Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот PFC Litex » 06 юни 2018 22:41

шивача написа:
Red_Neck написа:
GOLEADOR написа:100 дни!

После го почваме по домова книга :)

Аз също съм леко скептичен. Дано интуицията ме лъже!

Радвай се, че си скептичен :mrgreen: Тоя е стабиляга, но надали ще се задържи повече от година.

Много зависи, какво ще се случи в първият предварителен кръг за ЛЕ.
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 юни 2018 22:50

vaskonti написа:

Тео му дава 5 години.... :roll:
Все тая де, важно е Ганчев какво ще каже, вие ще одобрите всичко.

Всеки има право на своите 100 дни,знам,че не ме разбираш,ти не би дал шанс на човека да се докаже.Е,аз му давам.Има моята подкрепа 100 дни,след това каквото сам си е надробил....
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

niki.al

Мнениеот niki.al » 06 юни 2018 22:54

Нестор Ел Маестро А1 време беше Нестор Йевтич.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 07 юни 2018 06:55

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:

Всеки има право на своите 100 дни,знам,че не ме разбираш,ти не би дал шанс на човека да се докаже.Е,аз му давам.Има моята подкрепа 100 дни,след това каквото сам си е надробил....

Дано се задържи задълго, което ще е признак за добра успеваемост. И дано СС не се опитва да се меша в работата му, защото сериозният конфликт на върха би бил въпрос на време, а с това присъствието на Ел Маестро поставено на карта.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 юни 2018 07:02

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:

Дали ще му дам 100 дни или не и дали ми пука колко време ще бъде треньор на ЦСКА-София, това са неща, които сам решавам. Докато "твоята" позиция зависи от това какво решение ще вземе Ганчев, както и кога ще го вземе. И каквото и да е то, ти ще дойдеш тук да обясняваш колко е прав Ганчев да постъпи така, както е постъпил.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 07 юни 2018 07:48

Днес треньора и Стивън Перейра ще се представят.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 юни 2018 07:50

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
vaskonti написа:

Дали ще му дам 100 дни или не и дали ми пука колко време ще бъде треньор на ЦСКА-София, това са неща, които сам решавам. Докато "твоята" позиция зависи от това какво решение ще вземе Ганчев, както и кога ще го вземе. И каквото и да е то, ти ще дойдеш тук да обясняваш колко е прав Ганчев да постъпи така, както е постъпил.

Едва ли ни интересува мнението ти за треньора,явно ти е голям проблем че някой може да има мнение различно от твоето.Колкото до Ганчев заслужава поне уважение че налива пари без възвращаемост за да достави радост на xилядите червени фенове .Има неща които не ми xаресват но след като не съм в състояние да ги направя по-добре от Ганчев по-добре да си замълча и си подкрепям отбора на стадиона отколкото да разлайвам кучетата по форумите.Ако дойде време да се отвратя от начина по който се води ЦСКА ще се оттегля,но никога лоша дума против ЦСКА и ръководителите му няма да кажа или напиша,за това си има левскари ,а вече и делиорманци.Там откъдето съм пил вода над 50 г.никога няма да плюя.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 юни 2018 07:57

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
vaskonti написа:

Гледам, всички които плюят по ЦСКА си мислят,че като мажат по Ганчев и на мен ми пука. ОбъркАл си рейса, пич.Може да си го храниш колкото искаш,само не закачай ЦСКА!Разбира се,ако споря с някой за ГГ , няма да му спестя нищо лошо, но няма да позволя да му се приписват и неща които не са верни.Пример:
1.Ганчев е мутра.
2.Ганчев фалира ЦСКА
За т.1 ОК,за т.2 мога само да се изсмея и да помоля човечеца който го твърди да не пише повече глупости.
Толкова за мантрата :" И каквото и да е то, ти ще дойдеш тук да обясняваш колко е прав Ганчев да постъпи така, както е постъпил."
Надявам се бях ясен!
100 дни,толкова е подкрепата ми за Ел Маестро,след това зависи какво е показал човечеца.
П.П.
Ако твърдението ти за мен бе истина,нямаше да му давам 100 дни,просто щях да обяснявам същите тези простотии дето си ги написал!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 юни 2018 09:11

Никой не плюе по ЦСКА. Аз коментирам ЦСКА-София, а както знаем, навсякъде по всички официални документи това НЕ Е нашият си ЦСКА. Не само по документите, ами и според твърденията на самите собственици на тоя клуб. Така че, не ми обяснявай как съм бил плюл по ЦСКА. Плюя на синдорама на щрауса - не, че очаквам да разбереш за какво говоря.
Никога не съм казвал, че Ганчев фалира ЦСКА. Той просто си преименува собствения отбор и го премести го в София, това е.
Иначе, убеден съм, че след 100 дни, при липса на успехи ти ще си подкрепяш Маестрото, стига и Ганчев да го прави. А ако го уволни не след 100, а след 50 дни, ти ПАК ще кажеш, че е правилно. Ще пробуташ "аргумента", че не може да се отпада още първия кръг в ЕКТ, ако това е поводът за уволнението.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 07 юни 2018 09:29

Мен пък ме кефи новия ви треньор и с интерес ще наблюдавам изявите му, дано се окаже попадение и да вдигне малко нивото на умрялото ни първенство. Колко години минаха само един Лудогорец работи правилно.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “ЦСКА”