delqnski47 написа:buhata_prime написа:Mitata написа:Чия е емблемата? Не принадлежи ли на едни и същи фенове, с малки изключения? Кой е чуждият сайт, който ползваме незаконно???
Е, тва като го чуя и трудно се сдържам да не изпадна в неистов смях. Как може някой да си въобразява, че емблемата принадлежи на феновете?!?!?! Говорим за закони, нали? Не за моралната и темподобна гледна точка. Емблемата на ЦСКА е собственост на "ПФК ЦСКА" АД (в несъстоятелност) и към настоящия момент. И ще бъде, или докато някой откупи патентното право, или докато срокът на патента изтече. Ако те интересува повече по темата, разгледай Закона за патентите и регистрацията на полезните модели

Много обичате да говорите за "закони" без да се съобразявате,че те не отчитат тъй наречените милиони "частни случаи",които неизбежно се срещат в ежедневието.(ако ги нямаше частните случаи всички щяха да са юристи,а истинските юристи щеха да пукнат от глад).Я ми кажи на прост чист български в парична единица лева ако искаш(може в донги)колко струва,чисто хипотетично,една емблема на отбор с 0 фена.
На прост чист български език ти отговарям, че ако аз си бях създал отбор "Черешка" с дружество "ПФК Черешка-Кюстендил" АД и се бях явил на публичната продан на активите на "ПФК ЦСКА" АД (в несъстоятелност), съответно моята оферта бе в най-висок размер, да речем 9 милиона лева, и респективно платя цената, която съм предложил... То, моят отбор "ПФК Черешка-Кюстендил" АД, с 3-ма фена (аз, майка ми и баща ми) щеше да има емблема, която струва 5 000 000 лева (да кажем, че това е частта на емблемата от всички активи). Сега разбра ли го?