verendogrob написа:Не ви ли омръзна да дъвчете едно и също две години. Даже Беладона се отказа.
[offtopic]Беладона е с перманентен бан от ....няма да споменавам никове, затова не влиза вече, а и си има по-интересни занимания с ЦСКА 1948.[/offtopic]
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
verendogrob написа:Не ви ли омръзна да дъвчете едно и също две години. Даже Беладона се отказа.
demon777 написа:Такам.... сега искам да обясня нещо
ЦСКА ... НИКОГА не е прескачал едно ниво.
Миналата година А група беше ЗАКРИТА.
Което означава чеБ група фактически се явява !1ва
оообаче беше създадена ППЛ която измества Б група по желание на бфс
vaskonti написа:demon777 написа:Такам.... сега искам да обясня нещо
ЦСКА ... НИКОГА не е прескачал едно ниво.
Миналата година А група беше ЗАКРИТА.
Което означава чеБ група фактически се явява !1ва
оообаче беше създадена ППЛ която измества Б група по желание на бфс
Глупости на търкалета.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Заклет Левскар написа:CSKA 78 написа:Лицензът ни за миналата година се води на Литекс и на ЦСКА! От трите дати, на които са подавани документи, последната е на името на ЦСКА! Тази година лицензът е на името на ЦСКА! Други въпроси!?
Имам въпрос - защо лъжеш?
Тази година лицензът е издаден ЦСКА-София от град София.
Кашчей написа:[offtopic]Беладона е с перманентен бан от ....няма да споменавам никове, затова не влиза вече, а и си има по-интересни занимания с ЦСКА 1948.[/offtopic]
Наистина ли си сигурен че ще ги платят? Бях предложил на един друг от феновете на ЦСКА-София, а именно baraba, един бас, ама той се ската... Та предлагам ти и на тебе същия бас (всъщност са два, обединени в един):Skywalker написа:Аз никъде не видях и не прочетох, някой от ръководството на ЦСКА да каже, че няма да се платят 8-те милиона. Това го твърдят единствено малоумници, които са се взели за Нострадамус. Това е все едно да се правиш на Чък Норис и да се възмущаваш, че ти се смеят
CSKA 78 написа:Заклет Левскар написа:CSKA 78 написа:Лицензът ни за миналата година се води на Литекс и на ЦСКА! От трите дати, на които са подавани документи, последната е на името на ЦСКА! Тази година лицензът е на името на ЦСКА! Други въпроси!?
Имам въпрос - защо лъжеш?
Тази година лицензът е издаден ЦСКА-София от град София.
E,и? С тире или без, все си е ЦСКА!
petko.h.markov написа:CSKA 78 написа:E,и? С тире или без, все си е ЦСКА!
След битката ти с УЕФА и КАС,имаше право на заслужена почивка.Най-подробно тук ни обясни какво ще се случи и
разбира се стана точно така.
Сега следва да изпълниш една не лека задача.Правилното разпределение на тези 8 млн.лв за пълното припознаване
от страна на УЕФА .
Skywalker написа:Аз никъде не видях и не прочетох, някой от ръководството на ЦСКА да каже, че няма да се платят 8-те милиона. Това го твърдят единствено малоумници, които са се взели за Нострадамус. Това е все едно да се правиш на Чък Норис и да се възмущаваш, че ти се смеят
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
CSKA 78 написа:Кашчей написа:[offtopic]Беладона е с перманентен бан от ....няма да споменавам никове, затова не влиза вече, а и си има по-интересни занимания с ЦСКА 1948.[/offtopic]
[offtopic]М...да, сигурно раздава флаери на НДК, за да може повече от 20-на души да дойдат на мачовете!![]()
[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта