4x4 написа:CaptainBertorelli написа:SLAP написа:4x4 написа:SLAP написа:Следя Мауридес от два-три мача...
Колкото и да е абсурдно според мен, той има страшен проблем с удърите с крака, адски зле е.
Невероятно е ама до сега не съм видял един свестен удър с крак от него на всичкото мачове, които изигра за нас.
Това се затвърди и вчера, НЕНОРМАЛНИ пропуски в следствие на адски нескопосани удъри с крака.
Това е лошо, от където и да го погледнеш...
И аз това гледах снощи. Никаква техника. Това няма как да се научи. Компенсира с трудолюбие, себераздаване и хъс- пълна противоположност на един Бербатов да речем. Да тренира поне удари от средна и далечна дистанция, да увлича по двама защитници, да сваля топки към Десподов и Джеси и да се отчита с по един гол на мач и няма изобщо да му се разсърдим.
Иначе перфектен старт на сезона за целия отбор. 3 от 3 и 7:0 в първенството + 2 евро скалпа във витрината
От части си прав, ама от части.
Не всеки мач ще му се отдаде възможност за удър с глава, а той като пропусне други ден с/у Копенхаген две 100%-ви с крак и ще вием на умряло на стадиона.
Не може така, къде са гледали скаутите, като са го вземали, той е като инвалид.
Дано не му се отдаде възможност за удър с крак при 100%-во положение щото, лошо.
Изобщо много съм обезпокоен от това, дано не си прав(че не се учи)..
Може би затова е взет втория нападател ама, айде двамата да идем да градим къща, единия сляп другия сакат...
Какво значение има, дали бележи с крак, глава, гъз или както с Адмира там - с х.й? Работата му е да вкарва и той вкарва. Типичен консуматор, с отлично чувство за пласиране. Доброто чувство за пласиране е страхотно качество и не се удава на много нападатели. Е, нямал перфектен завършващ удар с крак... Той ако и това имаше, при нас ли щеше да играе?
Айде за Копенхаген му пожелавам с петичка да им го набута !
Абе народе всичко е много хубаво ама НЕ играе с крака.
Има пласиране има 5 гола има страхотна физика има всяка първа топка.
Ама има и 3-4 фрапантни пропуска с крак.
Още веднъж ако му дойде за крак 100%-тово и той направи нещо такова като в последния мач.
ЕМ...
Не храня никой не критикувам никой , просто шибани гадни факти.
5 гола 4 с глава и един с корем, на първо четене не мога да си спомня за намадател с ДВА куци крака..