XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 08 мар 2014 19:13

Червени Воини написа:Не разбирам, защо се показа червен картон на Мболи след като пуска топката в игра!?!?!?!? :evil:

Защото удари с топката Туре по главата при спряна игра.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 08 мар 2014 19:14

Кашчей написа:
Червени Воини написа:Не разбирам, защо се показа червен картон на Мболи след като пуска топката в игра!?!?!?!? :evil:

Той се опита да я хвърли напред. Просто стечение на обстоятелствата, че Туре беше на грешното място. 8-) :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 мар 2014 19:14

gikahadji написа:
Треньорът на Левски Антони Здравков заяви, че "сините" са загубили днешния мач с ЦСКА заради многото изпуснати положения. "Проблемът беше, когато оставахме очи в очи с техния вратар. Изпуснахме няколко положения и допуснахме по най-елементарния начин ЦСКА да получи дузпа. До края на мача създадохме още положения. Смятам, че доминирахме. През цялото време топката се разиграваше по земята. Футболистите показаха нужния характер за победа. Радващото е, че оставиха проблемите настрани. Ръководството ще реши какво е бъдещето ми", каза Здравков. "Картоните не са малко, а имаме и проблеми с контузени преди мача с Ботев (Пловдив). Ако Георги Иванов дойде в Левски, той ще реши с кои хора да работи", допълни треньорът.

Аз съвсем сериозно да попитам този да не би да е гледал някой друг мач? Или може пък аз да съм им пропуснал положенията "очи в очи с техния вратар."?

А в началото на мача, когато Туре прехвърли и М`Боли и вратата... това какво положение е?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 мар 2014 19:16

memnto написа:
Кашчей написа:

Той се опита да я хвърли напред. Просто стечение на обстоятелствата, че Туре беше на грешното място. 8-) :lol:

Не знаех, че тъчът е вече централна линия, но щом казваш :mrgreen:
Глупава постъпка на М`Боли.. много глупава!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 мар 2014 19:19

Кашчей написа:
memnto написа:
Кашчей написа:

Не знаех, че тъчът е вече централна линия, но щом казваш :mrgreen:
Глупава постъпка на М`Боли.. много глупава!

Няма спор, че е глупава, но е разбираема. Оня идиот му тегли един шут през ръцете, нормално е да се нервира.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 08 мар 2014 19:21

Кашчей написа:
gikahadji написа:
Треньорът на Левски Антони Здравков заяви, че "сините" са загубили днешния мач с ЦСКА заради многото изпуснати положения. "Проблемът беше, когато оставахме очи в очи с техния вратар. Изпуснахме няколко положения и допуснахме по най-елементарния начин ЦСКА да получи дузпа. До края на мача създадохме още положения. Смятам, че доминирахме. През цялото време топката се разиграваше по земята. Футболистите показаха нужния характер за победа. Радващото е, че оставиха проблемите настрани. Ръководството ще реши какво е бъдещето ми", каза Здравков. "Картоните не са малко, а имаме и проблеми с контузени преди мача с Ботев (Пловдив). Ако Георги Иванов дойде в Левски, той ще реши с кои хора да работи", допълни треньорът.

Аз съвсем сериозно да попитам този да не би да е гледал някой друг мач? Или може пък аз да съм им пропуснал положенията "очи в очи с техния вратар."?

А в началото на мача, когато Туре прехвърли и М`Боли и вратата... това какво положение е?

Ок. Съгласен. 1 положение. Другите?
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 08 мар 2014 19:27

gikahadji написа:
Кашчей написа:
gikahadji написа:

Ок. Съгласен. 1 положение. Другите?

Онова, при което Божинов пусна топката покрай МБоли, но само намесата на защитник спаси гола, тъй като топката бавно, но точно отиваше във вратата.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 08 мар 2014 19:29

Честита победа на всички!! Смотан, но изпълнен с адреналин мач.. куките са без коментар, както и съдията.. И да не забравим: Няма купааа, няма титлааа, само синя тишинааа. 8-) 8-)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 08 мар 2014 19:31

ЧЕСТИТА ПОБЕДА !
Няма такъв мач...
Много ме е яд, че нямах възможност да бъда в сектор "Г".
Велики бяхме...
Тайно се надявах да ги праснем с 10 човека, и ги праснахме...
Гнусни говеда...
Велик ЦСКА, велик Стойчо, велик сектор "Г".
Бий говедата рогати, бий, бий, бий...
Да не забравя: ********* ЗА ВСИЧКИ ГОВЕДА.
И НАЙ-ВАЖНОТО: НАЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ АРМЕИЙЦИ...
:lol: :lol: :lol:
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 08 мар 2014 19:31

siniq_fen написа:
Red_Girl написа:Честита победа на всички!! Смотан, но изпълнен с адреналин мач.. куките са без коментар, както и съдията.. И да не забравим: Няма купааа, няма титлааа, само синя тишинааа. 8-) 8-)

И 20000000 кура за цска

Честит празник. ;) Много ви отива..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “ЦСКА”