Нджонго Присо

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Мистри

Re: Нджонго Присо

Мнениеот Мистри » 06 апр 2013 21:22

Teo написа:
Мистри написа:
Teo написа:... с него трябва психологически да се бачка !

Ти ги разбираш тия работи.Нали си като него. :mrgreen:

разбирам на къде биеш, но това е за друг подфорум! :lol:

То и ти не си за тук, ама в тая криза, явно ви пускат в "отпуск" :lol:
Нали някой трябва да работи на титан по кофите.. :mrgreen:
Изображение

Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 апр 2013 21:26

Мистри написа:
Teo написа:... с него трябва психологически да се бачка !

Ти ги разбираш тия работи.Нали си като него. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 06 апр 2013 21:42

Според мен е на 48-52 години , все пак точната дата на раждане никога няма да е узнаем .

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 06 апр 2013 21:50

Платини, Зику, ...некъФ филм сЪ звезди у тоя Отбор. :mrgreen:
Са чЕкаме и Пеле и Гаринча. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 апр 2013 23:18

Като го видях днес много се учудих. В 1 момент навърже 3-4 души, излезе на позиция да подава, в следващия му дават на 5 метра от вратата перфектен пас и той подхожда към случая като еднокрак гладиатор. Та затова погледах и други клипчета с изявите му. Присо.. МОЖЕ БИ ще е полезен, ама ако опитат да го сложат да създава положенията, не да се опитва да ги вкарва. Добра техника, скорост, би могъл да е полезен но не по начина, по който опитват сега да го наложат в отбора. Все си мисля, че трябва да опитат. Защото ще стане ясно тоя има ли някакви шансове да е полезен на ЦСКА или няма. Иначе просто ще се наложи вие да го търпите, а накрая да се окаже, че ЦСКА е метнал едни пари залудо покрай него.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 апр 2013 06:44

Страхотно дърво е Присо .

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 апр 2013 10:30

Не знам какво гледате в тия мачове, но единствените положения ги прави именно Присо! Категорично е най-комплексният играч в А група, а как се изстрелва като ракета най-много ме кефи. За съжаление типична черта за африканските играчи е неуменията им пред гола- ще го псуваме и тва е, ама момчето е лъв и лее пот докрай. Трябваше да стане все пак лекоатлет и да бие рекорда на Майкъл Джонсън на 400 м. :) Но е истина и че заради пропуските му губим много точки и си заминахме от купата. Аз бих му простил пропуските и скъсяването на нервите, ако в най-важния мач направи един хеттрик! :lol: Имам едно усещане, че може да избухне, когато най-малко очакваме. Мисля, че трябва да получи оскар във футбола! Уникален, само хлапето на Челси може да му е конкурент, той ония е по-зле и от нашия. :mrgreen: Обаче ще ни скъси нервите, ама поне има тръпка с него, а Спас кво прави не знам. Според мен Радуканов няма алтернатива на Присо, каквото и да си говорим. Обаче Марсиньо е приличен футболист сякаш, лошото при него е, че ще свърши първенството докато го вкара Милен във форма. Мисля, че сме много слаби в тактическо отношение или просто не се получава. Ще се види най-добре с отбори, с които ще трябва да се надиграваме. Да видим как ще завършат мачовете днес! Може някой да сбърка, Литекс не бие ли остава извън тройката, а може и извън Европа! ;)
Дузпи дали може да вкарва се чудя или там му е зор? :lol:

[offtopic]Армандо Ваюши е вече българин![/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 07 апр 2013 11:19

Джонго Бонго трябва да си представи, че далечната греда е негов съотборник и трябва да му даде пас - така ще вкарва доста голове. :lol:
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 апр 2013 11:50

Присо в момента е твърд титуляр само за да могат да му вземат някакви пари лятото иначе ако го замразят на пейката
ще си остане и следващия сезон. При здрав Карачанаков и ако си върнат Якимов (не знам дали все още е наш играч или
го оставиха да разтрогне) те трябва да бъдат налагани.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 07 апр 2013 23:56

Попитахме го и Нджонго Присо, защото привържениците са на нож с камерунеца и не го искат в отбора. Ето какво отговори спортният директор на "червените":

"Това момче се раздава може би най-много на тренировките. Нямате представа какво желание показва, как работи. Сега феновете го обиждат, защото прави много пропуски. Така е, но се работи с него индивидуално, за да подобрява завършващия си удар. Не е хубаво да има расистки скандирания по негов адрес. Та той е наше момче, от ЦСКА. Вижте, не знам помните ли, но и Ибрахима Гай беше посрещнат скептично от феновете, а после им стана любимец. Нджонго може да повтори тази история. При тъмнокожите е по-трудно, заради характера им. Присо ще се отпуши, ще видите. Той ни е много нужен в атаката. Ще завърша така - нека феновете са зад ЦСКА и ни вярват. На мен, на Милен, на хората в клуба. Нещата ще потръгнат, но не става за три седмици".

Думи на Аспарух Никодимов! Кой знае какво ще стане в бъдеще :lol:

Върни се в “ЦСКА”