ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот BRF » 21 май 2013 14:48

petko.h.markov написа:
BRF написа:
petko.h.markov написа:Ти през живота си да си изкарал 20лв. с труд? Ако си няма пишеш такива глупости.Какво значи-колкото
по-зле толкова по-добре.Значи да плащат глоби.А тогава как да има пари за стадион и терени. Никаква
логика.Те едва издържат клуба и това допълнително бреме.За мен това е невероятна простотия.

И 5 години кой им пречеше да направят стадиона?Или школата?Глоби нямаше тогава!Това е начина на протест,които са избрали тези момчета и аз ги подкрепям!
Ти като си против,отиди на стадиона и скандирай за титан ако искаш!

Първо лъжеш или не знаеш-стадиона го дадоха на концесия миналата година по това време.
Второ нещата с базата в Панчарево още не са уредени като кадастър и разрешения за строеж.
Трето аз не подкрепям титан-против съм тези глоби да се плащат за простотията на няколко души.

Ми взе да ставаш смешен!Колегите от Подуене взеха решение декември и ди бутнаха ТРИБУНАТА февруари ако не се лъжа и ще почват този месец!
На нашите хубостници кво им трябва!Незнам защо смяташ,че лъжа,ама явно ти НЕЗНАЕШ,че концесията я дадоха преди година и половина :? !
Разград си посроиха база,Черноморец си построиха база за това време,ние не можем да си изкараме документи! :lol: Хайде мисли малко!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 май 2013 14:51

BRF написа:
petko.h.markov написа:
BRF написа:
Кашчей написа:[Мозък, никой не глобява ТИТАН, глобява се ЦСКА.Толкова ли е трудно да го разберете това?!?

За НАШЕ най-голямо съжаление титан в момента е ЦСКА!Толкова ли е трудно да го разбереш или просто така за спора,да се правиш на.......

Титан никога не може да бъде ЦСКА! Те временно са собственици на клуба.Както и предишните собственици
които може вече и да си ги забравил.Сега ясен ли съм? Собствениците се сменяват-клуба остава.Това е
голямата ви грешка.Като вредите-вредите на клуба.

титан прибира приходити към ЦСКА,титан и плаща разходите на ЦСКА!В момента ЦСКА е титан и това е борбата-ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
Знам и предните и по-преднити и по-по-предните собственици!Познавам историята на ЦСКА,защото обичам ЦСКА!Нека се махнат боклуците и аз ЛИЧНО ще намеря хора да платят тези глоби!Сега ясен ли съм!
Голямата грешка е на тези като тебе,които седят отстрани и раздават акъл!Действия трябвят!Пак ти казвам,съберете се твои съмишленици ЕЛАТЕ до стадиона и си изразете позицията!

Няма начин да не ти повярвам че ще намериш хора да платят.Много пресен е спомена от възраждане.
Както казва народа-ум царува ум робува ум патки пасе.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 май 2013 15:05

petko.h.markov написа:[Няма начин да не ти повярвам че ще намериш хора да платят.Много пресен е спомена от възраждане.

На тебе не ти направи впечетление другите неща като например,че обичам ЦСКА,че знам историята на клуба и т.нт.Тебе те вълнуват само парите :lol: ,които дори не са твой и нямаш нищо общо с тях :? !Явно не е баш така!
п.п.Не е нужно да ми вярваш за нищо,прави това което смяташ за необходимо!Аз като става въпрос за ЦСКА и нещо в мен се пречупва и не разсъждавам трезво и съм готов на много лични жертви за Честта на ЦСКА!Едва ли ме разбираш!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2013 15:07

BRF написа:
Кашчей написа:[Мозък, никой не глобява ТИТАН, глобява се ЦСКА.Толкова ли е трудно да го разберете това?!?

За НАШЕ най-голямо съжаление титан в момента е ЦСКА!Толкова ли е трудно да го разбереш или просто така за спора,да се правиш на.......

Аз разбирам много неща, но досега не съм прочел, че БФС глобява ТИТАН-АС-глобява се ЦСКА.
Канарите имаха щур късмет, че селския не беше закрил стария клуб, след създаването на АД.. Вие и това нямате.Ако ТИТАН изведнъж се махнат.. просто така, загивате!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 май 2013 15:13

Кашчей написа:
BRF написа:

Аз разбирам много неща, но досега не съм прочел, че БФС глобява ТИТАН-АС-глобява се ЦСКА.
Канарите имаха щур късмет, че селския не беше закрил стария клуб, след създаването на АД.. Вие и това нямате.Ако ТИТАН изведнъж се махнат.. просто така, загивате!

Уж все всичко знаеш пък сега.....
Титан спорт е собственик на ЦСКА,това не го ли знаеш?Щом бфс глобява ЦСКА,следователно глобява титан спорт.титан спарт е част от титан ас!Сега разбрали или искашоще по-подробно?
Нека титан се махнат пък ще се види!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 май 2013 15:16

BRF написа:
petko.h.markov написа:[Няма начин да не ти повярвам че ще намериш хора да платят.Много пресен е спомена от възраждане.

На тебе не ти направи впечетление другите неща като например,че обичам ЦСКА,че знам историята на клуба и т.нт.Тебе те вълнуват само парите :lol: ,които дори не са твой и нямаш нищо общо с тях :? !Явно не е баш така!
п.п.Не е нужно да ми вярваш за нищо,прави това което смяташ за необходимо!Аз като става въпрос за ЦСКА и нещо в мен се пречупва и не разсъждавам трезво и съм готов на много лични жертви за Честта на ЦСКА!Едва ли ме разбираш!

А ти защо мислиш че аз не обичам клуба.Точно за това ме боли-защото го приемам като моя загуба на пари.
Аз ходя на мачове от времето на Пенев Жеков Якимов.Големият отбор с треньор Паро.Мачовете с Аякс Ливерпул
Байерн и много други знаменити победи над големи отбори.Но аз за разлика от теб не губя разум.И той ми
сочи друг начин на мислене И ПОВЕДЕНИЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2013 15:18

BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:

Уж все всичко знаеш пък сега.....
Титан спорт е собственик на ЦСКА,това не го ли знаеш?Щом бфс глобява ЦСКА,следователно глобява титан спорт.титан спарт е част от титан ас!Сега разбрали или искашоще по-подробно?
Нека титан се махнат пък ще се види!

Абе... ти .. на неумен ли се правиш или си такъв?Като накажат ЦСКА без домакинство, ТИТАН ли наказват?Да не мислиш, че тия не си смятат всяка стотинка дадена за клуба?Айде, като сте толкова ербап, нахлуйте на терена в последните два мача, за да накажат ТИТАН с изваждане от групата!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 21 май 2013 15:27

Кашчей, благодаря, че осра и тази тема. Педал!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 май 2013 15:28

Кашчей написа:[]

Абе... ти .. на неумен ли се правиш или си такъв?Като накажат ЦСКА без домакинство, ТИТАН ли наказват?Да не мислиш, че тия не си смятат всяка стотинка дадена за клуба?Айде, като сте толкова ербап, нахлуйте на терена в последните два мача, за да накажат ТИТАН с изваждане от групата!

Еми ти сам си отговаряш!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 май 2013 15:32

petko.h.markov написа:
BRF написа:

А ти защо мислиш че аз не обичам клуба.Точно за това ме боли-защото го приемам като моя загуба на пари.
Аз ходя на мачове от времето на Пенев Жеков Якимов.Големият отбор с треньор Паро.Мачовете с Аякс Ливерпул
Байерн и много други знаменити победи над големи отбори.Но аз за разлика от теб не губя разум.И той ми
сочи друг начин на мислене И ПОВЕДЕНИЕ.

Не съм го твърдял!Чети по-добре!Това,че си присъствал на тези мачове е за уважение,а че си гледал тези футболисти е привилегия!
И какъв ти е начина на мислини и на ПОВЕДЕНИЕ!И защо си мислиш,че твоето мислене и поведение е правилно!За мен лично ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА е най-правилното!

Върни се в “ЦСКА”