TristaNNN написа:Red Warrior написа:Мисля, че е време да се захапе темата за "Българска армия". Догодина има два вида избори. За европарламент през май и кметски през октомври. Значи имаме точно година да натиснем Фандъчка да даде разрешение за строителство на нов стадион в чашката на сегашния. Старият корумпиран гл. архитект - Петър Диков го беше обявил за паметник на културата, ако не се лъжа и беше казал, че не може да се пипа. Това обаче не му попречи да даде на бившия си съдружник да строи жилищен комплекс в Борисовата градина към Младост, за което го и махнаха.
ГГ харесва подхода ти! Само така, какви са тия безсмислени закончета, правилничета и разпоредбички - те са за глупавите европейци, а ние сме в страната на шкембето и семчиците.

Иронийката ти е малко безмозАчна и ще ти кажа защо.Ако се направи нов стадион,то ще е повече от перфектно за българския футбол и за българския спорт.А и да гледам рок концерт,например,на някоя нова ''Армия'' ще е нещо божествено за мен,а и за много други хора.Същото се отнася и за вас при Виваком Арена,където за мене там нещата си умреха и с козирки и табла.!Тъпото при мозАците в България(независимо дали са сини,лилави,червени или пембени) е,че не ни правят впечатление далеч по съществени неща - като например как Ахмед Доган си взе цял ТЕЦ,но ни прави ''негативно'' впечатление нещо,което ще допринесе толкова много за българския спорт.И нищо не може да ме убеди,че там не може да се построи нов стадион,поради простичката причина че място има(маха се пистата около терена и се прибира навътре.Напротив.Не само че има място,ами може и да се освободи място за нови дръвчета,храстчета и тем подобни карантийки,толкова защитавани от сините ''еколози''

.Място да минават машини също има.Откъм Драган Цанков има 2 пътя,като единия е пешеходен,но това не е чак такъв невероятен проблем за временно преминаване).Просто трябва да се измисли няква инвестиция,която за мене е трудно постижима.