Drunken_Master написа:Радукана скоро ще лапа рукана...ми са струва
Айде да видим, колко треньори ще смените за сезон 2012 -2013 ще има ли някакъв своеобразен световен рекорд

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Drunken_Master написа:Радукана скоро ще лапа рукана...ми са струва
Drunken_Master написа:За пореден път ще попитам: ОТКОГА ЖЕНА ЩЕ ДАВА АКЪЛ ЗА ФУТБОЛ !
ralka_levskarka написа:Drunken_Master написа:За пореден път ще попитам: ОТКОГА ЖЕНА ЩЕ ДАВА АКЪЛ ЗА ФУТБОЛ !
Зададох въпрос, ама ок, явно ти е драго отбора ти да се мъчи срещу такъв, който не се знае дали ще остане в А група. Преди отборите, които са играли срещу ЦСКА и Левски, са се предавали само като видели табелата София
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Udoji90 написа:Добър мач, в който и двата отбора показаха много хубава игра, но реферът пак реши да бъде главно лице...Аз лично просто не мога да се израдвам на така победа
- и аз да бях съдия, К. Стоянов щях да го изгоня, защото спира голов удар, пък дори да е неволно, което също не е сигурно. Оттам нататък нямаше сериозни грешки - само някои пресилени фаулове, сбъркани тъчове и т.н. Втората дузпа за "Ботев" също си я има, но е абсурд да се иска втори жълт за Марсиньо. При победния ни гол също мисля, че няма фаул - по-скоро Саша чисто изби топката от защитник на домакините. Изгонването на Платини също е заслужено - за бурна реакция към рефер - 1 картон, за провокация към публиката и ритане на предмети - още 1. И все пак имаме достатъчно добри играчи, които да компенсират липсата му срещу "Лудогорец".
Относно играта, Присо пак се справяше с отиграванията, освен най-важните - да уцели вратата.Венци Василев много фенове май не го харесват, но мисля, че направи много силен мач днес - честно казано не изглеждаше да ни липсва Бандата. Марсиньо също е един много грамотен футболист - за дузпата не бих го винил особено. К. Стоянов просто трябва да се остави без коментар - радващо е, че беше заменен, но дано в следващите мачове да седи на пейката.
Бих обърнал специално внимание на Ал. Якимов от "Ботев", който изнесе изключителен двубой, но докато беше в ЦСКА, Ст. Младенов с прословутия си инат така и не му даде шанс.Въобще само добри думи за целия отбор на домакините, който можеше да ни сгъне и с човек по-малко. И миналия, и този сезон срещите с този съперник са ни едни от най-тежките.
И на последно място пак не мога да не изтъкна отчаянието си от реферите - озни ден на нас ни го набиха (не, че не можеше и иначе да паднем), а днес им го набиха на "Ботев" (не, че и с 10 души не можеха да ни бият)...
Drunken_Master написа:ralka_levskarka написа:Drunken_Master написа:За пореден път ще попитам: ОТКОГА ЖЕНА ЩЕ ДАВА АКЪЛ ЗА ФУТБОЛ !
Зададох въпрос, ама ок, явно ти е драго отбора ти да се мъчи срещу такъв, който не се знае дали ще остане в А група. Преди отборите, които са играли срещу ЦСКА и Левски, са се предавали само като видели табелата София
Живей в настоящето,а не в миналото:*
ralka_levskarka написа:AnalBreaker написа:ralka_levskarka написа:Радуканов: това е най- трудния мач в кариерата ми
А не беше ли ?
Откога най- трудния мач на така наречените ни грандове е срещу изпадащите тимове?
П.С. за потребителя по- горе- гледах му интервюто
cska - maina написа:колкото и да го критикуват съдията, абсолютно правилно реагира в ситуациите. ;
първо, за неумишлена игра с ръка, дузпа и жълт картон, да не говорим, че ситуацията е в началото на мача, не че има значение, когато има правила, но влияе на решението на гл. съдия
при дузпата на Марсиньо, пак е прав, когато ръцете не са прибрани до тялото.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта