demon777 написа:delqnski47 написа:demon777 написа:Нека не дадем възможност на сините да са в шестицата Нека нахлуем на терена и да прекратим мача
О,Боже...
Кво ми божикаш па и ти?
Унижение заслужават сините и дано си го получат. Да си играят с Марек и с Хасково и пак да не са на върха дори на 2рата шестица. А ЦСКА, ...... ние ако искаме да сме шампиони трябва да почнем да бием зелените в преките двубои. Не ги ли бием нямаме право да бъдем шампиони.
вие първо се научете да им вкарвате поне по 1 гол,щото за 7-8 мача сте с 1 гол,камо ли победа.колкото до 1 или 2 шестица.да ме е срам ли ?от какво?от това че ще играем с хасково и марек?ами не сме ние виновни че те са зле.ок слаби сме много и ние.вие обаче не сте толкова добре колкото си мислите.щото все си правите сметки.а те винаги излизат криви.дали сте били на локото ,така и на берое ,сега и на ботев.така ли.абе като ги сметна това са си 9т.а утре ще изоставате с 3 от лудогорец.само те като ви бият 2 пъти в директните двубои и тези давани точки стават излишни и сметките криви.щото пък чак и да биете берое ботев локото и литекс все по 2 пъти през плеиофа е некак не ми се верва.
аз съм левскар и искам левски във 2 шестица.защо ли ?защото за нас сезона така или иначе е загубен,но поне да не чувам че някой ни бил спасил.да сме се спасили когато и където е трябвало.а за утре резултата за съжаление е 1-1