Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

biser4o
Контакти:

Re: Ненужни играчи в ЦСКА

Мнениеот biser4o » 27 юли 2012 16:41

Red Warrior написа:По интересното е за толкова тъпи ли мислят феновете и казват, че това е чистка на Стойчо, след като в списъка ги няма Якимов и Машината? :evil:

Якимов е преотстъпен ;) за какво да го гонят него? за машината да.....

mirodes
Контакти:

Re: Крути мерки в ЦСКА - изхвърлиха 8 от отбора, сред тях и две

Мнениеот mirodes » 27 юли 2012 16:52

Не знам защо винаги опираме до Стойчо Младенов за треньор.А истината е ,че вината за изгубената титла е негова.Бил стабилизирал отбора-просто програмата ни беше лесна-а мачовете с Ботев Враца и Калиакра като домакини нямаме нужда от треньор.Имаше три мача от които му трябваха 2 ТОЧКИ.С подуенци,с Миньор и с Лудогорец.И в трите вината за загубите е негова.Хайде с Лудогорец нямахме и късмет,но с подуенци и Миньоро вместо да ги смажем играхме като от пансиона за благородни девици.Вчера пак след 1 на 0 се чакаше така да завърши мача.Нито нападахме ,нито пък се окопахме в защита.Щом е решил да пази резултат да се окопава и това е.Ако е решил да си подсигури мача да атакува.А ние нито едното,нито другото.А за Титаните пък просто каквото и да напиша,ще е малко.Най-голямата им вина е че разбиват готов отбор-трябваше да запазят на полусезона Зику,Платини и Нелсън.Но откъде толкова акъл у мутрите,че ако сглобят силен отбор,който успее да пробие в ШЛ може да пласират играчите на много по-висока цена.Евала на Домусчиев-прави сериозен отбор,а не разпродава.Очаквам Лудата гора да е шампион още поне 2-3 години поред.Титаните като нямат пари да напускат-за ЦСКА кандидати винаги ще има много,все пак не сме Локо Пд с фенове само в Пловдив и няколко села.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 юли 2012 16:53

biser4o написа:
Red Warrior написа:По интересното е за толкова тъпи ли мислят феновете и казват, че това е чистка на Стойчо, след като в списъка ги няма Якимов и Машината? :evil:

Не го знам какъв е, но знам, че Стойчо вчера се оплака, че не може да го изгони.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 27 юли 2012 16:53

gorg написа:Май ше има трансфер от Локо Пловдив на повече играчи ми се струва! Не се подигравам защото и ние се окъкахме яката снощи, но такива "кардинално тъпи" решения само вашето ръководство може да вземе!

Какво да се подиграваш? :oops: Ние вече няколко години се подиграваме едни на други кой е по-зле от другия, защото нямаме успехи просто и двата отбора. То пак имаше за какво да поспорим от време на време, ама вече мъката е в повече...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот vaskonti » 27 юли 2012 16:54

Като му гледам визитката, май Станко ще трябва да го вземе под крилото си и да го въведе в тънкостите на занаята "нападател".
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 27 юли 2012 16:58

Макенджиев е виновник номер 1.. :lol:

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 27 юли 2012 17:01

Red Warrior написа:
biser4o написа:

Не го знам какъв е, но знам, че Стойчо вчера се оплака, че не може да го изгони.

После се извини, че е споменал него. Той като не е в отбора му за какво да го гони? Всички изгонени трябваше да бъдат изгонени, а за Мболи най-много се радвам аз. Всеки път си тръгва. Добре, че не се върна сега. Не знам сам ли е решил, отпратили ли са го но е правилно ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 юли 2012 17:03

Не говорете за М'болито!Тоя ни е поставял някакви условия тип ''висока заплата'' ''разтрогване на договра до Ноември''!Сигурно е имало и условие ''задължително класиране в ЛЕ''!Бахти наглия тип,да се маха!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

biser4o
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот biser4o » 27 юли 2012 17:06

къде го прочете тва :lol:

Потребителски аватар
Milen84
Контакти:

Мнениеот Milen84 » 27 юли 2012 17:12

Жалко че не дойде Гришата сега гледам че нещата около него се успокояват явно наистина някой не иска да е в ЦСКА
има да се мъчим още с тия Боклуци

Върни се в “ЦСКА”