Logical person написа:petko.h.markov написа:Logical person написа:Лимонадения Джо написа:Имате странна мания да хулите всичко, което мисли малко по-различно. Авторът на темата, който уважавам е определил Чакмаков за мишок странно защо. Чакмаков може и да греши, но е ДОКАЗАЛ през годините, че обича ЦСКА и не заслужава подобно отношение. Познавам Паро Никодимов от много години и мога да кажа същото и за него. Труден характер, но не мога да си представя, че ще си и помисли да направи лошо на ЦСКА. Каква е тази наша черта в характера да очерняме всичко. Вчера бе 2.06., а по вестниците едно и също за Ботев- другарите му го убили за пари, откраднали злато и т.н. Вчера се чудех кому е нужно това, а сега питам автора на темата-защо си я пуснал? Какво целиш?
И как е доказал ( даже с големи букви !!! ), че обича ЦСКА ? Как се доказва обич ?
п.п. Паро ако сега получи пост в отбора с 5к заплата, веднага ще обърне палачинката. И това важи за всички "легенди" дето се изказват.
И как се доказва обич според теб?
Ами не се доказва, това винаги са празни приказки. Аз мога да кажа, че много обичам Реал М, дали ще ми дадат да строя в имотите им и после и акции да ми дадат![]()
Ако не си разбрал-да ти кажа.В случая имота е на държавата,така че примерът не ти е подходящ.