Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 05 мар 2018 20:00

d.milanov написа:
Кашчей написа:
d.milanov написа:Е то много ясно се вижда, че свири да не се подновява играта след като топката вече е излязла в тъч. НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ.

Преди сигнал на съдията играта не е спряна. Всички нарушения са в игрова ситуация. Стига сте оправдавали всяка простотия на ваш играч!

Тебе пък кой те коментира? Наглец! Значи да вземе да свири предходната ситуация, а не тази преди нея? Това по твоите критерии ли е, а?

Той нищо не можеше да свири, защото беше изостанал на повече от 30 метра от ситуацията, ако не и повече! Нали затова ги назначиха тия двама допълнителни, а не само за да гушат по 5 стотака на мач, тяхната....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 мар 2018 20:02

шивача написа:
honda написа:
Mitata написа:От друга камера се вижда, че голът е с ръка.

Чест ти прави,че си признаваш :) още в реално време се видя ,че е ръка -топката отска по този начин ,само ако срещне крайник, ако срещне тялото променя траекторията си по друг начин.. Сега интересно дали ще бъде наказан Каранга. В Бундеслигата за подобно изпълнение наказаха М.Христов за 8 мача. Гол с ръка се счита за грубо неспортменско поведение и е директен червен картон. Интересно дали ще бъдат приложени правилата.

Я ми кажи, щом помниш мачове от .....преди новата ера, нормална ли е реакцията на домакините, след такова ощетяване?
Двама вдигат ръка, се едно не искат да ги изпитват и дотам. А в мача имаше доволно заряд!
А ако дори е имало игра с ръка, в ситуация с удар от ждроб от 5-6 метра трябва да си батман, за да можеш да реагираш. Коментираш по махленски....

Ръката на Каранга е стегната в момента на контакта- не помръдва в момента на контакта. Ако е отпусната тя ще "отскочи" .Но както и да е.
Каранга много добре знае къде го е ударила топката, ако не иска да бъде наказан трябва да подаде сигнал на съдията, че е играл с ръка.
Удар от 5-6 метра не от толкова къса дистанция. Счита се ,че няма удар ,ако удара е от по-късо разстояние от една обиколка на топката -приблизително 70 см,тогава се счита ,че няма удар(между другото такъв беше случая с Яблонски,където първо игра с гърди,а после с ръка- макар че не съм сигурен ,не го видях ясно)

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 мар 2018 20:04

baraba написа:
Mitata написа:Общо взето авантата ни от мача бе голът с ръка. Вярно е, че Чорбаджийски трябваше да бъде изгонен, но същото касае и Шопов.

Мен повече ме притеснява бездарната ни игра и това, че почти всеки мач се решава благодарение на Вкаранга. От новите Алберг е провал, поне за сега. Енрике е гола вода.

Упорито продължаваш да твърдиш, че голът е с ръка :o
От всички публикувани до сега видео и снимкови материали никъде не видях топката да удря ръката и съм по склонен да вярвам, че наистина контакта е в областа на рамото, защото на видеото след такъв мощен удар ръката при контакт в областа ня лакътя или китката би трябвало РЯЗКО да отскочи, а такова нещо не се вижда :idea:
Ще бъда много благодарен, ако някой покаже снимка или стоп кадър на който ясно се вижда в коя част на ръката става контакта с топката !!! Ако няма такова доказателство е по добре да си премълчи !!!
Чорбата е за задължителен червен картон !!! Факта, че преди това не бил изгонил Карагерен за брутално влизане отзад на откъсващия се Тиаго Родригес (задължителен червен картон) , че Шопов също заслужава в ситуацията червен картон не омаломажава идиотската постъпка на Чорбата :evil:
Кабаков е изключително слаб съдия !!! В мача ощети и двата отбора и то много сериозно !!!
Съдията отиде да се информира с другия зад вратата при СПРЯЛА игра, само идиот може да твърди че играта не била спряла !!! След раздаването на тестето картони играта продължи с изпълнение на страничен удар (тъч) !!!
Хондата с твърдението му, че много я разбирал тази материя ме разсмя до сълзи :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=kJq3Zdsabqg
Виж 1:40 m. Шутът на Малинов е силен и изглежда топката облизва ръкавицата на Каранга.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 мар 2018 20:07

baraba написа:
Mitata написа:Общо взето авантата ни от мача бе голът с ръка. Вярно е, че Чорбаджийски трябваше да бъде изгонен, но същото касае и Шопов.

Мен повече ме притеснява бездарната ни игра и това, че почти всеки мач се решава благодарение на Вкаранга. От новите Алберг е провал, поне за сега. Енрике е гола вода.

От всички публикувани до сега видео и снимкови материали никъде не видях топката да удря ръката и съм по склонен да вярвам, че наистина контакта е в областа на рамото, защото на видеото след такъв мощен удар ръката при контакт в областа ня лакътя или китката би трябвало РЯЗКО да отскочи, а такова нещо не се вижда :idea:
Ще бъда много благодарен, ако някой покаже снимка или стоп кадър на който ясно се вижда в коя част на ръката става контакта с топката !!! Ако няма такова доказателство е по добре да си премълчи !!!
Чорбата е за задължителен червен картон !!! Факта, че преди това не бил изгонил Карагерен за брутално влизане отзад на откъсващия се Тиаго Родригес (задължителен червен картон) , че Шопов също заслужава в ситуацията червен картон не омаломажава идиотската постъпка на Чорбата :evil:
Кабаков е изключително слаб съдия !!! В мача ощети и двата отбора и то много сериозно !!!
Съдията отиде да се информира с другия зад вратата при СПРЯЛА игра, само идиот може да твърди че играта не била спряла !!! След раздаването на тестето картони играта продължи с изпълнение на страничен удар (тъч) !!!
Хондата с твърдението му, че много я разбирал тази материя ме разсмя до сълзи :mrgreen:

Как пък не се отби назад от рамото му тая топка?!
Съдията спря играта, да, обаче ударите бяха в игрова обстановка, ДърПатка! Продължавай да се смееш със сълзи!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 мар 2018 20:12

Както казваше един наш пенсиониран съдия-" Ръката не търси топката", демек няма умисъл1 а и позицията на съдиятя не беше добра.Голът си е редовен, а и вкарахме втори.Освен това каквото повикало ,такова и отвърнало. Щом подпират Лудогорец ние да се правим херувими. Не са познали!Особено за Дунав хич не ми е жал, знаем чии сателити са .

gloryhole

Мнениеот gloryhole » 05 мар 2018 20:13

Сините да не гледат играл ли е Каранга с ръка а да гледат класирането

LEVSKAR57
Контакти:

Мнениеот LEVSKAR57 » 05 мар 2018 20:15

Червени Воини написа:
LEVSKAR57 написа:Съдийството в този мач беше абсолютно тенденциозно. Освен ясните ситуации от първото полувреме, второто полувреме спря атака на Дунав, която беше опасна с измислен фаул, а също можеше да покаже и втори жълт картон на Каранга.

В атаката която трябваше да се покаже жълт картон нямаше засада.

Нямаше стоп кадър в директното, иначе и за мен останаха съмнения. Обаче ако има засада, то със сигурност му спести втори жълт, а оправданието на Каранга беше култово, че не е чул... то на тоя стадион 40-50 000, такава атмосфера как да чуе сигнала на съдията. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 мар 2018 20:15

onegavon написа:Както казваше един наш пенсиониран съдия-" Ръката не търси топката", демек няма умисъл1 а и позицията на съдиятя не беше добра.Голът си е редовен, а и вкарахме втори.Освен това каквото повикало ,такова и отвърнало. Щом подпират Лудогорец ние да се правим херувими. Не са познали!Особено за Дунав хич не ми е жал, знаем чии сателити са .

Не бе, няма, обаче центриране на нивото на гърдите се отклонява перпендикулярно и на нивото над главата на вратаря. Вие и нови закони на динамиката ще напишете!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 мар 2018 20:18

Mitata написа:
baraba написа:

https://www.youtube.com/watch?v=kJq3Zdsabqg
Виж 1:40 m. Шутът на Малинов е силен и изглежда топката облизва ръкавицата на Каранга.

Гледах и няма никакъв контакт с ръкавица или китка ;) Просто камерите са така разположени, че по никакъв начин не можеш да разбереш има или няма контакт !!! Повтарям (особено за един, който изръси простотията за стегнатата ръка, която нямало да мръдне) след такъв мощен удар при контакт в областта на лакътя или китката (при облизване на ръкавицата няма никакъв шанс траекторията да се промени с такъв ъгъл, както в случая) ръката РЯЗКО ще промени своето положение !!! В случая такова нещо НЯМА !!! Второ от всички играчи на Дунав, ако е имало игра с ръка на Каранга, точно защитника с който се бориха в момента на удара щеше най добре да види игра с ръка , на видеото ясно се вижда, как момчето въобще не реагира :idea: Единствено вратарчето им направи някакъв плах протест, показващ явно, че въобще не е сигурен какво е станало освен, че е имало рикушет !!! След като се намираме в България и като гледахме с какъв хъс се хвърляха играчите на Дунав в битката, някой наистина ли вярва, че ако бяха видели игра с ръка щяха да си седят кротичко и нямаше да обградят съдията и да се разправят поне пет минути ???
За мен лично остава убеждението за удар в рамо или областта на гърдите близо до рамото :idea: Убеждава ме движението на тялото на Каранга след рикушета, получава се едно извъртане в горната част на тялото точно както би се получиал след силен удар в рамото или близо до него !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 мар 2018 20:22

Някой наясно ли е каква е ситуацията с Малинов и картоните му. Първи мач след наказание и картон, при получаването на който се ядоса много. Колко ще му бъде следващото наказание и при колко картона?

Да намерих си отговора:
Първа професионална лига, Втора професионална лига и Аматьорски футбол
- при пети жълт картон се налага и ССП за една среща;
- за девети жълт картон се налага и ССП за две срещи;
- при тринадесети жълт картон се налага и ССП за три срещи;
- при петнадесети, седемнадесети и всеки следващ нечетен жълт картон се налага и ССП за четири срещи.

Малинов вече е с десет картона, което значи че след още три ще изгори за три срещи, като тук трябва да се отчете, че имаме и мачове за купата.
Последна промяна от Ozzimozzi на 05 мар 2018 20:28, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”