16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- danielzarev
- Контакти:
Иван Продажналовски!
Като цяло представянето на целият отбор срещу Литекс не е за коментар( или по-скоро може да се опише с една ГОЛЯМА 0), но на фона на всички бездарници се открои един който за мен лично беше продал мача! И двата гола станаха точно пред очите ме, както и пред очите на много други хора от В сектор и пред телевизорите. След мача изгледах поне 10 пъти на провторение и двата гола, и най- вече поведението на ,, капитана'' ни. Това поведение може да се опише така: симулативно отдръпване от топката! Преди да стане втория гол много ясно се виждаше как Иванчо оставяше големи пространства за Ваюши! Защо? Май трябва само него да попитаме!!!
- Udoji90
- Контакти:
Re: Иван Продажналовски!
Не е продажник, но просто не става за капитан. Капитанът трябва да е пример за останалите играчи, а Бандата със своите безумни шпагати, егоистични индивидуални пробиви и непрекъснати спорове със съдиите просто не може да е добър пример за другите. Не е първият случай, в който даден играч започва да прави глупости, след като е получил лентата. Най-добре ще е да седне на пейката поне срещу "Черноморец".
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
С такова менте за треньор какво искате? Хиляди пъти съм го казал и пак ще го кажа - СТ.МЛАДЕНОВ е с класи над всички треньори в А група. Знам че мн хора ще скочат веднага, но е така. 1 пример давам само и спирам - миналата година когато отбора беше тотално разпродаден от некадърността на собствениците, за да избегне и за да премахне напрежението от футболистите , СТ.Младенов "пусна" слуха за ДЕРЕКТИВАТА. Нещо което мн малко хора разбиращи от футбол и психология най - ве4е биха направили. Той го направи с цела да привлече вниманието в/у себе си и да се остави отбора да работи на колкото се може по - голямо спокойствие ако въобще го е имало.
astra написа:С такова менте за треньор какво искате? Хиляди пъти съм го казал и пак ще го кажа - СТ.МЛАДЕНОВ е с класи над всички треньори в А група. Знам че мн хора ще скочат веднага, но е така. 1 пример давам само и спирам - миналата година когато отбора беше тотално разпродаден от некадърността на собствениците, за да избегне и за да премахне напрежението от футболистите , СТ.Младенов "пусна" слуха за ДЕРЕКТИВАТА. Нещо което мн малко хора разбиращи от футбол и психология най - ве4е биха направили. Той го направи с цела да привлече вниманието в/у себе си и да се остави отбора да работи на колкото се може по - голямо спокойствие ако въобще го е имало.
Абе какви класи , какви 5 лева ? На ЦСКА проблема не е в треньора, проблема е в управлението на клуба, дай ми един пример на клуб разбит отвътре и постигнал нещо значимо ? Дори не ми е понятно как успяваме да докараме по-някой качествен играч отвреме на време !
-
Мале какви екземплюри имало тук!
Просто Литекс си играха и ви биха!
Минаха годините когато двата псевдогранда от София имаха по 5 сателита които да им лягат когато комунистическата всласт нареди! 

astra написа:С такова менте за треньор какво искате? Хиляди пъти съм го казал и пак ще го кажа - СТ.МЛАДЕНОВ е с класи над всички треньори в А група. Знам че мн хора ще скочат веднага, но е така. 1 пример давам само и спирам - миналата година когато отбора беше тотално разпродаден от некадърността на собствениците, за да избегне и за да премахне напрежението от футболистите , СТ.Младенов "пусна" слуха за ДЕРЕКТИВАТА. Нещо което мн малко хора разбиращи от футбол и психология най - ве4е биха направили. Той го направи с цела да привлече вниманието в/у себе си и да се остави отбора да работи на колкото се може по - голямо спокойствие ако въобще го е имало.
СТ.МЛАДЕНОВ е с класи над всички треньори в А група по актьорско майсторство-футбола не му е силна материя!
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
https://www.facebook.com/fclevski/likes
От повече от година повтарям, че доказаното менте и некадърник И. Бандаловски, изритан с шутове от всички отбори в които се е подвизавал, е един тотално скаран с футбола анти-футболист, който няма място на терена дори в ученически състав, какво остава за националния отбор на България по футбол. Още тогава, преди поне година, казах, че титулярния десен бек (ако приемем, че Манолев е крило) се казва Страхил Попов, но уви, тогава червената паплач ни обясняваше що за велик футболист е дърводелецът и празноглавец И. Бандаловски. Сега същите тези хора обърнаха плочата на 180 градуса при положение, че въпросното футболистче не е направило нищо по-особено от това, което прави всеки мач откакто е стъпил на терен в родната "А" група - купища безумни грешки и некадърни отигравания подплатени с тотална липса на здрав разум по терена. С тая разлика, че тоя път имаше кой да се възползва от авантите му
Така че аз викам, халал да ви е Шарандовски, нека столети при вас - нали вие го обявихте за най-добрия десен бек у България (даже се чуваха мнения как Манолев пред него ряпа щял да яде). Аз викам сега да му се радвате

Така че аз викам, халал да ви е Шарандовски, нека столети при вас - нали вие го обявихте за най-добрия десен бек у България (даже се чуваха мнения как Манолев пред него ряпа щял да яде). Аз викам сега да му се радвате

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Гочето1913 написа:Мале какви екземплюри имало тук!Просто Литекс си играха и ви биха!
Минаха годините когато двата псевдогранда от София имаха по 5 сателита които да им лягат когато комунистическата всласт нареди!
Литекс играха, щото срещу тях имаха разбита команда и изкукуригал генерал.

Re: 16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2
Закономерна победа за Литекс бяха по-добри и спечелиха мача.
astra написа:С такова менте за треньор какво искате? Хиляди пъти съм го казал и пак ще го кажа - СТ.МЛАДЕНОВ е с класи над всички треньори в А група.
Стойчо Младенов донесе най-големия срам в историята на ЦСКА - отпадането от словенските паляци с вафленото име. Да не припомням и резила със Симитли, и позорното есенно представяне, и т.н.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.