Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 18 юни 2017 13:43

run1973 написа:
1982 написа:
onegavon написа:Може ли някой смислено да ми обясни след като става въпрос за спортно съзтезание защо нямат право да участват нови клубове.Какъв е проблемът,че нещо не мога да схвана?

Защото всеки ще почне да си фалира нарочно и да не си плаща дълговете, прави нов клуб и веднага участва където си поиска, това е смисълът и мисля, че е съвсем резонен.

Тук принципно си прав и затова и въпроса му е адекватен за другите спортове, защото и едни сини вечноревящи фалираха един баскетболен отбор и си направиха друг, за да избегнат плащане на дългове и за тях никой не пита къде са парите на баба ви Гицка.

Не е само баскетболният Левски, за съжаление, у нас тези гнусни изпълнения са вече традиция, то затова и нямаме спорт отдавна, но на никого не му пука, държава няма, нищо няма.

Аз лично много бих се радвал УЕФА да изчука БФС злокобно и да изрита всичките ни отбори от ЕКТ заради схемите на тези нещастници, но надали ще стане, дори и да ги хванат какво вършат. Бобчо се е сдушил с много хора по горните етажи на Нион и е утопия да се надяваме на нещо такова.
Последна промяна от 1982 на 18 юни 2017 13:44, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

DEEP_RED

Мнениеот DEEP_RED » 18 юни 2017 13:43

1982 написа:
demon777 написа:Аз не знам ама историята ни си седи в УЕФАТА

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

Нищо не седи, това е историята на ЦСКА, а вие не сте ЦСКА, ето вашата страница:

http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=2608297/profile/index.html

CLUB RECORD IN UEFA COMPETITIONS
No record in UEFA competition

Ти нали нямаше да се изявяваш повече тука,ко тана?Газдов ли те „помоли?

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 18 юни 2017 13:44

W84me написа:
run1973 написа:Нов спортен КЛУБ, не сме! И това си набийте в кратуните, които търсят само под вола - теле!

И що нямаше мач за Суперкупата през миналия сезон?

Защото Лудогорец ги беше страх и отказаха да играят . Въпроса е защо БФС не ги изхвърли както направи с Литекс ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 18 юни 2017 13:44

W84me написа:
run1973 написа:Нов спортен КЛУБ, не сме! И това си набийте в кратуните, които търсят само под вола - теле!

И що нямаше мач за Суперкупата през миналия сезон?

Защото не е задължително да има такъв мач всяка година, както е нямало десетки години преди това - такъв мач ;)
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 18 юни 2017 13:45

maxi1914 написа:Защо говориш за финанси при положение , че проблема е в това , че сте НОВ КЛУБ ? Вие не сте под финансов мониторинг . А за това , че сте нов клуб има много доказателства и не може да го оспориш .

Ама аз и преди съм го казвал. Дали ще си броим следващата титла като 31+1, не е от голямо значение. Важното е че на стадиона сме много. Празнувал съм всичките титли от 80-те до днес, дай боже да празнувам и следващите.
В Европа ще ходя или с Адидас от 80-те или с новия Адидас 2017. И двете фанелки са си мои и двете са на ЦСКА. Това, какво ти мислиш за моя клуб не е от особено значение за мен. И на теб не ти пука от моето мнение за Левски, нали?
Фактите са такива е, че нашето ЦСКА си има лиценз - бетон и няма причина да няма такъв. Дали ще участваме с коефициента пак на нашето ЦСКА, преди закупуването на емблемата не е от особено значение.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 18 юни 2017 13:48

run1973 написа:
yavorescu написа:
6. Когато Управителният орган на БФС е взел решение за предоставяне на изключения при издаване на лицензи за участие в Европейските клубни турнири на УЕФА, решението на ИК на БФС за предоставяне на такива изключения с оглед лицензи за участие в Европейските клубни турнири на УЕФА влиза в сила след потвърждаването му от администрацията на УЕФА съгласно нормативните правила на УЕФА. Администрацията на БФС изпраща така взетото решение на ИК на БФС до адмиинстрацията на УЕФА заедно с всички необходими документи и информация за потвърждаване при спазване на нормативните правила на УЕФА.

Съгласен съм, а сега покажи изпратената документация към УЕФА за официално потвърждаване и съответно решението на административният орган на УЕФА, защото за сега черно на бяло има само отговор от некъв византиец, служител, който е отговорил на някакво питане, което също никой не е виждал официално.

Писмото от УЕФА съвсем спокойно може да се счита за достоверно, защото е публикувано от БФС. Дали има статут на официален отказ по смисъла на този член или е неформална консултация, не мога да кажа. Възможно е изключението да е съгласувано с УЕФА на по-късен етап.
И най- важното , ако искаш сравни наредбата за лицензиране за ЕКТ на БФС и тази на УЕФА, която тя е разпратила до всяка една федерация - копи/пейст, за спазване при издаване на лиценз. Мисля, че няма никаква разлика.

Точно така. Нарушавайки своята наредба (ако приемем, че изключението не е съгласувано и нарушението е извършено), БФС нарушава и наредбата на УЕФА.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юни 2017 13:49

yavorescu написа:
run1973 написа:Само дето тънко, не си отбелязал, че решението е от 2011 г. и е подчинено на действащата наредба за лицензиране за ЕКТ, която е съвсем различна от наредбата, която е действаща в момента и е от 2015 г. Та по силата на тогавашната наредба, в която отсъстват точките за прилагане на изключение, Румънската федерация не издава лиценз на Тимишоара, които обжалват в КАС именно това решение на федерацията им, да не им издадат лиценз. ;)

Да, това е съществената разлика -- на Тимишоара румънската федерация не им издава лиценз, докато БФС е издал такъв на ЦСКА-София. А по действащата в момента наредба не пише ли, че изключението трябва да се съгласува с УЕФА? Което и БФС се опита да направи миналия месец.

Абсолютно, но УЕФА отказа с писмото си да направи изключение, което прави скандално издаването на евролиценз на ЦСКА-София. БФС с този акт погази решение на евроцентралата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юни 2017 13:51

Ей, тия от УЕФА ги побъркахте, взехте им тока направо, хората се чудя на кой Свят са :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 18 юни 2017 13:51

11_best написа:
maxi1914 написа:Защо говориш за финанси при положение , че проблема е в това , че сте НОВ КЛУБ ? Вие не сте под финансов мониторинг . А за това , че сте нов клуб има много доказателства и не може да го оспориш .

Ама аз и преди съм го казвал. Дали ще си броим следващата титла като 31+1, не е от голямо значение. Важното е че на стадиона сме много. Празнувал съм всичките титли от 80-те до днес, дай боже да празнувам и следващите.
В Европа ще ходя или с Адидас от 80-те или с новия Адидас 2017. И двете фанелки са си мои и двете са на ЦСКА. Това, какво ти мислиш за моя клуб не е от особено значение за мен. И на теб не ти пука от моето мнение за Левски, нали?
Фактите са такива е, че нашето ЦСКА си има лиценз - бетон и няма причина да няма такъв. Дали ще участваме с коефициента пак на нашето ЦСКА, преди закупуването на емблемата не е от особено значение.

Уважавам твоето мнение , живеем в свободна държава и всеки има равни права . Аз не налагам моето мнение и не съм ти казал в какво да вярваш или в какво не . Попитах просто защо изместваш центъра на проблема . ЦСКА-СОФИЯ в момента е изряден по отношение на финансите , проблема е , че е нов клуб . Та защо изместваш фокуса . Иначе дано още дълги години си на стадионите със семейството си няма нищо по-хубаво от това .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 18 юни 2017 13:51

Аз не казвам, че писмото е фалшиво, а че най-вероятно няма стойност на официален документ от решение на орган към УЕФА, който и да е той, защото просто не е имало заседание на никакъв орган от УЕФА, по този въпрос или питане, или телефонно обаждане или не знам какво може и да е. ;)
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”