Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота и срещу Литекс

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 18:51

delqnski47 написа:
cska_90 написа:
jorovg написа:ОК, аз първи почнах с въпроса, кажи ти какво искаш, за да отидеш на мач. Да се построи стадион или ремонтира Армията ще отнеме мин. 2 години, за строеж повече. Да се остави треньора две години, значи ли, че през това време няма да ходиш на мач. За детско-юношеската школа - мислиш ли, че на Царско село е по-лошо от сгурията на 4-ти км, базата на Панчарево се ремонтира в момента, къде да идат? Какво за теб е ангажирано отношение към привържениците - скара и бира ли искаш да дават от благодарност, че си отишъл на мач?
Дали си запознат от начина на протест на английските фенове примерно срещу лошите им собственици - НА СТАДИОНА, подкрепяйки отборо си.
Ако на теб ти е по-интересно да гледаш мача в миризливо заведение покрай стадиона, вместо да си вътре и да се навикаш хубаво - ОК, но не занимавайте нормалните фенове с глупостите си. Ако искате си се събирайте по къщи, квартали и бирарии и се забавлявайте - кой както намери за добре.
Това, което искам да ти кажа е, че тези искания са съшити с бели конци и зад тях ПРОЗИРАТ други интереси, не тези на футболен клуб ЦСКА.

Искам ТИТАН да се махнат-нищо повече или поне да направят ЕДИН нормален ход най-накрая!!! ;)

До колкото знам,досега са направили ТРИ нормални хода:

-Ремонтират базите в Панчарево

-Намалиха драстично цените

-Спасиха ни от В група

Може да има и още!За сега не се сещам...
Естествено имам и критики(и то не малко) към тях,но въпроса беше,че не са направили нито един нормален ход ;)

1.Не съм видял-не мога да коментирам
2.Нищо не са намаляли-те си бяха такива преди тях-така,че........................
3.И каква полза-като след година пак ще озовем в същата ситуация?
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 сеп 2010 18:56

2.Нищо не са намаляли-те си бяха такива преди тях-така,че........................

1.http://ring.bg/cska/remontt-v-pancharev ... video.html
2.До колкото си спомням преди цените(за Сектор Г),бяха 5 лева...а не 2!Тук вече не говорим за ДРАСТИЧНО намаление,но намаление определено има!
3.Какво ЩЕ стане знае само Господ!Като стане,тогава да обвиняваме!А иначе,според мен,1:999 това да се случи отново(за Лицензгейт говоря)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 09 сеп 2010 18:57

Момчета няма смисъл да се караме и тези който ходим и тези който бойкотират обичаме отбора много всеки има право да избере начина си на протест, според мен е по добре е той да е на стадиона. Много е важно всички да се обединим в името на ЦСКА иначе и аз не съм доволен от политиката на ТИТАН. Знаете ли от какво съм недоволен от липсата на диалог да да излезе г-н Борисов и да каже ето стратегия за развитие в следващите три години на отбора,да каже мнението си защо не се покриват стари задължения и защо дължат пари на толкова клубове и не се плаща дори и някакви минимални вноски,какво е бъдещето на стадиона,защо сложи Емо Костадинов за спортнотехнически директор при положение че публиката или 90% от нея не го иска.Защо не остави селекцията да се прави от треньора и много други въпроси.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 18:58

zavinagicska написа:Момчета няма смисъл да се караме и тези който ходим и тези който бойкотират обичаме отбора много всеки има право да избере начина си на протест, според мен е по добре е той да е на стадиона. Много е важно всички да се обединим в името на ЦСКА иначе и аз не съм доволен от политиката на ТИТАН. Знаете ли от какво съм недоволен от липсата на диалог да да излезе г-н Борисов и да каже ето стратегия за развитие в следващите три години на отбора,да каже мнението си защо не се покриват стари задължения и защо дължат пари на толкова клубове и не се плаща дори и някакви минимални вноски,какво е бъдещето на стадиона,защо сложи Емо Костадинов за спортнотехнически директор при положение че публиката или 90% от нея не го иска.Защо не остави селекцията да се прави от треньора и много други въпроси.

Ако искате обединение-присъединете се към нас-протест на стадиона имаше-ефект-не!!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 19:00

delqnski47 написа:

1.http://ring.bg/cska/remontt-v-pancharev ... video.html
2.До колкото си спомням преди цените(за Сектор Г),бяха 5 лева...а не 2!Тук вече не говорим за ДРАСТИЧНО намаление,но намаление определено има!
3.Какво ЩЕ стане знае само Господ!Като стане,тогава да обвиняваме!А иначе,според мен,1:999 това да се случи отново(за Лицензгейт говоря)

2.Те ги увеличиха на 5-бяха си два миналата есен!!! ;) ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 сеп 2010 19:00

cska_90 написа:Кои нас-аз колко пъти да обяснявам,че не членувам никъде,дори не ги познвам!! ;)

Е ТРАКТОР-ако се наложи това с Ботев-еми по-добре две години така -отколкото сега!!!
Защото в един момент-наистина никой няма да ни иска-кой ще купи отбор с 20 мил дългове,без школа,без стадион,без играчи ....без нищо???Защото в момента ЦСКА се издържа на кредити от фирмата майка ТИТАН и тези задължения се трупат!!!

От както са на власт ТИТАН са спечелили над 12 млн от ЦСКА-къде ги вложиха????

Да ама нали се сещаш че сценария няма да е същия? Защото ЦСКА е трън в очите на много влиятелни хора и веднъж като фалираме ще ни отсвирят тотално! Няма ББ да дойде и да каже "Братя ето ви стадион да си имате" Тогава ще се зашием на Панчарево и ще се чудим на къде да тръгнем! Максимум да ни дадът стадион Академик а той няма лиценз дори за Б група. Другото което е различно на ЦСКА че феновете ни са пръснати из цяла България, из цял свят! Нали знаеш какво ще се получи ЦСКА ако играе в В група? 200 човека на мач другите "фенове" ще си викат "Поне да влязат в Б пък чак тогава ще ходим да ги гледаме" И Ще се окаже не малка яма а голяма пропаст!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 19:01

Кои нас-аз колко пъти да обяснявам,че не членувам никъде,дори не ги познвам!! ;)

Е ТРАКТОР-ако се наложи това с Ботев-еми по-добре две години така -отколкото сега!!!
Защото в един момент-наистина никой няма да ни иска-кой ще купи отбор с 20 мил дългове,без школа,без стадион,без играчи ....без нищо???Защото в момента ЦСКА се издържа на кредити от фирмата майка ТИТАН и тези задължения се трупат!!!

От както са на власт ТИТАН са спечелили над 12 млн от ЦСКА-къде ги вложиха????А бюджета е от около 3-4 милиона по две години -прави изхарчени 7-8 макс-останалите къде мислиш ,че са???
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 19:03

TPAKTOP написа:
cska_90 написа:Кои нас-аз колко пъти да обяснявам,че не членувам никъде,дори не ги познвам!! ;)

От както са на власт ТИТАН са спечелили над 12 млн от ЦСКА-къде ги вложиха????

Да ама нали се сещаш че сценария няма да е същия? Защото ЦСКА е трън в очите на много влиятелни хора и веднъж като фалираме ще ни отсвирят тотално! Няма ББ да дойде и да каже "Братя ето ви стадион да си имате" Тогава ще се зашием на Панчарево и ще се чудим на къде да тръгнем! Максимум да ни дадът стадион Академик а той няма лиценз дори за Б група. Другото което е различно на ЦСКА че феновете ни са пръснати из цяла България, из цял свят! Нали знаеш какво ще се получи ЦСКА ако играе в В група? 200 човека на мач другите "фенове" ще си викат "Поне да влязат в Б пък чак тогава ще ходим да ги гледаме" И Ще се окаже не малка яма а голяма пропаст!

Не е така!! ;) ЦСКА никога няма да умре в това трябва да си сигурен!!Ботев успяха-та ние ли няма???А сега колко ходят-Черноморец-700, Черно море-800, ТНС-5000!! ;)
Изображение

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 09 сеп 2010 19:04

Съдбата на Ботев не трябва да допускаме да става ако това искат някой от тези фенове то призовавам ги моля ви ходете на герена.

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 09 сеп 2010 19:04

Приятни емоции на мача с Литекс покрай стадиона. Надавайте по едно ухо и съжалявайте, че не сте там, когато ни чувате от вътре.

Върни се в “ЦСКА”