20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

СИН_ИМПЕРАТОР

Re: 20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 06 апр 2013 17:52

а другия кръг Левски гостува на Пирин (ТОТО Делчев), и там к'ви голеади ше бъдат-нема ви обяснявам, ако не завърши мача 5:7 за ЛЕВСКИ-ей ма на къде съм :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 апр 2013 17:58

Императоре,нищо не разбираш ти от "Спектакуите на Венци"! :lol:

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 06 апр 2013 17:58

Tommi написа:Адски лаишко изказване :lol: :lol:

Това ще да е милиционерски "аргумент" . :lol:
Дай цитати от документи , зарежи тълкуванията на кръчмарски специалисти.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 06 апр 2013 18:00

Враца да не са решили да стават българския Рединг :lol: ...те ония все такива резултати по едно време редяха- 3:4, 3:3, 5:7 (обрат от 4:0)...

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 06 апр 2013 18:05

Тези дето твърдят ,че Стоянов е трябвало да бъде изгонен изпадат в положението на "компетентните" коментатори на мача по ТВ 7
Коментарът му бе "Стоянов без умисъл докосна топката ,но това няма значение и трябваше да бъде изгонен...."
Много любопитно "няма значение".Колкото до Сухия той се прояви като типичен представител на вида "Хомо Гереникус".За мача в Гоце Делчев например твърдеше ,че отсъждането на червен картон на негов състезател е неправилно защото страничния рефер е сигнализирал на главния !? Само дето забрави да спомене ,че ако и другия страничен съдия бе стриктен както първия помощник то играч на Ботев трябваше да бъде изгонен още през първото полувреме също за удар без топка.

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 06 апр 2013 18:06

Интересно как ли ще коментира Сухия двата фаула за Ботев,от които станаха 2-рия и 3=тия гол за тях,отделно ми се иска да видя и повторения на втория гол,почти съм сигурен ,че е от засада!Интересно защо има коментатори на мача.като не знаят какво и как да коментират!
Изображение

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 06 апр 2013 18:09

СИН_ИМПЕРАТОР написа:а другия кръг Левски гостува на Пирин (ТОТО Делчев), и там к'ви голеади ше бъдат-нема ви обяснявам, ако не завърши мача 5:7 за ЛЕВСКИ-ей ма на къде съм :mrgreen:

Любопитно колко мача на Пирин си гледал?
Иначе ти обещавам ,че мача в Гоцето няма никак да е лек за Евроидиотите. Иначе те ще вкарат 5 гола ако им дадат 7-8 дузпи ,но не съм сигурен ,че ще стъпят в наказателното поле на Пирин толкова пъти.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 апр 2013 18:09

vaskonti написа:Аз лично не знам какво казват съдийските правила за неволната игра с ръка в подобна ситуация. Ти ако знаеш, ок, ама знаеш ли със сигурност?

Питането ти не е коректно и не мога да ти отговоря точно.
Ще го напиша по следния начин, специално за тази ситуация:
Дузпа и червен картон - правилното решение
Няма нарушение (респективно няма и картон) - най-малко грешното
Дузпа без картон - грешно, но не най-грешното
Дузпа и жълт картон - най-грешното решение. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 апр 2013 18:13

cska - maina написа:колкото и да го критикуват съдията, абсолютно правилно реагира в ситуациите. ;
първо, за неумишлена игра с ръка, дузпа и жълт картон, да не говорим, че ситуацията е в началото на мача, не че има значение, когато има правила, но влияе на решението на гл. съдия
при дузпата на Марсиньо, пак е прав, когато ръцете не са прибрани до тялото.
Аз съм доволен от мача, като цяло. Само лекето ме дразни, че играе, но ще е така при Милен, за съжаление :cry:

КАРТОНА ЗА СТОЯНОВ ТРЯБВА ДА Е С ЧЕРВЕН ЦВЯТ! Правилото е за предотвратяване на ОЧЕВИДНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ГОЛ! Няма такова нещо, като: "Аз не исках..."!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

haha

Мнениеот haha » 06 апр 2013 18:13

До вчера плюхте по "синичките", днеска се вижда, че вие не сте по-различни. Две съдийски отборчета.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “ЦСКА”