Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот BRF » 01 май 2018 15:42

W84me написа:Иначе се молете все пак да не играете в Европа, че с Ицо Янев ще има нова порция открития.

Я ги кажи тия открития?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 май 2018 15:46

Karpachev написа:Хо-хо-хо! Истината било това :lol: Или е истината, защото ти отърва на тебе? Аз пък в това интервю намерих много неистини, искаш ли да ти ги изброя? Само споменавам емблемата и че Киро пак е шампион. Това, че Дебелия е в добри отношения с ГГ и нещата, които говори ви се харесват, не означава че са истина. Венци Корема, мутра и търгаш на мачове ще ни отваря очите за истината. Точно тоя ли бе?

Венци години наред плюеше по ЦСКА и ревеше как те, Славия, чинно си плащали данъците, докато ние сме се правели на хитреци и сме мамели. Много "странно", от около 3 години насам, тоест откогато Ганчев се пресели на Армията, това лице забрави темата за неплатените милиони на ЦСКА, която дотогава му беше много болна иначе. ;) ;)

И на децата е ясно, че този СИК-аджия е приближен до Ганчев и целият му "морал", който лее, всъщност е чисто интересчийство.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 май 2018 15:55

Разбрахте ли се кой ще плаща на ВВС за юбилея?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 май 2018 15:57

damyanov1963 написа:Разбрахте ли се кой ще плаща на ВВС за юбилея?

Аз ще плащам!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 май 2018 16:31

Отново българският данъкоплатец най-вероятно. Както и той запълва дупките в бюджета на НАП, когато някои мутри от ловешка околия врътнат схема и "изчезнат" едни 15-ина милиона .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 01 май 2018 16:41

Христо Янев? Ами добре, успех до края на сезона...
Не ме интересува, честно казано, но понеже ми е симпатичен в някаква степен, все пак се изкушавам да напиша и това:
Учудвам се малко, че хората във футбола с такава лекота си плюят на достойнството. А може би на Янев нищо му е нямало на достойнството, когато го изхвърлиха. Не знам.
А след месец, в случай, че ГГ реши да прави отбор и довлече Стойчо или чужденец - на Ицо Янев пак нищо няма да му има... Железен!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 май 2018 16:50

Вие :lol: :lol:

Ето какво точно заяви Красимир Каракачанов:
“Цяла България знае, че аз съм левскар. За разлика от други политици нито си сменям пола, нито си сменям политическите убеждения, нито си сменям футболната принадлежност.
Но все пак, ако бъдем обективни, трябва да кажем, че ЦСКА е един от клубовете, които писаха историята на българския футбол. И поради тази причина аз съм се погрижил те да получат пълен комфорт при отразяване на 75-годишнината. И военният клуб и на разположение, 75 години”, заяви Каракачанов.

След като му бе обяснено от министъра на финансите Владислав Горанов и от журналистите, че автентичното дружество става на 70 години, Каракачанов добави:

“Не, не, няма да спорим. Вижте, добре, 70 години ли, извинявайте. Аз съм от Левски, мога да ви кажа Левски кога е основан и какво и как е постигнал като успехи. Длъжен съм да покажа уважение към този клуб, който много време е бил в армията. Поради тази причина ще има програма, която Министерството на отбраната ще участва в нея.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 май 2018 17:05

ivan56 написа:

Вие :lol: :lol:

Ето какво точно заяви Красимир Каракачанов:
“Цяла България знае, че аз съм левскар. За разлика от други политици нито си сменям пола, нито си сменям политическите убеждения, нито си сменям футболната принадлежност.
Но все пак, ако бъдем обективни, трябва да кажем, че ЦСКА е един от клубовете, които писаха историята на българския футбол. И поради тази причина аз съм се погрижил те да получат пълен комфорт при отразяване на 75-годишнината. И военният клуб и на разположение, 75 години”, заяви Каракачанов.

След като му бе обяснено от министъра на финансите Владислав Горанов и от журналистите, че автентичното дружество става на 70 години, Каракачанов добави:

“Не, не, няма да спорим. Вижте, добре, 70 години ли, извинявайте. Аз съм от Левски, мога да ви кажа Левски кога е основан и какво и как е постигнал като успехи. Длъжен съм да покажа уважение към този клуб, който много време е бил в армията. Поради тази причина ще има програма, която Министерството на отбраната ще участва в нея.

А ти си мислиш, че минеш метър ли :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 01 май 2018 17:23

Сега трябва да помислим кой ще е следващият треньор. Аз освен Стойчо Младенов и Любо Пенев не се сещам . Може би Стойчо Стоев , но надали.
За чужденец се съмнявам.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 май 2018 18:01

phd написа:Христо Янев? Ами добре, успех до края на сезона...
Не ме интересува, честно казано, но понеже ми е симпатичен в някаква степен, все пак се изкушавам да напиша и това:
Учудвам се малко, че хората във футбола с такава лекота си плюят на достойнството. А може би на Янев нищо му е нямало на достойнството, когато го изхвърлиха. Не знам.
А след месец, в случай, че ГГ реши да прави отбор и довлече Стойчо или чужденец - на Ицо Янев пак нищо няма да му има... Железен!

Изхвърлен ? Ние не можем да сменяме треньорите ли?
Нефтохимик доигра сезона с едни 350 000 ,които бяха дадени от Ганчев ,нормално беше да си сложи и треньор. Изпрати Христо Янев.
След това веднага го прибра за скаут. Та прави малко разлика :) Не че те вълнува изобщо , но защо да не се направиш на умен и да провокираш :)

Върни се в “ЦСКА”