Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

toto_1

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот toto_1 » 03 юли 2017 23:39

vaskonti написа:
Teo написа:
maxi1914 написа:
sleyd83 написа:За доказателство:
Потребители, разглеждащи този форум: 1982, Achtung_Juden, bezpanika, Just1948, KellyB, krumeto, paci_paci, petko.h.markov, Popokatepetal, redmadness48, sleyd83, Val3ncia, Yahoo [Bot], yavorescu и 24 госта

Ми верните фенове се покриха . Нещо Тео бараба дърпатката ? СРАМ И ПОЗОР нещо КАС не ви оттърва вече

Кой се е покрил е хахаха, на море съм и ви чета глупостите и се пукам от смях под чадъра с биричка и картофки хаххахаха!
@ Берба Манекена далече от парка на свободата!

Всичко ще си оправиме не се безпокойте за нас... тая година ще сме шампионо с такава лекота в която предишните 70 не сме били!

Тео, Бащицата, да се слави името Му, покани ли Бербатов на една бира поне, та ревете, че джиткал с Берое? И кой си ти точно да казваш на Бербатов къде да ходи и къде не?
Бербатов, колкото е направил за децата на България и лично за себе си като кариера, тия животни хиляда години да живея няма да му стигнат и на стотна постиженията. Жалко е поведението ви, Тео, жалко и низко!

Идиоти във всяка агитка колкото щеш.Бербатов никога не е бил безспорен любимец на Алмията.Завинаги си остават загубите на титлата и от МТК след безбройните негови пропуски.След като отиде в Ман Юн този човек взе да живее в някакъв собствен свят и тук всички бяхме много малки за него.Не знам какви покани са им пращали но се върнаха Джеки,Джони,Бончо Генчев, Любо/президинт/ Ицо,Туньо/лека му пръст/,Костадинов,Марто,Велизар/гл. мениджърв момента/.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 юли 2017 23:44

BRF написа:
PFC Litex написа:
BRF написа:[offtopic]Днес видях информация ,че черно-море Варна имали задължения от 50 милиона!ицко дали знае нещо по въпроса!?![/offtopic]

Дълговете към собствениците проблем ли трябва да бъдат?
Едни други пък с 80 милиона приходи за два сезона

Не знам!На берое им се наложи да пререгистрират заради такива дългове,уж!Там за законовата им врътка пиша!

В момента сте с 8 милиона дълг към собственика си, да не се наложи отново да пререгистрирате.
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 юли 2017 23:48

Какво пък толкова е станало?!
Преди дни мои колеги-припознавачи ме питат защо "техните" са пуснали жалба до КАС, съзнавайки, че нямат шанс да избегнат 3-годишното стопиране за Уефа. Как защо им отговарям - ще напишат, че отборът е Литекс със сменено име, подобно на името на големия отбор от миналото, защото друг шанс няма. Ама нали ние сме..., Той каза, че сме....ми отвръщат колегите. Моят отговор бе - или си Литекс или няма Уефа. Дадох им надежда 1 %, щото от Уефа всичко може да се очаква и е фашистка организация, изхвърлила сърбите от битката за Европейското и насила напъхала в него шиптърите, а и постоянно ни одрусва с глоби и санкции. Е, Уефа реши друго - нито сте Литекс, нито стария Цска.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 юли 2017 23:49

Още нещо - четох интервюто на Бумал ... Първо, изразът "В България е така" е чиста 100%-ва лъжа и за да се хванеш на нея, трябва да си пълен тъпанар :lol: Значи Йонсен можа да не подписва с ЦСКА, а манго не е имал възможност :? Да, ама Йонсен имаше договорка с отбор от Шотландия, а манго с кого е имал - с Ман Сити, сигурно :mrgreen: Второ, "истинността" на интервюто му прозира от лафа "Те дойдоха при мен, заплашиха ме, че ще ми счупят краката, дори изготвиха фалшив договор с фалшив мой подпис, който аз докладвах във футболната федерация чрез нотариус. Казваха ми, че няма как да ме пуснат да си тръгна, защото съм най-добрият играч на отбора и ще е невъзможно за феновете да ме видят, че си тръгвам. " :shock: :lol: Бумал, лично за мен, е сравнително грамотен футболист, може да играе горе-долу добре и с двата крака, но за сметка на това е много бавен и доста неориентиран на моменти, а ударът му е леле-мале :lol: На всичкото отгоре е и печка ... Аз лично съм доволен, че няма да е в ЦСКА от новия сезон.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 03 юли 2017 23:59

boabbb написа:Още нещо - четох интервюто на Бумал ... Първо, изразът "В България е така" е чиста 100%-ва лъжа и за да се хванеш на нея, трябва да си пълен тъпанар :lol: Значи Йонсен можа да не подписва с ЦСКА, а манго не е имал възможност :? Да, ама Йонсен имаше договорка с отбор от Шотландия, а манго с кого е имал - с Ман Сити, сигурно :mrgreen: Второ, "истинността" на интервюто му прозира от лафа "Те дойдоха при мен, заплашиха ме, че ще ми счупят краката, дори изготвиха фалшив договор с фалшив мой подпис, който аз докладвах във футболната федерация чрез нотариус. Казваха ми, че няма как да ме пуснат да си тръгна, защото съм най-добрият играч на отбора и ще е невъзможно за феновете да ме видят, че си тръгвам. " :shock: :lol: Бумал, лично за мен, е сравнително грамотен футболист, може да играе горе-долу добре и с двата крака, но за сметка на това е много бавен и доста неориентиран на моменти, а ударът му е леле-мале :lol: На всичкото отгоре е и печка ... Аз лично съм доволен, че няма да е в ЦСКА от новия сезон.

От цялата работа лъжа е , че Рудко обеща да върне Йонсен . Ае и Левски лъже за КАС . Бербо лъже ли ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юли 2017 00:01

Разбира се, че е невъзможно ГГ да заплаши Бумал с чупене на крака .... той никога не е бил такъв човек, ГГ е фин и образован, деликатен, нищо общо с мутрите от 90-те .... а и тия французи са част от световния заговор срещу ЦСКА-София, това е съчинено от тях интервю, мамицата им, сто на сто Домуса им е платил.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 04 юли 2017 00:06

Няма полза да биеш глупака по главата,ще затъпява повече.
След днешните събития-Бербатов,Бумал,КАС главата им заприлича на двадесет годишно войнишко канче-и какво ?

toto_1

Мнениеот toto_1 » 04 юли 2017 00:14

NOMER14 написа:Какво пък толкова е станало?!
Преди дни мои колеги-припознавачи ме питат защо "техните" са пуснали жалба до КАС, съзнавайки, че нямат шанс да избегнат 3-годишното стопиране за Уефа. Как защо им отговарям - ще напишат, че отборът е Литекс със сменено име, подобно на името на големия отбор от миналото, защото друг шанс няма. Ама нали ние сме..., Той каза, че сме....ми отвръщат колегите. Моят отговор бе - или си Литекс или няма Уефа. Дадох им надежда 1 %, щото от Уефа всичко може да се очаква и е фашистка организация, изхвърлила сърбите от битката за Европейското и насила напъхала в него шиптърите, а и постоянно ни одрусва с глоби и санкции. Е, Уефа реши друго - нито сте Литекс, нито стария Цска.

Проблемът ще го реши Кас а по- горе съм ти написал кой отбор сте вие.В тази тема тумби дърти крадци вият-"Дръжте крадеца!".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 юли 2017 00:14

1982 написа:Разбира се, че е невъзможно ГГ да заплаши Бумал с чупене на крака .... той никога не е бил такъв човек, ГГ е фин и образован, деликатен, нищо общо с мутрите от 90-те .... а и тия французи са част от световния заговор срещу ЦСКА-София, това е съчинено от тях интервю, мамицата им, сто на сто Домуса им е платил.

Тъпотия, инспирирана от подобните ти мнения в темите за политика ... Само за бройка ли го пишеш :?: Аз ти пиша неща, които лесно могат да се проверят, а други са направо очевидни, а насреща какво - Гриша Ганчев е мутра :?: Браво, много умно 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юли 2017 00:25

boabbb написа:
1982 написа:Разбира се, че е невъзможно ГГ да заплаши Бумал с чупене на крака .... той никога не е бил такъв човек, ГГ е фин и образован, деликатен, нищо общо с мутрите от 90-те .... а и тия французи са част от световния заговор срещу ЦСКА-София, това е съчинено от тях интервю, мамицата им, сто на сто Домуса им е платил.

Тъпотия, инспирирана от подобните ти мнения в темите за политика ... Само за бройка ли го пишеш :?: Аз ти пиша неща, които лесно могат да се проверят, а други са направо очевидни, а насреща какво - Гриша Ганчев е мутра :?: Браво, много умно 8-)

Глупостите ги пишеш ти, ето ти интервюто на френски, чети:

http://www.goal.com/fr/news/28/main/2017/07/03/36805602/de-sochaux-au-folklore-bulgare-petrus-boumal-a-bien-grandi

ils viennent chez moi, on m’a menacé de me briser les jambes

Какво пише тук, знаеш ли ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”