D.Georgiev написа:Имате най-отвратителната, грозна и противна агитка в България, дано се гордеете с това! Умът не ми го побира, как може да има такива рецидивисти в сектор "Г"? Факли върху децата отново. Не върху бетонната площадка, не върху друга агитка или стюарди, а върху жени, деца и пенсионери. Няма по-противни същества от вас. И да, ще ви слагам всички под общ знаменател, защото го заслужавате и хората го казват с право. Защото свестните са по-малко и това което се вижда по стадионите на ВСЕКИ ВАШ МАЧ е едно и също. Ники Александров вика "бенгалски огън" и "няколко якета за кофата", всичко си е в границите на нормалното нали? Моля ако някой ще ми трие поста от невероятните фенове на "ЦСКА" да ми се аргументира! Най-жалкото за вас е че каквото и лошо и противно да се каже за вашите фенове ВИНАГИ ЩЕ Е ИСТИНА и няма да бъде преувеличено! Футболистите ви не заслужават коментар, докато имате такива привърженици никой няма да говори за подобието ви на игра, защото е далеч по-невзрачно.
[offtopic]Доста ограничено и повърхностно мнение. Откъде-накъде от проявите на по-малко от 1000 наши фенове ще си правиш изводи за цесекарите като цяло?![/offtopic]