неусвоен терен.В изрезката от изпратения от мен вестник категорично се казва,че клубът притежател на игрище Левски(тук не става въпрос за синия клуб) е похарчил 4000 златни лева в облагородяване на тоя терен и превръщането му в игрище!И на теб ли да ти поствам по три пъти с малката надежда да прочетеш?Където и да влезеш в интернет и да търсиш историята на стадион Българска армия за периода преди 1944 година ще намериш само едно:"СОБСТВЕНОСТ НА АС 23!"Вече ме заболяха пръстите да повтарям като навита грамофонна плоча едно и също нещо.Докато при нас документално може да се проследи собствеността на стадиона ни,то при Левски такъв лукс няма!Около 1923 година те по мафиотски начин са се намърдали в чужд дом и от тогава ползват привилегии като негови "собственици".Петното за строеж на Герена е получено като компенсация за заграбването на една чужда собственост!Това е истината и колкото да ги боли сините фенове,те нямат никаво морално право да дискутират проблемите около стадион Българска армия!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”