Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот Червени_шампиони » 11 авг 2013 12:34

Като не ви харесва сменете цвета, никой не е длъжен да е от ЦСКА.

По-добре 50 червено-бели сърца, от колкото 5000 туристи!
:idea:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 авг 2013 12:40

Червени_шампиони написа:Като не ви харесва сменете цвета, никой не е длъжен да е от ЦСКА.

По-добре 50 червено-бели сърца, от колкото 5000 туристи!
:idea:

Я МАЛКО ПО-КРОТКО.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 11 авг 2013 12:41

Или какво ще стане? Със семки ли ще ме целиш? Писнало ми е от бездарници отишли на един мач в годината правещи се на шефове. Между другото Тройчо няма само Цимбика и Росен да го бият, ако започне да съди клуба или да се оплаква, че нямал играчи. Взима Морейра и Ревсон? Ти по-добре пускай юношите, верно че са тактически неграмотни, но поне ще се раздават до последно, имаш Долапчиев, Анатоли Господинов, а взимаш четвърти вратар, който беше разкрит, че продавал мачове в един от предишните си отбори. Твърдиш, че годината е оздравителна, а в същото време прибираш 25 000 лева заплата, синчето ти още 4000, понеже е некадърно и ще е с тати и като прави секс, да не му убегне нещо, защото е некадърник и никой не иска да го вземе, но дай като ЦСКА е хранилка за всички и той да мине през отбора.
Последна промяна от Червени_шампиони на 11 авг 2013 12:47, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 авг 2013 12:45

Червени_шампиони написа:Или какво ще стане? Със семки ли ще ме целиш? Писнало ми е от бездарници отишли на един мач в годината правещи се на шефове.

Аз ходя на мачове на ЦСКА от 1967г.Така че не ми давай ум от кой отбор да бъда.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 авг 2013 12:45

petko.h.markov написа:
Кировец написа:Едно е ясно - не се ли намерят МНОГО пари за ЦСКА сме обикновено отборче за консумация на ниво А група, ако не по-лошо.
Ботевъ, Литекс и Лудогорец нямат стигане по всеки параграф...
Домусчиев ще направи истински гранд в Разград. Такъв какъвто ЦСКА е бил някога.

Не става само с пари-трябва и ум.В Ботев играят и то успешно двама натирени от Стойчо-Спрокел и Галчев.Кои са скъпо
струващите чужденци на Ботев?Колкото и да ми е неприятно да го призная но Мъри прероди Огнянов например.С какво
например вчера Абрушев заслужи титулярно място пред Долапчиев?

И е така и не е така.
Без пари се стига до дъното. Неоспорим факт в световния футбол.
А въпроса ти за Долапчиев е крайно несвързан с основния проблем. Ако си мислиш, че това ще промени с нещо ситуацията проблема е изцяло в твоя УМ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 авг 2013 12:59

Кировец написа:
petko.h.markov написа:
Кировец написа:Едно е ясно - не се ли намерят МНОГО пари за ЦСКА сме обикновено отборче за консумация на ниво А група, ако не по-лошо.

Не става само с пари-трябва и ум.В Ботев играят и то успешно двама натирени от Стойчо-Спрокел и Галчев.Кои са скъпо
струващите чужденци на Ботев?Колкото и да ми е неприятно да го призная но Мъри прероди Огнянов например.С какво

И е така и не е така.
А въпроса ти за Долапчиев е крайно несвързан с основния проблем. Ако си мислиш, че това ще промени с нещо ситуацията проблема е изцяло в твоя УМ.

И да имаш пари, когато ги използваш неразумно и безмислено ефектът е същият.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 авг 2013 13:03

Кашчей написа:
Кировец написа:
petko.h.markov написа:

И е така и не е така.

И да имаш пари, когато ги използваш неразумно и безмислено ефектът е същият.

Вярно ли? :o А когато ги използваш разумно и смислено дали не е обратния ефект? :shock: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 авг 2013 13:03

petko.h.markov написа:

Тук няма значение моя ум а този на треньора.Аз каквото и да мисля е без значение.Нито вземам футболисти нито ги освобождавам.Нито правя състава или тактиката за даден мач.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 11 авг 2013 13:05

Какво предлагате вие недоволните :?: Да играем с юношите, които и в контролен мач не могат да бият Спортист Своге :?: Да уволним Стойчо, че да дойде поредния-предишен Радуканов или Дочев и след 2-3 кръга да писнете и срещу него :?: Да ни купи някой богат арабин, да ама няма такива :?: Или може би да бяхме фалирали, че да се "пречистим" както ни препоръчват говедата, че да ни хранят после на спокойствие 3-4 години в долните дивизии :?:
Айде излейте си недоволните душички :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 авг 2013 13:05

petko.h.markov написа:Тук няма значение моя ум а този на треньора.Аз каквото и да мисля е без значение.Нито вземам футболисти нито ги освобождавам.Нито правя състава или тактиката за даден мач.

Тогава просто бъди фен и спри да задаваш въпроси, на които ти самия не знаеш как да отговориш, защото не си професионалист.

Върни се в “ЦСКА”