Червени Воини написа:bilyaletdinov написа:Red Warrior написа:Ние си знаем дереджето.
Хич не си го знаете дереджето, ама хич. Вижте си коментарите от преди седмица-две и прогнозите за Зимбру. Съмнявам се, че ще отпаднете от този отбор. Все пак за какво ви беше да купувате 15 нови, ако ще играете 2 мача в Европа? Ако Сашенцата си бяха платили дължимото на Джаксън и Бадемчето си ги биехте без проблем. Вместо това решихте да събирате второкласни европейски играчи...
Говедо скрий се! Този спорт футбола,не го разбирате ама грам.
red_army ти и ти голям го раздаваш бе мишок, цяла пролет те нямаше и изведнъж след първата загуба колиш и бесиш. Няма проблем да си изказваш мнението ама това, натякване във всяка тема от снощи, мирише на.......
1:2![]()
Продължавам да вярвам че мач след мач, ще стоим много по-добре.
Успех Армейци!
Чети коментарите назад..не от година,от две.И не съм само аз...отдавна се алармира за несъстоятелноста на Стойчо като тренер на ЦСКА.И той също като Мъри е гонен от Литекс и националния отбор.Никога не съм оспорвал футболните му качества на легенда на отбора.Не срамно да не можеш,срамно е да не признаеш.Достойно е да си го признаваме.