valio написа:POPCORN написа:Прав си нямаме мач срещу силен съперник.Те ТНС и Клифтънвил са с класи над Калмар и АИК,и добре,че второто полувреме Ясен ги върна назад(заради умората) иначе щяхте да изядете черния......
а така ли заради умората хаха ебати смешниците!А гонзо преди мача какво разправяше бе ?Ние сме Левски умората няма си каже думата ала бала някакви такива... и после след мача видя ,че ЦСКА беше по-активния отбор за пореден път и почна да се оправда.. еми ние сме уморени ала бала.. нали умората нямаше да се окаже решаваща?И не ми изопачавай нещата , защото никой от ЦСКА не е казал , че клифтънфил и тнс са силни отбори!
Ама вие и с Черноморец бяхте много активни,но намерихте виновника и той е уволненИ какво очакваш да каже Гонзо-Изморени сме излизаме да паднем с малко ли? Нали по този начин се надъхва и отбор и публика
ама въобще не ми пука какво ще каже, гонзо защото той винаги говори глупости!първо се бие в гърдите после като види , че работата е зле и гледа все да се измъкне!Признай си като мъуж.. ЦСКа бяха по -активни итова е!Какво ми говориш тука умор ала бала!Ми миналия мач 0 на 0 където завърши?Пак ли имахте мач в Европа?Пак ЦСКА бяха по-активните!