Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Мнениеот glarus_ds » 05 мар 2012 01:07

ЦСКА-р написа:
Bartolomej написа:
ЦСКА-р написа:
Незнам накъде са меткали бомбички, но ако не друго сме доказали, че сме патриоти! Като се сетя до преди 2-3 години какво правехме по стадионите, кънтяха от виковете ни, сега направо немога място да си намеря като знам какво се случва... ужас! Просто не заслужаваме такива идиоти да ни управляват!

Както и да е, пожелавам Ви да станете шампиони, ако не друго Херо го заслужава! Лека вечер.

Така , но с това дето го направихте ми паднахте много в очите . Три момчето леко пострадали има след мятане на бомби по тях.. безумна история .

Отново казвам, не съм бил на мача, незнам какво е ставало, но сектор Г вече е пълен с наркомани и пияндета, до преди години по това се различавахме от противоложния сектор... сега вече те ни надминаха, а ние ставаме за смях. Но ЦСКА винаги ще е жив, така че рано или късно пак ще мачкаме всичко и на терена и по трибуните!

Мен ако питаш няма нищо различно между агитките. И при нас и при вас има идиоти и винаги ще има :)
CHELSEA

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 мар 2012 01:26

Искам си Акаунта написа:
BadBoy написа:Не пропускайте фактът, че днес Черноморец не можеше да разчита на цели три нови попълнения, тъй като не са могли да ги картотекират.

Не е за вярване в сайта донгалфон има статия на Ефрем с което съм съгласен почти изцяло.

Картотекирани са , но и Оулембо и Боли са с контузии . Честно казано не се сещам за кой трети играч става въпрос ... а не вярвам Херо да вземе някой без да го тества . Предполагам , че третия е резервата Мелконян , който пропусна 1 месец от подготовката и Херо се притесняваше , че не е сработен . Но арменеца го опроверга с включването си ;)

Херо в телефонен разговор със Сашо Диков за Канал 3 тази вечер каза, че не са, така че ако той е излъгал и аз лъжа.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 мар 2012 01:35

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!! Дуци вън!!

Изображение
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 мар 2012 09:38

В интерес на истината мачът се разви точно, както се разви и двубоят Черноморец - Левски. Горе долу равностоен като положения до първия гол. След 3-4 минути втори и мачът свърши.
Не ми се коментира играта на ЦСКА, защото няма какво толкова да се коментира. Но съм убеден, че поредната малоумна грешка на Крачунов ни лиши поне от точката. След това стана още по-лесно за бургазлии, които само това и чакаха - контри и пак контри.
Имахме своите шансове при 0:0, но Стоян Колев е отличен вратар.
Загубата обаче не е най-големият проблем от вчера. Останахме пак с един нападател до края на сезона, новите са трагични с изключение на Присо. В защита само 19-годишния Грънчов беше в час, а халфова линия май нямахме.
Всичко това обаче е логична функция на станалото през зимната пауза. Надявах се, че и този път името ЦСКА ще ни помогне в тежките двубои, но явно този материал е абсолютно недостатъчен за нещо повече от 3-4 място.
Няма да има оправия с тези собственици, не виждам светлина в тунела.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 мар 2012 10:41

Черноморец беше по-добрият отбор, така че ги поздравявам за заслужената победа. Чакаме мача с Калиакра.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 05 мар 2012 10:49

Не знам, какво да кажа за този мач. Току що се прибирам от Бургас и по пътя коментирахме, че отбора игра все едно е събран вчера и не се познават. Смятач дори, че играчите не са виновни, просто в нашия клуб липсва всякакава организация. Пената е велик и е дал много на отбора, но не знам дали има думата. Още по-лошо той трябва да е магьосник за да стане шампион с тези играчи. Изобщо всичко тази зима беше някак си объркано и ненормално. Взимаха се футболисти от кол и въже, някакви самодейци, забравили, какво от футбол от месеци. Не разбирам, кой реши, че Боладо трябва да е титуляр, като е тренирал цяла зима за здраве. И хоп контузия и довиждане сигурно до края на сезона. Мисля, че срещу навитите до крайност играчи на Херо Пената трябваше да пусне най-стабилните или най-готовите. Томас може да е играл в Испания години на ред, но вчере беше фигурант на терена. Момчето не е виновно, че дойде преди три дни и още не познава съотборниците си. Може би Дюлгеров щеше да се справи по-добре, защото познава нещата и е българин с мачове в А група. Единствения светъл лъч са младоците. Грънчов, Карачанаков и Костов заслужават да играят. Те са бъдещето на отбора и трябва да са на терена. За Титан не ми се говори, защото тяхното призвание е друго, не футболно! Вече съм сигурен, че те са в ЦСКА зада държат отбора ни в подножието на титлата. Миналия полусезон след селекцията с Зико и Мораес бях повярвал, че ще се борим за титлата, даже по-лошо повярвах на Титан. Мислех, че този път нещата ще станат въпреки лошото им управление. Минал е само един мач и загубата не е страшна, това са само три точки. Опасна е тенденцията, че вече трета година губиме всичко още в началото. Абдикираме от титлата без борба, а това е предателство. Това е удар не само по ЦСКА, това е нож в сърцето на хиляди българи. Левски има подкрепата на правителството, Лудогорец има перфектна организация, а ние какви сме-бедните братчета. Ето в това превърнаха отбора Титаните-развалина, бореща се за второ-трето място. Сега пишат за нов треньор, призовават да извикат Стойчо Младенов, но той не е вълшебник, а и не е луд да се занимава с некомпетентни шефове. Не съм обеден, че във вредната пернишка среда може да вирее един толкова праволинеен човек, като Стойчо. Те никога няма да го повикат, защото има мнение и не търпи игрички. За тях е важно треньора да е послушен и да си въртят делаверите. Доказаха го мачовете със Стяула и Славия, за които Радуканов се изказа остро за някои играчи. И какво стана-махнаха го! Вместо на негово място да дойде треньор с познания и ерудеция, те заложиха на Пенев. Знаят, че чичо Митко е мил и добър човек и не е запзнат с новите шмекерии. За да се застраховат изцяло за шапка му сложиха Дуци. Никой не може да ми каже, какви заслуги има сърбина, че да заема най-сериозната длъжност на Армията. Какво търси в ЦСКА един доказан интригант, пияница и делавераджия? Ясно е, работи за просперитета на Титан, не на ЦСКА. Докато клубът ни е пълен с подобни хора, като Дуци, анти ЦСКА съдията Димитров-Каубоя, пернишката мутра Перо няма да прокопсаме. Още по-лошо тези индивиди ще унищожат нещо градено 60 години. Не самия клуб, а ореола на шампион и победител, който все още е жив. Не трябва да го допускаме и още на следващия мач на Армията да им кажем всичко в очите. ЦСКА отцелява в битка срещу всички вече 20 години именно заради верните си фенове. Същите момчета и момичета, които с гърдите си защитиха отбора от мръсните ръце на Бакърджиев и Софиански, от мутрите на ВИС-2 в Кюстендил, застанаха срещу полицейските палки в Петрич само в името на ЦСКА. С вярата, че все някога нещата ще се променят. Какво стана-изпратиха ни първо Лупи, който почти сам унищожи отбора, а след това и Титан с мисията да ни довършат отвътре. Много от тези фенове вече са отвратени и не идват на стадиона, но ние последните мохикани не можем да се предаваме. Защото ЦСКА е повече от футболен клуб!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 мар 2012 14:27

Bartolomej написа:
ЦСКА-р написа:
Bourgas написа:Благодарим ви, акули! Съжалявам само истинските фенове на ЦСКА! Нямам глас!

Чудно, жалко само че не се чувахте :lol: . (В кръга на шегата, чувахте се всъщност от дъжд на вятър)

П.С. Целия сектор за гости ли си тръгнаха към 80-тата минута, или само дясната му част?

сички накуп
първи бяха оФънзивата :mrgreen:

Нещо смешно ли ти е??? :? :? :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 мар 2012 15:05

cska_90 написа:
Нещо смешно ли ти е??? :? :? :evil: :evil:

На мен ми е много смешно! Но истинският смях тепърва предстои!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 05 мар 2012 15:54

Аз стоях докрая на мача, защото играеше моят отбор. Слабо или силно няма значение, това е ЦСКА и трябва да бъдем зад момчетата. Не зад гробокопачите от Титан, а зад ЦСКА.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 мар 2012 16:31

redpride написа:Аз стоях докрая на мача, защото играеше моят отбор. Слабо или силно няма значение, това е ЦСКА и трябва да бъдем зад момчетата. Не зад гробокопачите от Титан, а зад ЦСКА.

Не може обаче цял живот да седим и да подкрепяме този отбор, когато зад него управляват хора като Титан. Просто това е най-гадния и изродски мазохизъм, който може да съществува на земята. Аз самия миналия сезон след като видях какво е дереджето и че Титан загробват клуба се дръпнах от клуба и цял втори полусезон съм гледал два или най-много три мача на ЦСКА. Или съм бил на работа, когато ги даваха по тв или предпочитах да си пусна Диема.
Сега положението е идентично и от нас феновете зависи какво ще изберем- Война с Титан или тотално пребрежение на тима! Това са двете възможности, защото аз този тим не мога да седя и да го подкрепям, просто ей така все едно всичко е наред и т.н и да си пиша глупости по форумите, че нищо няма и всичко ще се оправи, както го правят двама-трима мои съфорумници
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”