1982 написа:Напротив, в документа се признават едни направени инвестиции от дружество, чийто собственик в тогавашния момент са Лупитата,...
С други думи , документа НЕ оборва казаното от Кралев , а проверка на събитията само ги потвърждава .

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
1982 написа:Напротив, в документа се признават едни направени инвестиции от дружество, чийто собственик в тогавашния момент са Лупитата,...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:... и никъде в него не се посочва, че те нямат нищо общо с инвестициите....
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Всеки собственик на ЦСКА, почвайки от Зъбчето, е направил нещо на Армията, включая и Лупи. Кой малко повече, кой по-малко ... . реално никой не е вложил някакви крупни суми, говорим за дребни ремонти основно.
boabbb написа:Добре, бе, аз що си мисля, че Лупарата беше посменил някоя седалка на Армията1000-2000 седалки, мисля, бяха сменили и това е ... С риск да съм прекалено критичен, Гришата е сменил тревното покритие на Армията лятото и нали трябва да е по-добро от старото
На мача с Лудогорец беше ебаси нивата, преди почти не си спомням подобно състояние на терена
PFC Litex написа:boabbb написа:Добре, бе, аз що си мисля, че Лупарата беше посменил някоя седалка на Армията1000-2000 седалки, мисля, бяха сменили и това е ... С риск да съм прекалено критичен, Гришата е сменил тревното покритие на Армията лятото и нали трябва да е по-добро от старото
На мача с Лудогорец беше ебаси нивата, преди почти не си спомням подобно състояние на терена
Няма как с технология от преди 15 години и реализирана с некачествени материали да се получи нещо качествено, трайно и надеждно.
Терена на армията е под всякаква критика, тоя в Ловеч е същата работа, да не говорим за Русе и т.н.
В Панчарево нещата няма да бъдат много по-различни, нека започне да се натоварват интензивно терените и ще видиш, на какво ще заприличат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта