БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Re: Сектор "Г" остава празен срещу Берое(и не само)

Мнениеот dim77dim » 28 окт 2010 20:37

cska_90 написа:Нямам ЛС??? :? :? :?
Аз с Дуче нямам нищо общо-бойкота е организира ипровеждан доста отдавна-няма нищо общо с ДУче!!Даже напротив-опитваше се да го саботира!!!Ние си се бориме за нашите неща-какво нме интересува Дучето???
Относно това със стюардите-еми откъде знаеш,че не им е платено-да говорят така-що не говореха досега???Още повече,че единия е с пеУнишки акцент!! ;)

Ами пернишки, софийски, то винаги може да се изкара теория на конспирацията. Въпроса е, че ако проследиш изказванията и на Дучето, и на Главата (сума ти часове вече съм загубил да ги слушам), наистина има такава разлика, за каквато говореше момчето. А по-рано днес един пък изкара линк как Главата е посягал на журналист... Аз съм чувал много истории за него, последно на мача с Фулъм след гола един запали факла и Главата отиде и му напраска няколко, за да не ни накажат. Е, това показва, че и те използват СИЛА към тези от сектор Г. Тогава питам се аз, кой е правия?
Ето че с нашите разединения НИКОЙ свестен не иска да ни поеме, ще дойде някой като Орманджиев или друга хиена, колкото да напълнят гушите, и после пак от нулата! Да, аз не харесвам ТИТАН още когато смениха Любо заради банда гащници, които трябваше да продадат, а Любо извади от отбора. Но на тяхно място като бинзесмен вероятно бих направил същото. Няма кантар - от едната страна ЦЕЛИ 7 гащника, но уж талантливи и добри играчи, а от другата САМО 1 - треньора. Оттам тръгнахме надолу. Любо знаеше какво прави, след него те започнаха един цикъл на грешки и грешки, нямаше край. От цяла дружина нови играчи, които докараха, САМО Нелсън, Акуаро и Мболи са класа, Шеридън е още в нокдаун и понеже е млад, ще му требва време. Но това че те пратили някакъв Цимбик да раздава правосъдие в сектора - това не го вярвам. Защо не са посегнали на Дучето? Защо няма други бити?

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 28 окт 2010 20:39

cska_90 написа:1-Научи се да цитираш!!!
2-Простеста за Армията-ти акзах,че почна още края на миналия сезон-колко пътида ти гоповтарям-имаше трансперанти,хореография даже!!!
3-ЗА 3000 лв-еми това че са спрени миналата година ти го гарантирам на 100%-и по конкретно след Мездра!!
4-И стига с тя В група-никой няма за целда прати отбора във В група!!

Нещо се нервиш, а защо само на един мач само тогава ли знаехте, че няма да играем на Армията, а цяло лято що ви нямаше и като ми гарантираш пък нямаш нищо общо пак издишаш някакси аз за нещо дето нямам общо не гарантирам, а забравих ти гарантира и че ако Титан се махнат все ще се намери някой.
Виж аз също съм недоволен от Титан, но не искам да ги махаме аз искам да ги респектираме, за да мислят и работят правилно, като се вслушват в нас феновете по въпроси като за Любо, като за дуета Пенев - Зафиров, като за назначението на Костадинов затова пак казвам нека подкрепяме отбора на стадиона а респектираме Титан с протести пред тяхните офиси за да ги заболи за тяхното като нас, а не да правим мелета на общинска земя пред сектор А на В.Левски това не е тяхно и няма да ги заболи.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 21:22

Добре бе защо само Дуче гледате-като тоя протест почна много преди той да се включи!!ПОдкрепете нас ,тогава не него!!!
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 28 окт 2010 21:30

[quote="cska_90"]Добре бе защо само Дуче гледате-като тоя протест почна много преди той да се включи!!ПОдкрепете нас ,тогава не него!!![/quote аз бях на мача с рапид гониха ме куките но ти ми кажи за какво е тоя протес за какво се борите и как така след мача 14 и люлин са се мърляли а днес първи дружки ако не за въпросните кинти за какво ви протеста да направим дучето мъченик ми по добре Титан
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 28 окт 2010 21:36

Я ВИЖТЕ НА КАКВО ПОПАДНАХ В http://www.cskasofia.com/news. ЕТО ТУК http://www.livesport.bg/news/story/388546122.html

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 22:03

kiko75 написа:
cska_90 написа:Добре бе защо само Дуче гледате-като тоя протест почна много преди той да се включи!!ПОдкрепете нас ,тогава не него!!![/quote аз бях на мача с рапид гониха ме куките но ти ми кажи за какво е тоя протес за какво се борите и как така след мача 14 и люлин са се мърляли а днес първи дружки ако не за въпросните кинти за какво ви протеста да направим дучето мъченик ми по добре Титан

14 и ЛБ-са се били???
Нещо ти е грешна информацията-няма такова нещо!! ;) ;)
протеста ми е против Титан-и няма нищообщо с Дуче,14 и тн.!
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 окт 2010 09:45

Rosko63 написа:Я ВИЖТЕ НА КАКВО ПОПАДНАХ В http://www.cskasofia.com/news. ЕТО ТУК http://www.livesport.bg/news/story/388546122.html

:shock: :shock: :shock:
Всичко стана ясно с това интервю!!! Вижте си лидера!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 окт 2010 09:51

Rosko63 написа:Я ВИЖТЕ НА КАКВО ПОПАДНАХ В http://www.cskasofia.com/news. ЕТО ТУК http://www.livesport.bg/news/story/388546122.html

Това си е направо за нова тема. Тия дет много обичали цска...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Идея за бойкота

Мнениеот mironi88 » 29 окт 2010 13:02

Всеки пише тема за бойкота на феновете на ЦСКА и във всяка от тях аз се противопоставям на него, защото според мен мястото за бойкот е на стадиона. Така днес ми хрумна една идея. Стадион "Българска армия" е необитаем. Входове няма. Отвсякъде може да се влезе. Верни на стадиона протестиращите фенове няма ли как да измислят да бойкотират отбора от неговия дом - стадион "Българска армия" вместо от някви кръчми. Със сигурност това ще остане в аналите годините напред и ще покаже, че феновете на ЦСКА си искат стадиона наистина много.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Идея за бойкота

Мнениеот Червени_шампиони » 29 окт 2010 13:06

И ако това стане, както ти искаш, като се изсипат 15 000 човека на тоя стадион да протестират, на другия ден ще е "ДЕН НА ТРАУР", като се срути "Армията".
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”