granfor написа:Ако паднем от Левски в петък, в което почти не се съмнявам въпреки формата и на Левски, ще стане страшно на стадиона.
Кво ще стане...?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
granfor написа:Ако паднем от Левски в петък, в което почти не се съмнявам въпреки формата и на Левски, ще стане страшно на стадиона.
dodo7271 написа:Пенев какви безсмислици е наговорил, не е истина. http://gong.bg/view_article.php?article_id=232445.
Единственото, което се разбира, че той е в основата на интригата срещу Радуканов. Иначе е напълно изперкал старец, без грам мозък. Такова надграждане ще падне, че ще се прочуете.
blue avalanche написа:Batkoto написа:съгласен съм,че ще бием Левски,но едва ли Пената ще остане и занапред треньор .. въпреки че както казах Титаните ще попаднат в доста необрано лозе ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече
"...ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече "
7-8,например...
ЦСКА-р написа:blue avalanche написа:Batkoto написа:съгласен съм,че ще бием Левски,но едва ли Пената ще остане и занапред треньор .. въпреки че както казах Титаните ще попаднат в доста необрано лозе ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече
7-8,например...
Веднъж ще дойде и вашия ред и тогава ще ви видим с какво ще се оплаквате, щот т'ва 7-1, 7-2, няма да ви е достатъчно!!! До сега само това ви крепи да не си признаете, че сме 100 пъти по-велик отбор от вас, веднъж да ви бием 7:0 примерно и цял век няма да видим синя уста!
flo написа:granfor написа:Ако паднем от Левски в петък, в което почти не се съмнявам въпреки формата и на Левски, ще стане страшно на стадиона.
Кво ще стане...?
delqnski47 написа:dodo7271 написа:Пенев какви безсмислици е наговорил, не е истина. http://gong.bg/view_article.php?article_id=232445.
Единственото, което се разбира, че той е в основата на интригата срещу Радуканов. Иначе е напълно изперкал старец, без грам мозък. Такова надграждане ще падне, че ще се прочуете.
Да обиждаш Пенев по този начин е все едно аз да почна да обиждам Гунди!Няма да ти хареса ако започна тая песничка с Гунди и зовенето от небето нали?
flo написа:granfor написа:Ако паднем от Левски в петък, в което почти не се съмнявам въпреки формата и на Левски, ще стане страшно на стадиона.
Кво ще стане...?
Batkoto написа:blue avalanche написа:Batkoto написа:съгласен съм,че ще бием Левски,но едва ли Пената ще остане и занапред треньор .. въпреки че както казах Титаните ще попаднат в доста необрано лозе ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече
7-8,например...
не бих се учудил
ЦСКА-р написа:blue avalanche написа:Batkoto написа:съгласен съм,че ще бием Левски,но едва ли Пената ще остане и занапред треньор .. въпреки че както казах Титаните ще попаднат в доста необрано лозе ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече
7-8,например...
Веднъж ще дойде и вашия ред и тогава ще ви видим с какво ще се оплаквате, щот т'ва 7-1, 7-2, няма да ви е достатъчно!!! До сега само това ви крепи да не си признаете, че сме 100 пъти по-велик отбор от вас, веднъж да ви бием 7:0 примерно и цял век няма да видим синя уста!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта