Защо се надявам на добра пролет !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Защо се надявам на добра пролет !

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2011 22:36

honda написа:Въпреки ,че съм левскар ще си позволя да си дам мнението. За мен пролетта за ЦСКА няма да бъде много добра. Основната задача пред ЦСКА според мен е вземане на квота за ЕКТ много , ама много трудно ще бъде осъществена и ако това стане ще бъде през купата а не през шампионата. Реално погледнато ЦСКА има ужасяваща програма- няма домакинство срещу отбор от първите 11 в класирането ( изключвам символичните домакинства срещу Локомотив (Сф) и Славия) . Поне в 10 от 15 мача за шампионата ЦСКА предварително не трябва да бъде считан за фаворит . С оглед на показаното през есентта не би трябвало да се очакват победи на ЦСКА дори срещу отбори като Черно Море,Монтана , Берое и Калиакра- да напомням ли как завършиха тези мачове в София- много трудни победи срещу Монтана и Берое (не без помоща на съдията ;) )и решителни голове в последните секунди,а срещу Калиакра равен. Отделно има 3 изключително тежки гостувания срещу преки конкуренти за участие в ЕКТ - срещу Черноморец, Литекс и Локомотив (Пд) като за мен в тези 3 мача напълно закономерно да завършат с победа на домакините. Има мачове и срещу 3-те софийски отбора- Левски, Славия и Локомотив(Сф) през есента ЦСКА загуби 2 от тях и в третия се измъкна с дузпа(безспорна) в 94-тата минута. Едва ли може да се счита ,че ЦСКА е фаворит в който и да е от 3-те мача.
Възможно е и ЦСКА да се класира за ЕКТ и през Купата но там много неща зависят и от жребия и каквото да се коментира за Купата още е прекалено рано.
За мен в ЦСКА има футболисти които много ми харесват като играчи- Шеридън, Делев, Маркиньос,К.Стоянов,Ал.Тонев. Но най-големия проблем на ЦСКА е много ниската средна височима на отбора- ако изключим Шеридън(който трудно може да се нарече титуляр) , Акуаро и Маркиньос то няма друг футболист който може да играе с глава. Общо взето ЦСКА разполага с доста еднотипни футболисти- леки ,технични ,много бързи но ако другия отбор се затвори бързината и техниката стават безмислени. За мен ЦСКА има крещяща нужда от халф ,който може да подава. Очаквам ЦСКА да изпита и доста проблеми в центъра на защитата си- Акуаро е доста рисков футболист и най-вероятно ще получи доста картони и оттам и отсъствия от терена за мен Ап.Попов е интересен футболист но няма физика да играе на тази позиция и е доста чуплив. За мен К.Стоянов е много стойностен футболист, но май не го готвят за титуляр. А продажбата на Виданов беше глупост.
Само времето ще покаже каква ще бъде пролетта за ЦСКА , но според мен по-скоро задачите няма да бъдат изпълнени.

Колега това твойто са предположения и празни приказки ако питаш мен!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2011 22:41

Синьо сърце написа:
TheClub написа:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Я се скрий, антифутбол щели сме да играем.. Щом с такъв футбол може да се печели шампионската лига, значи е модерен футбол. Имате един Дембеле и това сте ВИЕ ! А и да ти кажа, на дали някакви 10-12 хиляди сини фенове ще уплашат надъханите червени футболисти ! Повярват ли си че могат да победят, ще победят - това е. Всичко е в наши ръце! С много спортен шанс, всичко е възможно идната пролет, разбира се и добра игра.

Не ме разбирайте погрешно-не обвинявам никого!И аз да съм на ЦСКА на мястото,ще играя компактно.Просто в момента не можете да се надигравате с Левски,и това вашите го знаят много добре.Колкото и да се самонавивате-нито Марко е Дарко,нито Спас-Гара...Не сте толкова сработени,по-тромави сте и нямате стил-не че това гарантира синя победа...В центъра ще бъдете надиграни-дали ще е Грийн или Йовов-не е толкова важно,аз лично обаче бих залепил холандеца до Марко и така да неутрализирам основния ви коз.Отзад не можете да си позволите празни пространства,знаете защо.Така остава единствен вариант-отзад и чакане на грешка или статично положение,а и трябва да неутрализирате двама наши-Дарко и Гара.Така че изходните позиции и стратегии са ясни-изненади не може да има.Колкото до публиката-как може да сравниш атмосферата на Дербито с гостуване в Европа?Нищо общо-едно е някой си да си пее нещо,друго е вечния враг да ти вкара гол и да реве:Още,още...Тия на баба ми ги разправяй!Всъщност погледнете мачовете ни в ЛЕ на Герена(изключвам британските туристи) и ще знаете какво да се очаква горе-долу като игра и атмосфера.

Колега,дано ваште футболисти,които ще излезнат срещу ЦСКА в Подуяне мислят като теб и да бъдат с такава нагласа по време на мача!Да знаеш,че тия разсъждения са само и единствено от наша полза!Дано ни подцените и не само да ви бием,ами да ви унижим едно хубаво!Много трудно мога да си представя да подцениш вечния съперник,но все пак силно се надявам!
А и дори да ни биете,което няма да ни еня кой знае колко,с оглед класирането,и вие ще дойдете на Армията тъй че...
Последна промяна от delqnski47 на 22 фев 2011 22:48, променено общо 1 път.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 22 фев 2011 22:41

delqnski47 написа:
honda написа:Въпреки ,че съм левскар ще си позволя да си дам мнението. За мен пролетта за ЦСКА няма да бъде много добра. Основната задача пред ЦСКА според мен е вземане на квота за ЕКТ много , ама много трудно ще бъде осъществена и ако това стане ще бъде през купата а не през шампионата. Реално погледнато ЦСКА има ужасяваща програма- няма домакинство срещу отбор от първите 11 в класирането ( изключвам символичните домакинства срещу Локомотив (Сф) и Славия) . Поне в 10 от 15 мача за шампионата ЦСКА предварително не трябва да бъде считан за фаворит . С оглед на показаното през есентта не би трябвало да се очакват победи на ЦСКА дори срещу отбори като Черно Море,Монтана , Берое и Калиакра- да напомням ли как завършиха тези мачове в София- много трудни победи срещу Монтана и Берое (не без помоща на съдията ;) )и решителни голове в последните секунди,а срещу Калиакра равен. Отделно има 3 изключително тежки гостувания срещу преки конкуренти за участие в ЕКТ - срещу Черноморец, Литекс и Локомотив (Пд) като за мен в тези 3 мача напълно закономерно да завършат с победа на домакините. Има мачове и срещу 3-те софийски отбора- Левски, Славия и Локомотив(Сф) през есента ЦСКА загуби 2 от тях и в третия се измъкна с дузпа(безспорна) в 94-тата минута. Едва ли може да се счита ,че ЦСКА е фаворит в който и да е от 3-те мача.
Възможно е и ЦСКА да се класира за ЕКТ и през Купата но там много неща зависят и от жребия и каквото да се коментира за Купата още е прекалено рано.
За мен в ЦСКА има футболисти които много ми харесват като играчи- Шеридън, Делев, Маркиньос,К.Стоянов,Ал.Тонев. Но най-големия проблем на ЦСКА е много ниската средна височима на отбора- ако изключим Шеридън(който трудно може да се нарече титуляр) , Акуаро и Маркиньос то няма друг футболист който може да играе с глава. Общо взето ЦСКА разполага с доста еднотипни футболисти- леки ,технични ,много бързи но ако другия отбор се затвори бързината и техниката стават безмислени. За мен ЦСКА има крещяща нужда от халф ,който може да подава. Очаквам ЦСКА да изпита и доста проблеми в центъра на защитата си- Акуаро е доста рисков футболист и най-вероятно ще получи доста картони и оттам и отсъствия от терена за мен Ап.Попов е интересен футболист но няма физика да играе на тази позиция и е доста чуплив. За мен К.Стоянов е много стойностен футболист, но май не го готвят за титуляр. А продажбата на Виданов беше глупост.
Само времето ще покаже каква ще бъде пролетта за ЦСКА , но според мен по-скоро задачите няма да бъдат изпълнени.

Всеки си има право на мнение,не виждам нищо лошо,НО дано наистина се окажат празни приказки.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2011 22:46

gogo_cska написа:
delqnski47 написа:

Всеки си има право на мнение,не виждам нищо лошо,НО дано наистина се окажат празни приказки.

Всеки си има право на мнение,но това мнение горе са си празни приказки!Левскарят разсъждава логически,но футбол и логика.....нещо не се връзва!
П.П.Аз кометнирам първата част от анализа на honda,където казва кой щял да бъде фаворит!Вече мнението му за футболистите няма какво да кажа там,това си е лично негово мнение!
Sofia.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 фев 2011 23:52

Делянски,моето са анализи-и от доста време се знаем-кога не са ми били реални?Но както 5 пъти казах-анализите са едно,реалностите -друго!Избий си от главата подценяването-няма шанс!И с Пирин да беше този мач-няма кой да го подцени,още повече Дербито!Избий си и надеждите за свръхизбухване на някой от вашите-знаем си спатиите...Все преди дерби се сипят какви ли не глупости-разбери,че тук всеки знае какво може и не може съперникът...Всеки залага на сигурно и не иска да загуби,трудно се рискува!За вас равният ще е успех и влиза в стратегията,за нас-не!Всичко е въпрос на надлъгване-устискате ли до 60 мин равен,или пък ако водите-добре за вас...Пуснете ли ранен гол-лошо за вас!Всеки е анализирал добрите и лоши страни на съперника и на тази база си строи играта.Но не ми дрънкай,че не ви е еня,ако ви бием-не е сериозно!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 фев 2011 00:30

delqnski47 написа:

Дано да сме живи и здрави да разберем дали са празни приказки или не. Това ,което съм написал е моето мнение - не претендирам че е 100% вярно. Не считам че с него обиждам някого,а накогото не му харесва- негова си работа :lol: .

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 фев 2011 10:26

Синьо сърце написа:Делянски,моето са анализи-и от доста време се знаем-кога не са ми били реални?Но както 5 пъти казах-анализите са едно,реалностите -друго!Избий си от главата подценяването-няма шанс!И с Пирин да беше този мач-няма кой да го подцени,още повече Дербито!Избий си и надеждите за свръхизбухване на някой от вашите-знаем си спатиите...Все преди дерби се сипят какви ли не глупости-разбери,че тук всеки знае какво може и не може съперникът...Всеки залага на сигурно и не иска да загуби,трудно се рискува!За вас равният ще е успех и влиза в стратегията,за нас-не!Всичко е въпрос на надлъгване-устискате ли до 60 мин равен,или пък ако водите-добре за вас...Пуснете ли ранен гол-лошо за вас!Всеки е анализирал добрите и лоши страни на съперника и на тази база си строи играта.Но не ми дрънкай,че не ви е еня,ако ви бием-не е сериозно!

Кви анализи ще ми правиш,ако загубите,само ти си знаеш...
Sofia.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 фев 2011 10:49

Понеже вече си казах мнението само ще си позволя да коментирам 2 неща, с които не съм съгласен, а ги прочетох малко по-горе.

Победата срещу Берое била с помощта на съдията - ПЪЛЕН АБСУРД! Толкова много картони бяха спестени на Берое, които бавеха през второто полувреме, дори когато резултатът беше равен. Върхът на глупостта беше онзи фаул, от който Маркос вкара победния гол. Абсолютен авантаж пропусна съдията тогава - Нелсън получаваше топката в наказателното и беше на добра позиция за стрелба... Реферът обаче реши да спре атаката. Добре, че Маркиньос вкара след това.

Другото, с което не мога да се съглася. Марко не бил Дарко. Да бе, да! Марко е по-добър от Дарко - просто много се лигавеше и не го показваше на терена, но през последния полусезон го доказа. Дарко за 70 мин. в някои мачове на Левски през есента показа по-малко, отколкото Алекс за 20 минути, след като заменяше македонеца. Марко пък си беше лидер през целия полусезон и чак в края получи малко подкрепа от Делев. И една малка подробност - макар че футболните качества са строго индивидуални, единият все пак идва от Бразилия, а другият от Македония - не бива да се пренебрегва този факт.

Колкото до пролетта на нашия отбор, тя ще е много по-силна от есента. Домакинствата на Славия и Локо Сф ще ги вземем, макар че някои се съмняват в това, няма да паднем в Бургас, ще бием в Монтана и в Каварна, в няколко още трудни гостувания, в които всички очакват да загубим (Герена, Лаута, Тича, Ст. Загора, Ловеч), имаме шанс да вземем точки - доста повече точки, отколкото се предполага на пръв поглед. Това си е моето мнение.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 23 фев 2011 11:28

Всеки отбор има слабо място.Въпрос на правилна тактика е максимално да се възползваме от слабите места на противника.Слабото място на Левски е защитата,под натиск ли е тя греши и то много справка мача с Спортинг в Лисабон.Мюлдер колкото и добре да се включва при атаките на отбора в защитен план прави много грешки,Милиев също има проблеми,добрите им опорни халфове компенсират донякъде слабостите отзад но не на 100 %.Нелсън и Делев по крилото имат големи шансове срещу Мюлдер, а Милиев трудно ще спре Шеридън при центриранията,предполага се ,че Грийн ще бъде оставен да покрива грешките,Милиев ще следва централния нападател.Стилът на Барса с пълна преса по целия терен е пример за правилна тактика,чак след настъпилата умора в края на мача Арсенал успяха да се възползват и да обърнат мача.
Последна промяна от amoros на 23 фев 2011 13:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 23 фев 2011 13:12

Правил съм анализи на загуби на Левски,не виждам къде е проблемът...Предупреждавах,че мачът в Бургас ще е тежък и може да загубим-едва ли не ме определиха като предател...Нещо ме бъркаш с някой,но както и да е.А във вашите прогнози има твърде много "ако".И шансовете ви за победа са твърде малки,факт!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”