Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Мнениеот gihuelo » 18 яну 2025 00:12

ivo55 написа:До средата на Февруари ще откачите в това да се лашкате от едната в другата крайност.

А на Филипов му се чудя защо си го причинява. Нито е умрял от глад. Особено сега, когато реално се налага да яде чужди лайна.

Помнете ми думата, за всеки силен трансфер същите ще пишете, че Филипов няма нищо общо със селекцията. Чак ми е чудно дали е само от глупост тази история.

Ами по метода проба грешка остава само той да е виновен :)
При провалената селекция лятото групата беше - Стипич, Славов, наркомана и градинаря .
В момента всички са сменени и от групата остана само Фичо. От новите аз лично вярвам на Томанов и Ради Здравков че ще свършат работа.
Наркомана изхвърча с 200 и от всички фирми на ЦСКА където имаше участие .
Боряна която днес се махна също беше представена от Синалоа на една пресконференция.
Преди половин месец Животното каза за Фичо :
"Е как да се махне сам, при джуджето заплатата му беше 2500 и точно преди гюнай да избяга му я вдигна на 8000 за да плаща Валтер масрафа"
Може и да лъже , не знам . :)
Та ти още от лятото беше твърдо зад Стефчо и Фичо и Славов .
Не знам колко пъти ни обясни че нищо не разбираме от футбол, ако може да не кадруваме, ако може да не казваме какво мислим и ако може по-малко да плюем по тримата идиоти и как ще съжаляваме за думите си.
Еми от 30 човек пишещи тук освен теб нямаше никой друг които да ги подкрепя.
До тук от тримата остана само Фичо и се оказва май че сме били прави още август месец ,какво ни очаква и че нищо не става и от тримата.
Сега един път казваш че Фичо е само координатор , но в тоя последния ти пост пък казваш , че вероятно той ще стои зад всеки силен трансфер , ако има такъв :) Последно Фичо какъв е ? Движи ли той трансферите или само ги координира?

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 18 яну 2025 00:22

Ако има някакъв СИЛЕН трансфер, аз ще считам, че е дело и зад него стои Томаш. От всичките неможачи, само той показа през последните месеци, че милее за този клуб.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 18 яну 2025 02:48

danko_sot написа:Каква крайност бе, мой човек? Ти следиш ли форума въобще? Върни се 5-6 месеца назад , може и повече, и виж какво ми е било мнението за Филипов. Още от първата пресконференция- "Ученическата презентация".

Впоследствие всички разбрахме що за директор е и Орманджиев. Само ти го не разбра май и до последно го подкрепяше, а нас ни обявяваше за кадроваци и тем подобни.

Какво значение има дали от Филипов зависи нещо или нищо? И в двата случая той е вреден за ЦСКА.

Трябва ни читав спортен директор, който да си влезе в ресора и да ръководи спортно-техническите процеси и да има стратегия за бъдещето развитие на клуба поне за 3 години напред.

Капс лока ме убеди :)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 18 яну 2025 09:13

Виждам че рязането на вени започва с пълна сила.

В медии и тук постоянно се твърди, че лятната селекция е пълен провал.
Ето я моята равносметка:

Дюлгеров - БЕЗ ПАРИ, млад, национален вратар, винаги може да бъде продаден. Всеки уважаващ се отбор трябва да има поне двама добри вратари.

Делова - може би най-качествения защитник в скапаното ни първенство.

Купър - БЕЗ ПАРИ, за мен качествен футболист, на който му трябваше една добра подготовка с отбора. За съжаление се контузи. Пък и с привличането му се търсеха позитиви не само на футболният терен.

Пинто - единственият проблем беше контузията, ако е хронична ЛОШО. Изключително стабилен и научен футболист. Някой да си спомня негови сериозни грешки?

Ето'о - абсолютен двигател на отбора в момента, повече коментари са излишни.

Илиев - БЕЗ ПАРИ, да, не показва нищо за сега, бих го сложил в графата "провал"

Бютучи - БЕЗ ПАРИ, трябваше му известно време, но в момента показва качество. Това с подготовката не е вина на никого в клуба.

Локило - това спиране и обръщане което прави, ме влудява. И него бих сложил към провалите.

Куялипу - без коментар.

Исека - не мисля че имаше възможност да покаже на какво е способен. В няколко интервюта се усеща, че щабът има висока оценка за него. Нека се доверим на тяхната експертиза.

От тези ДЕСЕТ бих казал, че ДВАМА са провал, единия без трансферна сума...
Сега да си припомним предишните ръководства и тяхната трансферна политика...

И сега някой ще каже "ама сме 8-ми".
Вярно, но проблемите бяха много по-дълбоки и трудни за отстраняване и си взеха своето.
Мисля, че почти ги изчистихме...
Последна промяна от Sens85 на 18 яну 2025 09:25, променено общо 1 път.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 18 яну 2025 09:22

Та на база на по-горе написаното.
Убеден съм, че ще бъдат привлечени качествени футболисти, големият въпрос е КОГА.

Тези които отказват сега, най-вероятно ще се съгласят към края на прозореца. Идеята е че изчакаме ли можем да вземем добри играчи, които в последствие няма да се чудим как да разкараме.

Следващият въпрос е можем ли да чакаме?
Според мен Томаш и отбора могат "да се сбият" и да вземат първите няколко мача с едно две попълнения и да изчакаме с останалите.
Голям риск, но според мен си заслужава.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 18 яну 2025 09:48

Sens85 написа:Виждам че рязането на вени започва с пълна сила.

В медии и тук постоянно се твърди, че лятната селекция е пълен провал.
Ето я моята равносметка:

Дюлгеров - БЕЗ ПАРИ, млад, национален вратар, винаги може да бъде продаден. Всеки уважаващ се отбор трябва да има поне двама добри вратари.

Делова - може би най-качествения защитник в скапаното ни първенство.

Купър - БЕЗ ПАРИ, за мен качествен футболист, на който му трябваше една добра подготовка с отбора. За съжаление се контузи. Пък и с привличането му се търсеха позитиви не само на футболният терен.

Пинто - единственият проблем беше контузията, ако е хронична ЛОШО. Изключително стабилен и научен футболист. Някой да си спомня негови сериозни грешки?

Ето'о - абсолютен двигател на отбора в момента, повече коментари са излишни.

Илиев - БЕЗ ПАРИ, да, не показва нищо за сега, бих го сложил в графата "провал"

Бютучи - БЕЗ ПАРИ, трябваше му известно време, но в момента показва качество. Това с подготовката не е вина на никого в клуба.

Локило - това спиране и обръщане което прави, ме влудява. И него бих сложил към провалите.

Куялипу - без коментар.

Исека - не мисля че имаше възможност да покаже на какво е способен. В няколко интервюта се усеща, че щабът има висока оценка за него. Нека се доверим на тяхната експертиза.

От тези ДЕСЕТ бих казал, че ДВАМА са провал, единия без трансферна сума...
Сега да си припомним предишните ръководства и тяхната трансферна политика...

И сега някой ще каже "ама сме 8-ми".
Вярно, но проблемите бяха много по-дълбоки и трудни за отстраняване и си взеха своето.
Мисля, че почти ги изчистихме...

Няма никакво рязане на вени . Просто имаше едни шушумиги, които не бяха за ЦСКА също така има и един в този форум които всеки ден ни дава наклон на оная работа кого да критикуваме и кого не !
Започвам да си мисля че едно време е бил шеф на цензурата в Работническо дело .
От всичките шушумиги остана само един и той трябва да си замине.
Има и още един тук които пък е на обратния полюс ! Той пък тъжи за Гриша Ганчев

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 18 яну 2025 10:07

Sens85 написа:Та на база на по-горе написаното.
Убеден съм, че ще бъдат привлечени качествени футболисти, големият въпрос е КОГА.

Тези които отказват сега, най-вероятно ще се съгласят към края на прозореца. Идеята е че изчакаме ли можем да вземем добри играчи, които в последствие няма да се чудим как да разкараме.

Следващият въпрос е можем ли да чакаме?
Според мен Томаш и отбора могат "да се сбият" и да вземат първите няколко мача с едно две попълнения и да изчакаме с останалите.
Голям риск, но според мен си заслужава.

Отговорът на въпроса кога ще бъдат привлечени качествени футболисти - твърде късно за спасяване на този сезон.

И на мен ми се иска да се сбият и да вземат всички мачове до края на сезона, но... програмата ни е следната:
Славия (г), Арда (д), Ботев (г), Арда (д, купа), суха река (д), Берое (г), Черно море (д)...

Как го виждаме с този кадрови потенциал? Хубаво е, че си теглим по един анализ на футболистите и казваме - не са лоши, ама реално имаме страшни липси:

Томаш го каза на заминаване кога очаква нови - не дойдоха. Това е неизпълнен план, а когато си начертаеш план за действие, за да постигнеш даден резултат и не го следваш е огромна вероятността целта да не бъде изпълнена. Показа го и нагледно в контролата с Шахтьор (резерви) - започна с двама бекове за централни защитници, смени си централния нападател на полувремето без да е видял вратата на другите, половината от играчите му бяха от втория отбор.

Само да кажа, че водещият ни реализатор е с 3 гола, казва се Фаетон! Имаме 8 точки да наваксаме за първенство. Ако е вярно, че защитникът го урежда Лъчо Танев - да не идва. Иван Боладо, Тенгариня и Нилсон Антонио достатъчно са ме радвали с негово съдействие, стига толкова.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 18 яну 2025 10:33

За мен спасен сезон ще е ако се класираме за Европа.
Купата не я броя по простата причина че е донякъде и шанс.
Това което ни трябва е 5-то място, за повече шанс според мен няма.
Конкурент ни е единствено Арда с които ще имаме 3 преки двубоя за първенство.
Имаме много липси, наистина.
Но реално най-критичните според мен са централен защитник и дясно крило. Ако вземем сега играчи на тези два поста, мисля че можем да избутаме първите два кръга. До тогава би трябвало да се приключи с селекцията.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 яну 2025 10:44

Въпроса е, че ще разчитаме на думичката "късмет" , което е страшно несериозно особено когато бюджета ти е втория по сила. Централен защитник, дясно крило, централен нападател и разиграващ халф са абсолютният минимум. Кога ще ги привлечем ? Ето ние стартираме с вратар WTF ????
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 18 яну 2025 11:23

Не смятам че е само късмет.
Ако вратаря наистина е добър в играта с крака може да промени изцяло облика на отбора при изграждането на атаките особено при стила който се опитва да изгради Томаш.
Много хора неглижират и подготовката, Ники Александров даже се и подиграва.
Само че освен технически на подготовка се сплотява и отбора, което е изключително важно особено когато е почти подменен и реално му е първа с треньора.
Абе като цяло не мисля че положението е чак толкова зле. Разбира се това е мое мнение и виждам че се различава от това на повече хора тук.

Върни се в “ЦСКА”