Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот peliforewer » 30 юли 2017 08:32

1982 написа:
BRF написа:Мислих те за по-сериозен човек,честно!Това със Сиони знаеш ли за какво беше?За да се махне някой или да пари?Според мен нямаш място в този форум и трябва да се съсредоточиш във вашия!

И Сиони, и Барселона малко по-късно бяха рекет от хората на Стружката, неслучайно после Батков се съгласи да снася всеки месец на СЗ и проблемите спряха бързо. Дори СЗ пребиваха хора в Б за по димка или факла, особено на евромач, където глобите за клуба са бая солени.

Много си на ясно с нещата около Герена и сз,това не ме и учудва .Някъде по назад написа че си коментирал 2-3 пъти фирмите участвали в търга гравитиращи край Домусчиев и Газдов и няма повече да се повтаряш,въпросът ми е защо тогава за хиляден път въртиш едни и същи коментари за Ганчев и Енимълс през последната година,след като ги написа 2-3пъти трябваше да успокоиш топката,или имаш проблеми с главата или някои те стимулира финансово за да се излагаш.Четох преди ден-два и как страдате за беладоната с дружките си,аз му казах на този трол че е дошъл от нищото и пак там ще отиде,нацвъка за година и нещо няколко десетки хиляди глупости и изчезна,а някои се мъчат да го изкарат и мъченик.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 юли 2017 09:31

Old_death написа:Голям оптимист си . Даже и 100 милиона лева да бъдат платени , хейтърите няма да млъкнат . Все ще си намерят нова мантра . Да не мислиш че човек , който е загубил една от последните девет години от живота си в плюене , ще смени модела на поведението си !

Работят хората. След като дългогодишните опити на нашите врагове да ни премахнат чрез финансовата гилотина се провалиха, те вече са на друга вълна. Знаят, че ЦСКА може да бъде омаломощен и превърнат в покорния ЦСКА, един от многото безлични клубове - слабаци в България, единствено ако фенската маса бъде разколебана и разбита, а това може да стане чрез появата на "конкуренти" като ЦСКА 1948 и неспиращо злословене по адрес на автентичността на ЦСКА. И ако подобни действия са разбираеми за левскари и разградчани и всички останали антицесекари, които нямат интерес от силен ЦСКА, не мога да възприема поведението на вече бившите цесекари. При положение, че хората са все така на стадиона и подкрепят ЦСКА-София да оплюплюваш нон стоп техния избор, изобщо не върви.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 юли 2017 09:35

peliforewer написа:
blue avalanche написа:Трудно ми е да разбера как се иска ОСТАВКА на СОБСТВЕНИК. Може ли пак да обясниш???
Можеш ли да поискаш ОСТАВКА на СОБСТВЕНИК на апартамент? А ОСТАВКА на СОБСТВЕНИК на лек автомобил? :o

Ето как....Тръст "Синя България" с ултиматум към Спас Русев
Феновете искат среща или оставка

Прочети още на: http://www.gol.bg/levski/2017-05-31/tra ... spas-rusev

Оставка на Сп.Русев като член на Надзорния Съвет! ;)
Не съм чувал ГГ да е член на Надзорния съвет или каквото там си имате в ЦСКА. А ти???
Да беше прочел, преди да чаткаш по клавишчетата... :mrgreen:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 юли 2017 09:54

blue avalanche написа:
peliforewer написа:
blue avalanche написа:Трудно ми е да разбера как се иска ОСТАВКА на СОБСТВЕНИК. Може ли пак да обясниш???
Можеш ли да поискаш ОСТАВКА на СОБСТВЕНИК на апартамент? А ОСТАВКА на СОБСТВЕНИК на лек автомобил? :o

Не съм чувал ГГ да е член на Надзорния съвет или каквото там си имате в ЦСКА. А ти???

Честно да ти кажа никога няма да ги разбера такива като теб,уж си имат любим отбор и вместо да си го коментират и решават неговите проблеми сте се набутали във форума на уж безразличния ви нов отбор и цвъкате ли цвъкате.или имате проблеми от медецинско естество или злобата и комплексите ви са в излишък.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 юли 2017 10:19

peliforewer написа:
blue avalanche написа:
peliforewer написа:

Честно да ти кажа никога няма да ги разбера такива като теб,уж си имат любим отбор и вместо да си го коментират и решават неговите проблеми сте се набутали във форума на уж безразличния ви нов отбор и цвъкате ли цвъкате.или имате проблеми от медецинско естество или злобата и комплексите ви са в излишък.

Моят коментар беше в отговор на ТВОЯ коментар, понеже във ВАШИЯ форум се занимаваш с Надзорния съвет на ПФК Левски.
Някой има "проблеми", ама не съм аз. Аз в нашия подфорум не пиша за вашия отбор. Чак ли си?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 юли 2017 10:43

blue avalanche написа:
peliforewer написа:
blue avalanche написа:
peliforewer написа:

Моят коментар беше в отговор на ТВОЯ коментар, понеже във ВАШИЯ форум се занимаваш с Надзорния съвет на ПФК Левски.
Някой има "проблеми", ама не съм аз. Аз в нашия подфорум не пиша за вашия отбор. Чак ли си?

От писане в нашия форум съм изненадан че ти остава време да уважиш този на Левски,другото го оставам без коментар,на глупости не обръщам внимание.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 юли 2017 16:16

Голеадоре, да разбирам ли, че щом БК и ВК на сините, не знам как се казват, щом са член на ОСК Левски са наследници на предните отбори?
Това е несериозно.
А при вашия ФК е още по-несериозно. Все пак нашите волейболисти не докараха Марек( Дупница) на Герена и не го прекръстиха на ВК Левски-София. Това са нови клубове.
Голямата ви глупост беше с Литекс. Трябваше да си тръгнете от нулата и вече да сте в Б група, създават ППЛ, получавате покана и готово. Но не-вървяхте на Микренския по акъла и ви се подиграват всички-и УЕФА, и КАС, и БФС, и феновете на другите отбори, че и част от вашите фенове.
А вие ми развивате нефелни теории за ОСК, подсмърчате и се чудите как да замажете простотиите на Стоилас, Пламен Марков и Писмото, абе жалка картинка. Първия мач Славия ви викаха КЗЛитекс, днес в Пловдив ще е същото. И с основание-щом шефовете ви казват, че сте Литекс, какво очаквате?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 30 юли 2017 17:01

sin4ec написа:Голеадоре, да разбирам ли, че щом БК и ВК на сините, не знам как се казват, щом са член на ОСК Левски са наследници на предните отбори?
Това е несериозно.
А при вашия ФК е още по-несериозно. Все пак нашите волейболисти не докараха Марек( Дупница) на Герена и не го прекръстиха на ВК Левски-София. Това са нови клубове.
Голямата ви глупост беше с Литекс. Трябваше да си тръгнете от нулата и вече да сте в Б група, създават ППЛ, получавате покана и готово. Но не-вървяхте на Микренския по акъла и ви се подиграват всички-и УЕФА, и КАС, и БФС, и феновете на другите отбори, че и част от вашите фенове.
А вие ми развивате нефелни теории за ОСК, подсмърчате и се чудите как да замажете простотиите на Стоилас, Пламен Марков и Писмото, абе жалка картинка. Първия мач Славия ви викаха КЗЛитекс, днес в Пловдив ще е същото. И с основание-щом шефовете ви казват, че сте Литекс, какво очаквате?

това за ЦСКА -ясна работа....(добро или нищо)
ми вие по-добре ли сте???
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юли 2017 17:19

sin4ec написа:Голеадоре, да разбирам ли, че щом БК и ВК на сините, не знам как се казват, щом са член на ОСК Левски са наследници на предните отбори?
Това е несериозно.

Това за Левски волей какво има да го коментирам?Вашите легенди загряха публиката преди мача с ЦСКА,вие го обявихте за вечно дерби и коментарите по ТВ бяха за епични двубои на двата отбора за титли и купи в България.Никой нищо не споменаваше,че сте нов отбор или как като такъв играете в суперлигата.Отделно акциите които феновете предприеха за подпомагане на тези клубове (ВК и БК Левски) с дейното участие на футболния клуб.Отделно не видях феновете на Левски да скачат срещу своите заради парите на ГГ които дава на Левски,но това е тема на друг разговор.Относно членството на ВК и БК в ОСК Левски какво да го коментирам,то дава легитимация на тези клубове,че са част от Левски.
За едно обаче си прав,глупостта на нашите управници да излъжат УЕФА , че сме Литекс е покъртителна.Който се чувства от Литекс да си хваща багажа и да заминава към Ловеч,Литекс са си там.Такова безобразие трудно се чисти,само плащането на тези вече прословути 8 000 000 лева може да го изтрие.Така се слага и край на всички мантри и подмятания,както и на тази чутовна глупост с лъжата към УЕФА.
И още нещо,това с ОСК съм го казал още след прекратяване на дейността на ПФк ЦСКА.Ако 1948 бе станал член на ОСК ЦСКА в какво щяхте да ме обвинявате?Пък и най-важното,няма как да кажеш на отбор член на дадено семейство , че не е от него.
П.П.
Сега за нападките от другите отбори.Винаги ще е така,те са малки,ние големи и няма да ни простят това.Виж как никой не се закача с Дунав.Кой го интересува това отборче - никой.ЦСКА е друга бира.За това и доносите в УЕФА се пишат срещу нас,а историята на Дунав и Етър може да видиш непокътната в сайта на европейската централа.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 30 юли 2017 17:21

Megatron_69 написа:
Това е несериозно.

това за ЦСКА -ясна работа....(добро или нищо)
ми вие по-добре ли сте???

Щом мърдаме значи сме по-добре от вас . И не вървим по вашия път . Стигне ли се до фалит започваме от нулата както си му е ред.
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Върни се в “ЦСКА”