baraba написа:Mitata написа:baraba написа:Гледах и няма никакъв контакт с ръкавица или киткаПросто камерите са така разположени, че по никакъв начин не можеш да разбереш има или няма контакт !!! Повтарям (особено за един, който изръси простотията за стегнатата ръка, която нямало да мръдне) след такъв мощен удар при контакт в областта на лакътя или китката (при облизване на ръкавицата няма никакъв шанс траекторията да се промени с такъв ъгъл, както в случая) ръката РЯЗКО ще промени своето положение !!! В случая такова нещо НЯМА !!! Второ от всички играчи на Дунав, ако е имало игра с ръка на Каранга, точно защитника с който се бориха в момента на удара щеше най добре да види игра с ръка , на видеото ясно се вижда, как момчето въобще не реагира
Единствено вратарчето им направи някакъв плах протест, показващ явно, че въобще не е сигурен какво е станало освен, че е имало рикушет !!! След като се намираме в България и като гледахме с какъв хъс се хвърляха играчите на Дунав в битката, някой наистина ли вярва, че ако бяха видели игра с ръка щяха да си седят кротичко и нямаше да обградят съдията и да се разправят поне пет минути ???
За мен лично остава убеждението за удар в рамо или областта на гърдите близо до рамотоУбеждава ме движението на тялото на Каранга след рикушета, получава се едно извъртане в горната част на тялото точно както би се получиал след силен удар в рамото или близо до него !!!
Не видях ръка с рамо, но чевидно топката промени траекторията си, струва ми се, че облиза ръкавицата му, наистина не се вижда добре.
Мита, топката променя траекторията си очевадно и то под много сериозен ъгъл спрямо първоначалната посока !!! Довери се на физичните закони и повярвай, че след такъв мощен удар промяна в траекторията по такъв начин само от облизване на ръкавицата няма как да се получиИ второ след такъв мощен удар няма никакъв шанс ръката да остане в сравнителен покой при контакт в областта на китка или лакът, ама никакъв ако щеш и умишлено я стягай пак няма шанс
В същото време горната част на тялото му се извърта точно по начин по който би реагирало тялото ако получи удар в областта на рамото от вътрешната част към гърдите
За това аз не приемам, че гола е не редовен и си го броя за съвсем редовен !!! Отделно си го пусни пак и наблюдавай само реакцията на играчите на Дунав и си представи, ако е имало ръка дали така щяха да се държат наистина
Аз съм готов да се закълна в децата си, че има категорично игра с ръка на Каранга- сега го повториха , ясно се вижда играта с ръка. Ти готов ли си да се закълнеш в децата си?