1982 написа:С интерес очакваме дали служителят на "господин" Гриша Ганчев ще продължи тъпо и упорито да обжалва пълното удоволетворение на исканията му ??! Дори и ВКС след 5 години да го "ощети" също, като одобри плащането на пълния му размер вземания

, очакваме да се обърне към международните институции.

Интересно е, че сред фенове, които може да се каже, че са твърдо ядро започват да се прокрадват упреци и е много вероятно ако няма ЕКТ и -София изтърве титла, че и купа нещата сериозно да загрубеят по адрес на "аз съм заможен човек"
Може и да си прав. Няма смисъл да се изказвам повече, не се имам за капацитет. Ще коментирам само мачове засега, докато разните дела и т.н. не се изяснят. Нека играем само понеделници и вторници, ако трябва и в 10ч. Нека на армията да има по 2000 човека, ама да плащат по 18 лева и така. С тия си действия превръщаме футбола в телевизионен продукт и само помагаме на Агата. Отделно що са ни емблеми и активи, важно е къде са феновете. (2000те човека) Само да видиме сега какво ще направи "лицето А.Б" с това обжалване.
Те нямат желание да разделят билетите на три ценови категории, според съперниците, същото и с картите и вход свободен за деца до 12 години и 65+, ти ми говориш за групови билети. Ебало си е майката, радвам се, че както е тръгнало след 3 месеца няма да съм част от тва нещо по никакъв начин и ще си гледам живота, а не да се ядосвам с глупости. 15-на години ми стигат.
Сложили 18 лева за А и 12 за Г, разбирам да важи за мачове с турците, а не срещу аутсайдери и да има жалка бройка във В най-вече, ама все тая. Писнало ми е да пиша и говоря. Живи и здрави.