Ментетата от Италия
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ментетата от Италия
Иначе качествата на новите попълнения не ги коментирам. Много е рано още за подобни изводи кой какъв е, става ли, не става ли. Коментирам само постовете на които са били нужни попълнения. Ние обаче тая грешка я повторяме доста време вече, файда никаква. ако си спомняте в началото на лятото Емо или Дочев разправяха, че сме щели да вземем най-много три-четири играчи. Кво стана, сега колко взехме????
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- TPAKTOP
- Контакти:
За статии на въпросния автор мисля че има тема вече във форума
Истина е че Павката не си ги е избрал ама не им се вързвайте на подобни провокации
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- deepblue1963
За италианците-ясно!Ама аз пак ще попитам:Делев и Илиев не бяха ли купени като нападатели?Нападател=играч,който от време на време вкарва някой гол!Та,колко гола имат Делев и Илиев,заедно,откакто преминаха в ЦСКА?А,за Делев тъкмо проверих-2(два) гола.Той,завалийката,в цялата си кариера има 14 гола.А,Илиев и той-за 90 мача събрал има-няма 19 гола.С две думи:не само италианците са ментета в ЦСКА!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- Udoji90
- Контакти:
deepblue1963 написа:За италианците - ясно!Ама аз пак ще попитам: Делев и Илиев не бяха ли купени като нападатели? Нападател = играч, който от време на време вкарва някой гол! Та,колко гола имат Делев и Илиев, заедно, откакто преминаха в ЦСКА? А,за Делев тъкмо проверих - 2(два) гола. Той, завалийката, в цялата си кариера има 14 гола. А, Илиев и той - за 90 мача събрал има-няма 19 гола. С две думи: не само италианците са ментета в ЦСКА!
Е, естествено, че на са само те, но ако не бяха техните лоши изяви, можеше да имаме 4 точки сега, а не 0, понеже те носят вина и за трите ни допуснати гола (при втория на акулите имаха вина, макар и не очевидна - ударът мина точно някъде между централните защитници, а трябваше някой да се изпречи на пътя на топката). За Илиев аз отдавна съм казал, че е старателен, но не особено ефективен - още в Локо Пд това беше очевадно. Същото важи за Делев, но тук само ще кажа, че за ЦСКА той има 4 гола, а не 2. 2 са в А група - по 1 в двата мача срещу Славия миналия сезон. Вкара също срещу Литекс за Купата и срещу Динамо в Лига Европа. И, все пак, това е малко за нападател, макар че за мен той си е типично крило, а не централен или втори нападател. Дано Нелсън и Шеридън да са класни играчи, а Гранден да остане, щото иначе нямаме класа в нападение.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- deepblue1963
Udoji90 написа:deepblue1963 написа:За италианците - ясно!Ама аз пак ще попитам: Делев и Илиев не бяха ли купени като нападатели? Нападател = играч, който от време на време вкарва някой гол! Та,колко гола имат Делев и Илиев, заедно, откакто преминаха в ЦСКА? А,за Делев тъкмо проверих - 2(два) гола. Той, завалийката, в цялата си кариера има 14 гола. А, Илиев и той - за 90 мача събрал има-няма 19 гола. С две думи: не само италианците са ментета в ЦСКА!
Е, естествено, че на са само те, но ако не бяха техните лоши изяви, можеше да имаме 4 точки сега, а не 0, понеже те носят вина и за трите ни допуснати гола (при втория на акулите имаха вина, макар и не очевидна - ударът мина точно някъде между централните защитници, а трябваше някой да се изпречи на пътя на топката). За Илиев аз отдавна съм казал, че е старателен, но не особено ефективен - още в Локо Пд това беше очевадно. Същото важи за Делев, но тук само ще кажа, че за ЦСКА той има 4 гола, а не 2. 2 са в А група - по 1 в двата мача срещу Славия миналия сезон. Вкара също срещу Литекс за Купата и срещу Динамо в Лига Европа. И, все пак, това е малко за нападател, макар че за мен той си е типично крило, а не централен или втори нападател. Дано Нелсън и Шеридън да са класни играчи, а Гранден да остане, щото иначе нямаме класа в нападение.
"... понеже те носят вина и за трите ни допуснати гола ..."
То хубаво,че пуснали 3,ами "неиталианците" колко вкараха за 2 мача?Не съм адвокат нито на едните,нито на другите,но и при едните и при другите има мно-о-о-го талаш!
"...макар че за мен той си е типично крило..."
На "типичните крила" да не им е забранено да вкарват голове?Или те са само едни "центровчици"?Я виж Жоазиньо!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- Udoji90
- Контакти:
deepblue1963 написа:Udoji90 написа:deepblue1963 написа:За италианците - ясно!Ама аз пак ще попитам: Делев и Илиев не бяха ли купени като нападатели? Нападател = играч, който от време на време вкарва някой гол! Та,колко гола имат Делев и Илиев, заедно, откакто преминаха в ЦСКА? А,за Делев тъкмо проверих - 2(два) гола. Той, завалийката, в цялата си кариера има 14 гола. А, Илиев и той - за 90 мача събрал има-няма 19 гола. С две думи: не само италианците са ментета в ЦСКА!
"... понеже те носят вина и за трите ни допуснати гола ..."
То хубаво,че пуснали 3, ами "неиталианците" колко вкараха за 2 мача? Не съм адвокат нито на едните, нито на другите, но и при едните и при другите има мно-о-о-го талаш!
"...макар че за мен той си е типично крило..."
На "типичните крила" да не им е забранено да вкарват голове? Или те са само едни "центровчици"? Я виж Жоазиньо!
Неиталианците може само 1 гол да са вкарали, но понякога това е достатъчно за 4 точки. Най-добрият пример за това е Калиакра в първите 2 кръга. След като те могат, значи и ние можем с 1 гол да вземем 4 точки. Гърция на ЕП 2004 вкараха в почти всичките си мачове по 1 гол, но биха почти всички. Гърция е добър пример, че мачове в наши дни се печелят със защита повече, отколкото с нападение. (Испанците са доста по-офанзивни, затова тях не ги давам като пример, макар че и тяхното представяне на СП 2010 беше идентично.) Интер, Милан, Челси, Юве печелят доста мачове с добра защита. По този начин Порто спечелиха и ШЛ през 2004 г, както и Интер през последния сезон.
Колкото до Делев, в много мачове миналия сезон той дори не беше титуляр - през първия полусезон по крилата играеха Иван Стоянов и Й. Тодоров, а през втория конкуренция за тези постове му бяха Петре, Гранден и Трифонов. В центъра или като втори нападател също се появяваше рядко, така че не може да се очакват много голове от него. През този сезон пък са минали само 4 мача, така че оценки за него не бива да се правят прибързано.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Рано е да се коментира дали стават или не още повече, че от италианците само Акуаро игра досега, а Еспозито и Тибони играха по 20-30 минути, а Грило пък е контузен... Как така някои прецениха, че и четиримата не стават...може и така да е, може пък и да са добри, ще видим...
Последна промяна от redrOck на 10 авг 2010 18:56, променено общо 1 път.
Еи хора, всеки си обича неговия отбор и си даржи на него. Това е нормално. Не искам да се бъркам в противниковия лагер, но ми се струва че нещата им не се получават и така няма да се получат скоро. Много хора си противоречат и никой не казва нищо смислено. Струва ми се нереално да Убеждаваш хората, че ще изграждаш нов отбор, ще градиш нещо голямо, и да си даваш срок от две три седмици или месец. Да убещаваш титли и успехи веднага, ама те първа ще сработваш отбора с който да ги постигнеш. Е това ми се струва малко нереално. И си мисля че няма фен на цска който да се разсърди, ако от ръководството на клуба вместо да убещават купи и успехи веднага, да решат да жертват бързите успехи в името на изграждането на един наистина силен и млад отбор, който да гони успехи и навънка. А не през зимата нова мащабна селекция и нов треньор.
- Doooom1984
- Контакти:
Abe man teq ne znam kvi futbolisti sa ama sus sigurnost ne sa po dobri ot pove4eto vi yunoshi ama taka e vuv politikata na cska se slu4va tova koeto be6e do skoro i pri nas igrachi na kilogram
didayyord написа:Еи хора, всеки си обича неговия отбор и си даржи на него. Това е нормално. Не искам да се бъркам в противниковия лагер, но ми се струва че нещата им не се получават и така няма да се получат скоро. Много хора си противоречат и никой не казва нищо смислено. Струва ми се нереално да Убеждаваш хората, че ще изграждаш нов отбор, ще градиш нещо голямо, и да си даваш срок от две три седмици или месец. Да убещаваш титли и успехи веднага, ама те първа ще сработваш отбора с който да ги постигнеш. Е това ми се струва малко нереално. И си мисля че няма фен на цска който да се разсърди, ако от ръководството на клуба вместо да убещават купи и успехи веднага, да решат да жертват бързите успехи в името на изграждането на един наистина силен и млад отбор, който да гони успехи и навънка. А не през зимата нова мащабна селекция и нов треньор.
Аз точно тва бях написал в един пост. Ако неуспехите в първенството продължат, правим ревизия на отбора до края на полусезона или сезона- кой става и кой не става и продължаваме да залагаме основно на млади наши юноши(за щастие в момента ги имаме дори в този тежък момент те ни радват) и други млади таланти. Имаме Тонев, Томи Костадинов, Мартин Дечев ми вдъхва надежди, Караджата също да видим на кво ниво ще пази този сезон, Румбата е все още млад и наш юноша, Спас Делев ми харесва напоследък, поне показва че гори и му пука за отбора и играта, Галчев, Коста Янев и Коста Стоянов си мисля, че не са за изхвърляне и разбира се голямото сърце на отбора- Тодор Янчев. Мисля че те зи млади момчета ще се хвърлят с доста стръв в ЛЕ и ако защитата ни се стабилизира защо да не направим пробив там, но нека първо отстраним ТНС. А и да не забравяме Шеридън, от който аз очаквам че ще е класен играч. Не казвам да отписваме все още това първенство, рано е още. Но ако нещата продължават така, а Левски продължи с тази игра, шансовете ни са минимални. Трябва да гоним или място в тройката за да се закачим за евротурнирите другата година или купата на България. Аз лично може би в момента предпочитам този вариант пред това примерно да се назначи Ангел Червенков и да гоним титлата. Червенков, ако Дочев продължи да се дъни е най-логичния кандидат с оглед, че миналата година в подобна на нас сега ситуация измъкна Литекс от кризата и ги направи шампиони. Но пък после виддяхме до къде докара ловчанлии. Ако все пак продължи с тежките резултати и не можем да отлипим много време и няма друг изход освен смяната на Дочев бих заложил лично аз на стария изпитан метод с Димитър Пенев. Пената си е Пената. Когато и да е, където и да е, в каквито и да е екстремни ситуации, той е доказал че се справя, макар и на годинки вече. А и койако не Пената може да развие тези млади момчета, които сега са в ЦСКА
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]