ЦСКА трети в групата.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Re: ЦСКА трети в групата.

Мнениеот Dundy » 01 окт 2010 14:33

tochavos написа:Оказва се, че след снощния мач не сме последни в групата. Лошото е, че сме на цели 6 точки от втория. Но май ЦСКА се представя по-добре от миналия сезон в ЛЕ.
Това прозвуча все едно сте ТРЕТИ в а група :) :) :) :) :) :) и на всичко отгоре се радват божеееееееееее

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 01 окт 2010 16:38

Това е най тъпата тема излизала в този форум. Не само, че нямаме точка а ми и гол не сме вкарали, за какви класирания говорим. Като бием дай боже Рапид тогава ще гледаме точки и места и ще мечтаем за нещо по-сериозно. Сега само ме е яд за пропуските, които ни лишиха от заслужено истинско трето място в групата, а такова по минус голове.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 окт 2010 10:20

Абе....две победи /за мен реални/ срещу Рапид и...идва идва мача на истината: ЦСКА-Бешикташ

Professore

Мнениеот Professore » 02 окт 2010 14:39

mitko_mitkov написа:
iotur1 написа:в официалният сайт на Лига Европа сме трети, което няма кой знае какво значение, защото първите два дръпнаха доста, а Ринг ТВ няма кво да ги коментираме - онзи водещия така се беше препотил след края на левскарите, че чак ми стана жал, че ще настине :) :) :)

Най-смешното беше, когато каза на полувремето ако не се лъжа, че Левски губи но не е мачкан. :P

Братле,те второто полувреме ни разкатаха,ти мача сигурно не си го гледал въобще!1-то полувреме поне минавахме центъра,а второто няма какво да го коментирам,резултата говори сам за себе си.

ПП:А и още нещо,чорбата нямат право на глас,който има точки той говори,който няма си седи в кочинката,опа вие даже и това си нямате вече,свине без кочина е бива ли такова нещо бе,лелеее! ;)

ППП:Щом вие се заяждате с Левски,аз ще се заяждам с вас,понеже знам,че сега ще ме налазат няколко комплексирани фенчета. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 окт 2010 14:49

Professore написа:
mitko_mitkov написа:
iotur1 написа:в официалният сайт на Лига Европа сме трети, което няма кой знае какво значение, защото първите два дръпнаха доста, а Ринг ТВ няма кво да ги коментираме - онзи водещия така се беше препотил след края на левскарите, че чак ми стана жал, че ще настине :) :) :)

Най-смешното беше, когато каза на полувремето ако не се лъжа, че Левски губи но не е мачкан. :P

Братле,те второто полувреме ни разкатаха,ти мача сигурно не си го гледал въобще!1-то полувреме поне минавахме центъра,а второто няма какво да го коментирам,резултата говори сам за себе си.

ПП:А и още нещо,чорбата нямат право на глас,който има точки той говори,който няма си седи в кочинката,опа вие даже и това си нямате вече,свине без кочина е бива ли такова нещо бе,лелеее! ;)

ППП:Щом вие се заяждате с Левски,аз ще се заяждам с вас,понеже знам,че сега ще ме налазат няколко комплексирани фенчета. :lol: :lol: :lol:

Докато този твой пост не издава никаква комплексираност от твоя страна :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”