V кръг: Лудогорец - ЦСКА 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

draki75

Re: V кръг: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот draki75 » 16 авг 2014 22:14

Val3ncia написа:
draki75 написа:Равностоен мач , резаните си вкараха , ние не и ... Изпълзяха критиците на Стойчо , да ви ...

Това ако беше равностоен мач .. :mrgreen: :mrgreen:

Що бе , да не би да ни разкъртихте ходом ?
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 авг 2014 22:14

CSKA 78 написа:
daniel875 написа:
W84me написа:
CSKA 78 написа:Ебати и късмета имат зелуенити от 5 наши чисти положения плюс гредата,нито един гол!Въпросът е,че има къде да се подобряваме,а делиорманци са си същите от миналия сезон,дори са една идея по-зле!Така че техният късмет ще свърши,още при следващият ни мач с тях!

Ти сериозен ли си? Само вратарчето ви спаси от разгром...

Не ги дразни ;) Достатъчно жалки бяхме в дербито, всички ни бият в момента. От този "Лудогорец" "Левски" ще падне с много.

Ти кой мач гледа,да не би да е бил "Левски" -Ботевъ ,и македончето да ви е спасило от разгром? :lol:
Колкото положения имаха Лц,горе-долу толкова имахме и ние,но техните влязоха!Можеше поне равен да направим!

Не е добре, че и ЦСКА, и "Левски" са едни и същи слабаци. Утре ще се случи това, което казваш вероятно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 16 авг 2014 22:14

RedeviL написа:Продължавайте да вярвате на Стойчо, че ще се подобряваме и през втория полусезон ще сме коренно различен отбор!

Ха-ха, това няма да го повярвам. Най много да се сработят по-добре и да сме малко по силни. Но иначе както каза Карачнаков на една пресконференция преди мача със Зимбру - на въпрос на журналист - "как ще обърнете мача като гости" - "еми както каже треньора - центриарния нещо" :lol: Младенов разцъква по един и същи начин - яко надъхване и яко центрирания.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 авг 2014 22:15

daniel875 написа:
W84me написа:
CSKA 78 написа:Ебати и късмета имат зелуенити от 5 наши чисти положения плюс гредата,нито един гол!Въпросът е,че има къде да се подобряваме,а делиорманци са си същите от миналия сезон,дори са една идея по-зле!Така че техният късмет ще свърши,още при следващият ни мач с тях!

Ти сериозен ли си? Само вратарчето ви спаси от разгром...

Не ги дразни ;) Достатъчно жалки бяхме в дербито, всички ни бият в момента. От този "Лудогорец" "Левски" ще падне с много.

Браво за коментара ти(в случая забележка към съотборник)! Той показва смисъла на живота за ЦСКА - важното е не ние с колко сме паднали, а Левски да падне с повече :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 16 авг 2014 22:16

RedeviL написа:Продължавайте да вярвате на Стойчо, че ще се подобряваме и през втория полусезон ще сме коренно различен отбор!

Ха-ха, това няма да го повярвам. Най много да се сработят по-добре и да сме малко по силни. Но иначе както каза Карачнаков на една пресконференция преди мача със Зимбру - на въпрос на журналист - "как ще обърнете мача като гости" - "еми както каже треньора - центриарния нещо" :lol: Младенов разцъква по един и същи начин - яко надъхване и яко центрирания.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 авг 2014 22:16

caci написа:Най добре някой мощен спонсор или акционер да обяви парична награда за първа победа на Цска в шампионата над Лудогорец.Ако няма кой аз ще се наема да дам някаква награда. :lol: :lol: :lol:

И като победим ,какво ?
Казах го и по нагоре ,на всички ни се искаше ,но не стана ,живота продължава.Това ,че си бил или паднал в няколко мача ,голяма работа.Важното е ако може клуба да се стабилизира финансово ,да се оправят ДЮШ,терените ,стадиона ,та те тогава вече и удоволствието от победата ще е голямо,не бързаме :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Eleril
Контакти:

Мнениеот Eleril » 16 авг 2014 22:17

Ми честито да им е на делиорманци.Имаха си едни силни минути - втората част на първото и първата част на второто - и си вкараха положенията.През останалото време продукцията беше еднакво слаба.На нас главният ни проблем беше,че не вкарахме ,а положения изобщо не липсваха.И пак една пуста греда имаше,припомних си един "финал" на шампионата преди 4 години само че тогава с 10 човека играхме много по-добре от днес.Изключително съм учуден от факта,че нито едно от положенията не влезе.В досегашните 4 мача дали правехме малко или много ситуации - все тая,пак имаше поне по един гол.Днес не ни върза.
С Кукоч мисля,че уцелихме десятката що се отнася до единия проблемен пост.Добре игра момчето,има здрава физика и,изглежда,е провел много добра физическа подготовка.Фелипе е този,който още следващия мач,трябва да играе на мястото на Маркиньос,а не разбирам защо Бергонси изобщо не игра.В такъв момент се ядосвам,че Маркович и Витанов са контузени и че Чочев вече го няма.
А на полувремето,след жълтия картон и неубедителната игра на Апата,бих го изкарал.Оставяхме Милисавлевич на бека и влизаше едно от двете Тонита.Е,не се случи за жалост и пак от зоната на Попов дойде втория гол.Жалко,много жалко.защото дори и със слабат си игра днес (регрес в сравнение с предните 4 мача) имахме предостатъчно положения да завършим поне на равно.Но нищо,още мнооого мачове има докрая,32-та чака вече твърде дълго.
Само ЦСКА!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 авг 2014 22:18

:lol: Стойчо бил доволен, но имало още да работи :lol:
Давай Стойчо, пълен напред!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 авг 2014 22:18

whitebear написа:
RedeviL написа:
whitebear написа:
daniel875 написа:
RedeviL написа:
whitebear написа:Карачанаков защо не го пуска? Дисцплинарно ли или не го харесва :? Пуснал е Платини, когото за първи път чувам, не че не се бори мъжки, но да пуснеш играч, когото не си пускал досега, срещу момче от школата с 3 асистенции и гол от четири мача, си е нелогично. Или Стойчо е българофоб и пуска само чужденци :lol:

[offtopic]Нищо лично срещу Стойчо, просто ми е странно[/offtopic]

Няма нужда да поясняваш за Стойчо! И на децата вече им стана ясно, що за "треньор" е...

На фона на калпавата конкуренция Младенов е като мохикан сред треньорите у нас, но ако имаше реални стойности, нямаше да му е толкова лесно.

Не мога да му се сърдя много. Истината е, че и аз не го харесвах, но сега си мисля че цялата идея е да се продават играчи, за да се закърпи положението, да се изчистят задълженията, да вържат бюджета и т.н. Не знам, заслуга на Стойчо ли е, на Томов или на някой друг администратор, а през това време ако може да земе някое второ място, някой лев от Европа и т.н. е бонус. Но някои от тактическите му решения са крайно странни, освен ако не става дума за някакво дисциплинарно налагане от негова страна, защото каквото и да си говорим ако треньорът не е този който коли и беси нещата отиват на зле.

С тази политика не отиваме на добре! Кажи ми честно, виждаш ли някого от сегашния отбор, когото да продадем успешно в чужбина? Прах в очите на балъците са тези оправдания, че видиш ли, феновете трябва да сме търпеливи с отбора!

Буш, Карачанаков, Тони Силва и евентуално Маркович и Витанов, ако вземе че се сети да го пуска. За жалост, колкото и на голям да се прави Младенов,си е голямо шубе - се си разцъква с 30+ и чужденци. Аз бих го подкрепял цял сезон, ако играе с 4-5 наши момчета и 4-5 ветерани, въпреки загуби и т.н. Дали ще сме втори или 7ми, както се видя - няма значение.

Аз това го говоря от много време, уви... Силва има качества, но е с изключително лоша дисципплина. Повече от 150к евро трудно ще му вземем! От другите единствено Маркович е с повече потенциал за развитие. Тази политика (с издържане от трансфери) може да стане само при условие, че имаме добра и авторитетна ДЮШ! Подобни примери има в Сърбия и Хърватска.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 16 авг 2014 22:18

Стойчо,махай се безсрамнико!

Върни се в “ЦСКА”