Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

honda
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот honda » 02 юли 2017 22:54

CSKA 78 написа:
honda написа:
CSKA 78 написа:Така...Сега за ЦСКА ли говорим, или за Лудогорец?! В промяната на правилата за финансов феърплей на УЕФА от 2015 година, се допуска един отбор да е на загуба, при това голяма, ако има споразумение и инвестиционен план, който е представен на УЕФА! Сега по-ясно ли е?! :mrgreen: :mrgreen:

Промяната от 2015 е точно както е посочил колегата се отнася за инвестиции в инфраструктура. Напълно естествено е ако правиш крупни инвестиции в инфраструктура да си на загуба. При ЦСКА-София няма такива крупни инвестиции.
Преди време ви писах,че след изключването ви от ЕКТ ,за мен ще бъде много интересно как ще изпълните критериите за ФФП . Има начин - но не съм сигурен доколко ГГ ще бъде съгласен на този вариант -да "отпише " дълга към него.
Май пак стигате до подчинени на вашия голям приятел ;) Теодоридис . Интересно личностни нападки към него доколко ще ви помогнат ;) . Има ли някой ,който вярва на информацията от"отлично информиран източник" от УЕФА ,който информирал САС ,че решението за ЦСКА-София е еднолично на генсека на УЕФА . И точно пък от САС информирали "24 часа"
При нас 2-те години през които ни донесоха повече от 5 млн .лв. загуби. Апропо би ли посочил откъде имаш информация ,че загубите на Левски са 12 млн.лв. за последната година,по моя информация толкова е целия бюджет на Левски, надявам се правиш разлика между бюджет и загуби ;)
Но да се върнем към ЦСКА-София. От къде тази увереност ,че ще строите стадион на мястото на Армията? Това да се случи най-малкото трябва да се промени ПУП-а на София. Второ как се разрешава строеж на територията на паметник на парковото изкуството ? Хора като Ил.Павлов(лека му пръст) и В.Божков с несравнимо по-големите си във всяко едно отношение възможности от ГГ не успяха да решат този въпрос,а желание определено не им липсваше.

Знаем, че повечето в този форум са от специалист нагоре! При това тесни специалисти и не само в едно направление, разбира се! Супер платени юристи, които са и икономисти, архитекти, даже геодезисти при необходимост! Но не си признават, че са и екстрасенси! :lol: :lol:

ПП Загубата от 12 млн.(всъщност са 11 милиона и нещо) на Левски за миналата година беше официално обявена! Търси по сайтовете! ;) :)

Това относно в коя област съм специалист мисля ,че не е предмет на дискусията ни. Показал съм ,че нямам навика да хвърлям думите си вятъра и общо взето каквото съм предвидил се случва.
Относно загубите на Левски - би ли показал източника на информация, аз ги знам колко са , ами много по-малко от това което си посочил са.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 юли 2017 22:59

onegavon написа:
honda написа:
onegavon написа:Гледам троловете са си намерили нова дъвка.Сега като врани на бесило ще чакат ЦСКА пак да фалира.А на бас,че преди нас ще фалират Дунав не знам кой си номер, сините братчеди, Локо Пловдив и поне още пет-шест отбора.

Виж мутренския тим от Варна няма да фалира.Там чисто и просто не се харчат за нищо пари,ни за стадион,ни за футболисти и най- вече за треньор.Той сам си плаща за да трупа стаж. :mrgreen:

[offtopic]Само за твоя информация в момента с доста прилични темпове се строи стадион Варна,който определено ще бъде най-хубавия стадион в България и за разлика от някои други стадиони по всичко личи ще бъде завършен. .
За мен политиката на ТИМ(или Химимпорт) спрямо Черно море е най-правилната . Ако поискат да станат шампиони -ще станат колкото си пъти поискат подред. Просто възможностите им са такива ,че нито ГГ ,нито братя Домусчиеви могат да им се противопоставят. Просто няма смисъл . В момента осигуряват достатъчно бюджет за клуба да бъде в горната част на таблицата и толкова , без те да се набутват с много . Общо взето и вълка сит и агнето цяло.[/offtopic]

Не знам за ст."Варна", ама нещо със смяната на чимовете на Тича хич не бързат.Бюджетът им е наистина "отбий номер" за пред варненци.Знам ,че са богати, ама и амбиции нямат за нищо.За това писах,че няма да фалират.

Искам само да припомня на троловете,че ГГ пак ви опроверга.Напук на всичко си направи селекция и ще гони титлата.

Строеж на стадион за над 30 млн лв на мен лично не ми прилича на отбиване на номера. Би ли обяснил какъв е смисъла да се инвестира в два стадиона разположени на 400-500м. един от друг?
Успех в гоненето на титлата. От момента в който братя Домусчиеви се появиха на сцената ГГ никога не е имал реален шанс за титлата.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 юли 2017 23:03

honda написа:Няма никакъв проблем да се правят спортни обекти , особено ако са на нивото на земята и не се използват за търговски цели. Според ПУП парцела на Армията е за спортен обект.Проблема е ако има търговски обекти . Дори и да имаш парите мисля ,че пак номера няма да мине. И Ил.Павлов (лека му пръст) ,и Черепа , и Титаните имаха парите но номера не мина. Не е до парите и до начините, ако бъде направен един референдум между софиянци дали да има строеж в Борисовата градина поне 75% ще отговорят с "не" . Наскоро имаше подобен референдум в Стара Загора може да се поинтересуваш от резултата. Това с начините работи ,ако се работи тихомълком , във вашия случай е невъзможно да стане тихомълком.

Да, няма нужда от дявол пред казана на българите, защото сами се пазим.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 юли 2017 23:04

vaskonti написа:
honda написа:[
Преди време ви писах,че след изключването ви от ЕКТ ,за мен ще бъде много интересно как ще изпълните критериите за ФФП . Има начин - но не съм сигурен доколко ГГ ще бъде съгласен на този вариант -да "отпише " дълга към него.

Има и друг начин - вашия. Тодор записа дълга на Левски към него като капитал на клуба. Капиталът ви в момента на хартия е 31 милиона, ама очевидно е само на хартия. Как мислиш, какво би станало ако ви проверят за декапитализация? Какви точно активи имате срещу тия пари, освен справка от ТР? А даже и Виваком ви калкулираха първите 6 милиона като заем, не като спонсорство. Така че, виж си първо твойта къща преди да плачеш на чужд гроб и да се чудиш как другите ще покрият изискванията. И интересно защо само за ЦСКА-София се чудиш, но не и за Славия, да речем или за който и да е друг?

точно това съм имал предвид като "отписване" на дълга.
За любимия ми отбор - до момента не е имало случай да е оставал без лиценз за ЕКТ. Докато отбор с името ЦСКА - 5 пъти за 10 години е оставал без лиценз за ЕКТ,ами май някой друг трябва да си подреди собствената къща. ;)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 02 юли 2017 23:06

onegavon написа:
honda написа:
onegavon написа:Гледам троловете са си намерили нова дъвка.Сега като врани на бесило ще чакат ЦСКА пак да фалира.А на бас,че преди нас ще фалират Дунав не знам кой си номер, сините братчеди, Локо Пловдив и поне още пет-шест отбора.

Виж мутренския тим от Варна няма да фалира.Там чисто и просто не се харчат за нищо пари,ни за стадион,ни за футболисти и най- вече за треньор.Той сам си плаща за да трупа стаж. :mrgreen:

[offtopic]Само за твоя информация в момента с доста прилични темпове се строи стадион Варна,който определено ще бъде най-хубавия стадион в България и за разлика от някои други стадиони по всичко личи ще бъде завършен. .
За мен политиката на ТИМ(или Химимпорт) спрямо Черно море е най-правилната . Ако поискат да станат шампиони -ще станат колкото си пъти поискат подред. Просто възможностите им са такива ,че нито ГГ ,нито братя Домусчиеви могат да им се противопоставят. Просто няма смисъл . В момента осигуряват достатъчно бюджет за клуба да бъде в горната част на таблицата и толкова , без те да се набутват с много . Общо взето и вълка сит и агнето цяло.[/offtopic]

Не знам за ст."Варна", ама нещо със смяната на чимовете на Тича хич не бързат.Бюджетът им е наистина "отбий номер" за пред варненци.Знам ,че са богати, ама и амбиции нямат за нищо.За това писах,че няма да фалират.

Искам само да припомня на троловете,че ГГ пак ви опроверга.Напук на всичко си направи селекция и ще гони титлата.

Чимовете са сменени...!
Последна промяна от icko65 на 02 юли 2017 23:14, променено общо 1 път.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 юли 2017 23:06

Да, извинявам се-правилни са забележките. Тръгнах да говоря за разходите в левове, а заплатите в Лц наистина са такива цифри, но в евро.
Но това не променя нещата. Имат, изкарват-плащат.
Ние тука ще правим футбол за малки деца в школите. Хубаво. Ама има един основен проблем:
В Щатите до 9-10 годишна възраст децата се занимават само с две неща: лека атлетика и плуване. След това кой ще става баскетболист, кой боксьор, гюлетласкач или каякар-има базовата подготовка.
Ние тръгваме отзад напред. Това не е сериозно. Как ще създаваш футболист, като детето не може да тича и скача правилно, няма координация?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 юли 2017 23:18

Магията на ЦСКА се състои в това, че ние никога не се предаваме даже в на пръв поглед безнадеждни ситуации. Сините са научени да развяват белия флаг, затова нямат магията на ЦСКА.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 02 юли 2017 23:20

Mitata написа:Магията на ЦСКА се състои в това, че ние никога не се предаваме даже в на пръв поглед безнадеждни ситуации. Сините са научени да развяват белия флаг, затова нямат магията на ЦСКА.

Магията на ЦСКА ..беше.Сегашната магия на ЦСКА-София е лъжата..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 юли 2017 23:23

icko65 написа:
Mitata написа:Магията на ЦСКА се състои в това, че ние никога не се предаваме даже в на пръв поглед безнадеждни ситуации. Сините са научени да развяват белия флаг, затова нямат магията на ЦСКА.

Лъжа? Ха-аха-ха, та ни е се борим за нашето оцеляване. Искаха да ни унищожат, да ни няма. Е, ние сме тук, ние сме ЦСКА, враговете ни не успяха!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 юли 2017 23:27

icko65 написа:

[offtopic]Лягай ,че майка ти ще ти дърпа ушите :)[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”