Ужас в ЦСКА: Мораес аут за 3 седмици виси за дербито с Лев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

emozakov
Контакти:

Re: Ужас в ЦСКА: Мораес аут за 3 седмици виси за дербито с Лев

Мнениеот emozakov » 08 апр 2012 15:06

каква връзка на обувките ли :) :) :) :) :) :) :) :) много е смешно някои да се възстанови толкоз бързо от такава контузия

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 апр 2012 15:14

Иначе се надявам Мораеш да не играе срещу нас, защото определено е най-силният играч на ЦСКА :roll: Надявам се да стане както и есенния сезон - ЦСКА да има само победи и Славия да им спре серията. Ние играем доста зле, но и ЦСКА не е нищо особено, въпреки че са първи ;)
Изображение

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 08 апр 2012 15:27

Оф дано се оправи по-бързо, че в момента с тези контузии е много зле ситуалцията...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 08 апр 2012 15:32

Разтегната връзка е съвсем различно от това което ГОНГ написаха, демек за тази травма му трябват 10 дни за възтановяване на 100%.
Отделно ако погледнеме от хубавата страна,тамън ще си почине момчето и избягва шанса да натрупа още картони и срещу преките конкуренти ще може да си позволи по силни влизания, абе общо взето ще може да си играе играта , без да се притеснява от картони!

Убеден съм на 100%, че ще пропусне само мача със Светкавица, а мача със Славия е чак на 19ти. :)

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 08 апр 2012 15:35

Beck's написа:Разтегната връзка е съвсем различно от това което ГОНГ написаха, демек за тази травма му трябват 10 дни за възтановяване на 100%.
Отделно ако погледнеме от хубавата страна,тамън ще си почине момчето и избягва шанса да натрупа още картони и срещу преките конкуренти ще може да си позволи по силни влизания, абе общо взето ще може да си играе играта , без да се притеснява от картони!

Убеден съм на 100%, че ще пропусне само мача със Светкавица, а мача със Славия е чак на 19ти. :)

не трябваше да разясняваш някои неща :)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 08 апр 2012 15:40

baerba1995 написа:
Beck's написа:Разтегната връзка е съвсем различно от това което ГОНГ написаха, демек за тази травма му трябват 10 дни за възтановяване на 100%.

не трябваше да разясняваш някои неща :)

Казвам ги, защото аз съм късал 2 пъти кръстни връзки на лявото коляно и съм адски навътре с тези работи ( за което съжалявам много, предпочитам да не разбирах ) и съм убеден , че Мораес ще се върне два пъти по силен !

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 08 апр 2012 15:57

Лоша новина , определено . Да се надяваме че не е толкова лошо и скоро да го видим на терена . Жуниор е отличен футболист и човек ,
привилегия е да го имаме в отбора .
Можем да се насладим на нечовешката деградация на Homo Gerenicus , налазиха да злорадстват .
Директивата явно е недостатъчна да им помогне , за догодина да искат от Разбойко Декрет .
После идва Олимпия , то е ясно. 8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 апр 2012 16:08

Изказваш се малко неподготвен-несериозно е да твърдиш че за разтегната КВ трябват 10 дни- може ако си на 15 години ;) , всичко зависи според случая но е прекалено оптимистично. Реално е 15 дни пълна почивка и още 15 дни за възстановяване- реално 1 месец ако няма усложнения. Възможно е някъде 1 седмица по-малко но е рисковано може от разтегната връзка да стане скъсана. Между другото правиш ли разлика между ПКВ и ЗКВ.? Отделно аз никога не съм виждал да има травма само на КВ - винаги има засягане и на менискусите латералната и колатералната връзки. Аз също съм я имал тази контузия бил съм и треньор познавам десетки случаи и на разтегнати и на скъсани връзки. При разтегната КВ - нормално е 1 месец при скъсани не по-малко от 6 месеца. Може да се рискува и въобще да не спира тренировките,но е прекалено рисковано -вместо за 1 месец може да се загуби целия сезон.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 08 апр 2012 16:17

honda написа:

Изказваш се малко неподготвен-несериозно е да твърдиш че за разтегната КВ трябват 10 дни- може ако си на 15 години ;) , всичко зависи според случая но е прекалено оптимистично. Реално е 15 дни пълна почивка и още 15 дни за възстановяване- реално 1 месец ако няма усложнения. Възможно е някъде 1 седмица по-малко но е рисковано може от разтегната връзка да стане скъсана. Между другото правиш ли разлика между ПКВ и ЗКВ.? Отделно аз никога не съм виждал да има травма само на КВ - винаги има засягане и на менискусите латералната и колатералната връзки. Аз също съм я имал тази контузия бил съм и треньор познавам десетки случаи и на разтегнати и на скъсани връзки. При разтегната КВ - нормално е 1 месец при скъсани не по-малко от 6 месеца. Може да се рискува и въобще да не спира тренировките,но е прекалено рисковано -вместо за 1 месец може да се загуби целия сезон.

Незнам кога ти се е случило това и незнам защо си мислиш, че като има засегната връзка, то и минискуса трябва да е засегнат. Казах вече, че аз скъсах два пъти на едно коляно в рамките на година, като в двата случая нямах проблем с минискусите!
Мораес е на 25 години и това е възраст в която се възтановяват най бързо, защото 16 годишните , както ти казваш, са в процес на разтеж и там трябва да се подхожда по внимателно и ако е наложително да се изчака. Напълно разбирам каква е разликата между предна и задна връзка и съм убеден в срока на възтановяване.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 08 апр 2012 16:51

СПОРЕД МЕН ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ХОД НА СТОЙЧО ЗА ШАШКАНЕ НА сините... СПОКО , ЩЕ СЕ ОПРАВИ МОМЧЕТО, ФЛАНЕЛКАТА ЗАДЪЛЖАВА ;)

Върни се в “ЦСКА”