Относно бойкота!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Относно бойкота!
Я вземете се стегнете и стига с тези бойкоти.Утре ЦСКА излиза за да защити името си и най-вече да покаже,че и в България се играе приличен футбол.Утре всички Цесекари на стадиона единни и подкрепящи своят отбор.Тия ирландци трябва да ги прегазите като маче о дирек.Може да се бъзикаме помежду си когато играем-нещо напълно нормално,но когато става въпрос за ЕКТ,Българщината в нас трябва да надделява.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
ultra_blue написа:CSKA_90 тебе те помня от едно време и ми остави много добро впечатление... Надявам се да не бойкотирш отбраси и да бъдеш на стадиона ! Вие ще дадете 10 , аз ще дам 15 и ще подкрепям отбора си , надявам се и вие така. Нека покажем кое е дербито на Бълагария ! Всичко друго е временно!
Брат-сигурно ще ходя!Мерси иначе за мнението ти

Всеки има право на решение,дали да ходи на стадиона или не.Аз лично след загубата от Калиакра,за купата,не стъпах нито веднъж на Тича,от яд и мъка и си обосновах решението във форума.Понякога на човек му писва от нещо или някого и решава да не ходи на мач.Не може,да го вържете и да го закарате насила на мач,нали? 

Само Черно море.
- Синьо сърце
- Контакти:
До CSKA 90
Ти си от хората,които са истински фенове,и си от малцината,винаги добре дошли в синия форум-за да дадеш мнение,да спориш-защото сме различни и спорът е нормално състояние,но с аргументи и уважение към противника.Разбирам мисленето ти,но в случая ми позволи да изкажа моето-не си съвсем прав.С тоз бойкот нищо няма да постигнеш,твоето място е на стадиона-замисли се малко ние миналата година къв го ядохме
.То не беше Берое,Черноморец,Локо Сф,дерби загубено и т.н.Ми това са реалностите-това е ТВОЯТ ОТБОР!Не може само да се бие,има и друго...На мен в Пловдив като ни изравниха от центъра,зер много благо ми беше
.Футболът е като живота-има и добро,и зло,има периоди на възход,и на падение-има и шанс,и малшанс...Как я мислиш-ще бойкотирате,та на Д хората да са на стадиона и после да викат-ей ги предателите и неверниците!Стегай се и утре и в неделя-на стадиона,а в неделя като викаш КЗЛ,сещай се,че на 150 м срещу теб не всички са идиоти

Ти си от хората,които са истински фенове,и си от малцината,винаги добре дошли в синия форум-за да дадеш мнение,да спориш-защото сме различни и спорът е нормално състояние,но с аргументи и уважение към противника.Разбирам мисленето ти,но в случая ми позволи да изкажа моето-не си съвсем прав.С тоз бойкот нищо няма да постигнеш,твоето място е на стадиона-замисли се малко ние миналата година къв го ядохме

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Roger_Federer
- Контакти:
Пичове,не виждате ли,че и левскарите ни се смеят и лично те ни призовават да отидем на стадиона.Каква мотивация още искате?!Айде стига с тези глупости.Против тези цени на билетите съм,но ЦСКА е едно от нещата,които най-много обичам и някакви цени не могат да ме спрат.Ако не харесвате ръководството,имайте предвид,че на терена не играе то,а и играят 11 човека,футболисти,които днес ще направят добър мач,надявам се.Така че днес всички на мача!Който може,да отива,да се съберем поне 6-7 хиляди,макар и толкова да не ми се вярва,че ще сме,защото сме от ЦСКА и трябва да подкрепяме отбора!
Всеки има право на мнение и на изразяване и отстояване на позицията си. Друг е въпроса дали точно от първия мач следва да се правят някакви бойкоти и дали точно така трябва да се изразява несъгласието с ръководството на Клуба. Аз лично смятам, че трябва да се наблюдават малко нещата през този сезон и тогава да се правят по-крайни изводи и да се намират по радикални форми на протест. Но затова сме "уж" свободна държава, всеки да изразява мнението си и позицията си. А по отношение на някои изказвания срещу CSKA_90 или хората които имат подобно на неговото мислене- аз лично следя редовно форума, въпреки че не винаги пиша. Направило ми е впечатление коментарите и позиците на CSKA_90 и съм останал с впечатлението, че обича отбора и милее за него. Е именно поради тази причина считам, че следва да се прояви уважение към него и другите като него, ако искат да изразят позицията си по друг начин, а дали е правилна или не, всеки сам преценява. Хубаво е публиката и феновете да са единни, но понякога е нормално да има и по-крайно разминаване по някои въпроси.
- TPAKTOP
- Контакти:
niki87 написа:Абе вие нормални ли сте бе?Още не е почнал сезона и бойкотирате.Това го няма никаде.Простотия до шия.Мястото ви,а и на всички фенове,е на стадиона!...Аман от глупости...Интересно,че и феновете на Ливерпул не са доволни от собствениците,отборът им не е бил 20г. шампион,ама на всеки мач има 40 000...Така трябва да бъде и у нас,иначе футбол няма да имаме!
+1! Толкова пъти съм го казвал, че вече ми писна! Бойкот ама не срещу ЦСКА а срещу Титан. Собствениците никога няма да бъдат долюбвани. И против Павлов говорихме, и против Божков говорихме, просто няма смисъл да не подкрепяш отбора заради някакви тарикати. Аз ще бъда на стадиона! Но за да подкрепя до някъде протеста срещу начина на управление и провежданата политика ще бъда в сектор В

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Бойкота трябва да е от всички до 1 ! Ако 5 поредни мача никой не влезне на стадиона цените на билетите няма да останат такива фантастични
Обаче ние сме си прости като нация няма как да стане...

Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts
- TPAKTOP
- Контакти:
Thunder написа:Бойкота трябва да е от всички до 1 ! Ако 5 поредни мача никой не влезне на стадиона цените на билетите няма да останат такива фантастичниОбаче ние сме си прости като нация няма как да стане...
Ти май не си разбрал за какво е бойкота?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Thunder написа:Бойкота трябва да е от всички до 1 ! Ако 5 поредни мача никой не влезне на стадиона цените на билетите няма да останат такива фантастичниОбаче ние сме си прости като нация няма как да стане...
Ти май не си разбрал за какво е бойкота?

Само Черно море.