Само "червените" могат да ни представят достойно в Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Re: Само "червените" могат да ни представят достойно в Европа

Мнениеот Morgause » 07 май 2012 15:53

florentin_petre написа:Абе хора ние рибата не сме хванали вече тигана на печката сме сложили. Относно коефициента не е ли по добре всеки отбор без значение кой като стане шампион да влиза в ШЛ, а останалите да не се ослушват а да играят в груповата фаза на ЛЕ, тогава вече може да се мисли за подркрепа на този или онзи отбор.

ПС: Ще ям ли бой :) ако съм в ложата на арена Лудогорец с червен шал???

Точно там никой вафла неможе да ти каже, Разград си е червен град.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

dobri_emilov
Контакти:

Мнениеот dobri_emilov » 07 май 2012 17:20

Стойчо Младенов ще ви представи особено добре в Европа:

Срещу Галатасарай - 0:3 и 0:3
Срещу Чехия - 0:6
Срещу Торпедо отпадане, срещу Тулуза отпадане
Срещу ГАК 0:5

Нищо лично, само факти.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 07 май 2012 17:44

dobri_emilov написа:Стойчо Младенов ще ви представи особено добре в Европа:

Нищо лично, само факти.

Галатасарай няколко сезона преди това взе купата на УЕФА и суперкупата на Европа.
Мача с Чехия беше с националния отбор, а ние говорим за клубен тим.
Срещу Торпедо - рулетката на дузпите, срещу Тулуза - жалък малшанс.
Мача с ГАК е с отбора на Литекс и е 5:1 в първия мач, до колкото си спомням, а във втория ги победи.

Пропусна мачовете с Блекбърн..

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 07 май 2012 18:06

Янис Зику написа:
dobri_emilov написа:Стойчо Младенов ще ви представи особено добре в Европа:

Нищо лично, само факти.

Галатасарай няколко сезона преди това взе купата на УЕФА и суперкупата на Европа.
Мача с Чехия беше с националния отбор, а ние говорим за клубен тим.
Срещу Торпедо - рулетката на дузпите, срещу Тулуза - жалък малшанс.
Мача с ГАК е с отбора на Литекс и е 5:1 в първия мач, до колкото си спомням, а във втория ги победи.

Пропусна мачовете с Блекбърн..

Остави ги, от край време им е комплекс. Ако Стойчо не ни вкара в ШЛ, няма кой друг български треньор да го направи.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 08 май 2012 18:01

Да, Стойчо все още няма значим успех в Европа, но момента е настъпил. Станем ли шампиони и с малко помощ от съдбата можем да влезем в Лигата. Вярвам, че лятото ще се направят точните трансфери и отбора ни ще бъде още по-силен. Нямаме шанс със сегашния състав, но той може да послужи за гръбнак на един силен тим. Отделно младите, които в момента дърпат ЦСКА напред съвсем скоро ще са в основата и на новия национален отбор. Всички се подиграваха, че ЦСКА няма футболисти, но тези голобради момчета изведоха отбора на първото място и на два мача от титлата. Те заслужават уважение и място при титулярите за новото първенство, защото с още няколко победни мача ще станат още по-добри!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 08 май 2012 22:05

Жребия за 3кв. кръг е Преди ревашите във втория! Така че не минете ли към поставените до края на сезона във всички първенства не се надявайте да се случи по - нататък! Тогава може да играете с приемлив съперник само ако от самата 2ка която ще ви се падне за 3 кръг непоставения отстрани по -силният отбор още в 2 кв. кръг, а това рядко става! ;)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 май 2012 23:34

THE G.A.M.E написа:Aбсурд.
Нищо достойно няма да има в евроучастието ви през новият сезон.
ЦСКА са толко посредствен тим към момента, че наистина, едвали от падането на комунизма е ( ще-евентуално ) имало по-слаб Шампион.

Трябва ви солидна селекция ... Щото с тая халфова линия и нападателчета като "Кара-та" и Присо, сте до кривата круша.
Реално, Лудогорец и Черноморец играят най-приличният футбол в момента.
Умишлено не казвам - силен, щото няма нищо класно и силно в играта на който и да било български тим в настоящият момент.

Знам, че мнението ми няма да се хареса на някои, но това са фактите.
Интересното е, че ако имахте парите на Левски, щяхте да имате някакъв шанс ... Най вече, за прилична селекция.
Ама моментът не е особено добър за вас ...

Бъркаш ни с Левски само вие отпадате от отбори с по - слаб коефицент от вашия.Това се има предвид за излагация и евроидиотизъм. Ти си доказан профан в прогнозите и анализите така , че спри да се излагаш.Относно парите на Левски видяхме селекция за 120 000 евро и шесто място.Помниш ли преди два месеца какво ви писах за Жуниньо,че щом и в Армения и Славия не го искат , че играе 15м и 15 почива вие бяхте и по - специално ти на гребена на еуфорията.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 май 2012 23:57

onegavon написа:Бъркаш ни с Левски само вие отпадате от отбори с по - слаб коефицент от вашия.Това се има предвид за излагация и евроидиотизъм. Ти си доказан профан в прогнозите и анализите така , че спри да се излагаш.Относно парите на Левски видяхме селекция за 120 000 евро и шесто място.Помниш ли преди два месеца какво ви писах за Жуниньо,че щом и в Армения и Славия не го искат , че играе 15м и 15 почива вие бяхте и по - специално ти на гребена на еуфорията.

Незнам с кой ви бъркам, ама Левски за разлика от вас, има реални успехи след комунизма.
"Излагациите" ( кавичките са уместни ) са само във вашите глави.
Щом Левски се е провалил срещу дадени тимове, то и вие щяхте да го направите.
Това е вън от съмнение ...

Мнението ми към момента се базира на абсолютни факти, и дилетант във футбола като теб, няма как да го схване и си извинен, но с едно наум.
Ако твърдиш, че настоящият ви отбор е Класа, то най вероятно спешно се нуждаеш от специализирана помощ.
Настоящият ЦСКА би имал проблем, дори и с тимове от класата на ТНС ( Уелс ) ... Които принципно, наистина не са ви проблем, но това беше преди 2-5 години.

Иначе незнам кой се излага ...
Сделката с руският спонсор беше приключена след началото на пролетният дял от първенството.
Та незнам каква селекция си очаквал ? :roll:

А че Левски спешно се нуждаеше от свежи пари в онзи момент, това е вън от съмнение.
Но към моментът на трансферният прозорец, ние не разполагахме с парите от банката.

Айде малко да навързваш нещата логически, преди да ме квалифицираш, става ли ??
Иначе всеки опит за обида от страна на такъв фен към мен, си е чиста загуба на време и нерви ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 май 2012 00:22

Хайде, да не ти вадя прогнозите от преди месец на четирите водещи клуба плюс Левски който не е такъв.Коментарите ти за нашата и вашата селекция и т.н.Фактите говарят , че ние сме реални претенденти за титлата , а вие не знам за шестицата евентуално.Парите бяха дошли преди пресконференцията и на каква база пишеш цитирам " ако имахте парите на Левски".Според мен имаме повече пари от Левски ,ти може би имаш друга информация.Ако станем шампиони и Байерн спечели ШЛ и Либерец стане шампион ще имаме още повече.Да не говорим ако продадем Мораес.Апропо, вярно ли е , че сте продали Тасевски на онзи кибуц в пустинята Негев за 150 000 евро на разсрочено плащане?Последно не те обиждам даже си ми симпатичен, но си много далече от информацията по географски съображения, както вече няколко пъти съм ти писал.Затова и изводите ти са погрешни.

Щях да забравя ти говореше за достойно участие не за успехи.Правиш ли разликата? Под достойно се разбира да не те елиминарат планинци от Татрите,скиори и хокеисти полуаматьори от Лапландия и стругари от заводски отбор или пък жепейците от Дебрецен. Всички те с по- нисък коефицен от твоя.Такъв случай при нас няма може и да сме правили слаби мачови и за тотото като този с Хайдук , ама сме ги отстранявали ,а вие сте отпадали.Лека нощ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2012 00:42

Явно само ти си ми взел прогнозите от преди 2 месеца за чиста монета ... :lol:
Човек неможе да се позабавлява в този форум, без някой да се опита да се направи на по-велик на гърба му. :roll:
Като толко ми оспорваш прогнозите, айде излез ми в пряк двубой да те видя ...
Аз ти избирам 10 мача, които ти ще прогнозираш, ти също ми избираш на мен ... ;)

А кой с колко пари за селекция разполага, ще стане ясно съвсем скоро.
Но подозирам, че вие едвали ще сте доволни от евентуалният заместник на Мораеш. ;)

Иначе Дарко е продаден, да - на Шампионът на Израел, който съвсем междудругото има доста реални шансове за "Лигата на богатите".
Парите са от без значение ...
Тасевски струваше много, но преди години ...
За играта, която показа през тази пролет, определено Левски си прибира прилична сума.

За мен достойно представяне на база- настоящото развитие на футболът в Европа е - Минимум влизане в груповата фаза на турнира "Лига Европа".
Че за Шампионската лига нямате шанс, това е ясно.

А дали си отпаднал преди групите и от кой, няма абсолютно никакво значение ...
В крайна сметка, "достойното отпадане" не носи класиране и точки, нали ? ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “ЦСКА”