Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Синьо сърце » 15 юни 2017 23:32

Момчета от този подфорум, така или инак времето ми изтича. Попоспорих с вас, може и да съм ви поподразнил-но такива са реалиите според мен.
За ваша чест не вие поискахте С-СС да бъде баннат. Поискаха го хора пишман-левскари, фенчета на Спиртомера, които не можаха да възприемат нещата. Е, така или инак няма да ви притеснявам доста време.
Все пак слушайте Тео и Голеадор. Без да се обиждате, но те са истинските армейци. Логично е да са объркани, но кой не би бил объркан в такава ситуация? :)
Желая ви хубаво лято и почивка!
:geek:
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юни 2017 23:35

Синьо сърце написа:Момчета от този подфорум, така или инак времето ми изтича. Попоспорих с вас, може и да съм ви поподразнил-но такива са реалиите според мен.
За ваша чест не вие поискахте С-СС да бъде баннат. Поискаха го хора пишман-левскари, фенчета на Спиртомера, които не можаха да възприемат нещата. Е, така или инак няма да ви притеснявам доста време.
Все пак слушайте Тео и Голеадор. Без да се обиждате, но те са истинските армейци. Логично е да са объркани, но кой не би бил объркан в такава ситуация? :)

Жив и здрав , а фенския фолкор винаги е забавен :mrgreen: Това е солта на футболната игра :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юни 2017 23:39

baraba написа:
1982 написа:Защо да нямаш, обясни на УЕФА, че търговските дружества нямат значение, те служат само да се трупат дългове на тях и после да бъдат фалирани умишлено. :lol: :lol: Обясни им, че "отборът" е нещо отделно и не може да бъде наказван заради някакви "фирми", това са две отделни неща, нали така ?!?! :lol: :lol:

Много тъпа тая УЕФА, ей ......

Защото на БЪЛГАРСКИ ти обясних , че аз НЯМАМ нужда да обяснявам на НИКОГО , каквото и да е !!! Пиша ти го бявно за да можеш все пак да го прочетеш !!! Ти си падаш по излишни обяснения , които общо взето не ни вълнуват въобще ;) За търговски сделки , регистрации и прочее си намери някой форум занимаващ се с това , тук си говорим за ФУТБОЛ , а ти досега за футбол не си написал и един пост !!! Да ти го нарисувам ли за да вденеш , колко си несъстоятелен със смешните си претенции :mrgreen:

Ти и да искаш нищо не можеш да обясниш, защото пишеш пълни щуротии, както винаги.

Да бе прочел поне двете писма от УЕФА, щеше да разбереш какво огромно значение имат "търговските дружества", които, според теб, нямали значение за футбола. :lol: :lol: :lol: Защото точно по тази линия ви изрЕзаха така хубаво. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юни 2017 23:47

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:Защо да нямаш, обясни на УЕФА, че търговските дружества нямат значение, те служат само да се трупат дългове на тях и после да бъдат фалирани умишлено. :lol: :lol: Обясни им, че "отборът" е нещо отделно и не може да бъде наказван заради някакви "фирми", това са две отделни неща, нали така ?!?! :lol: :lol:

Много тъпа тая УЕФА, ей ......

Защото на БЪЛГАРСКИ ти обясних , че аз НЯМАМ нужда да обяснявам на НИКОГО , каквото и да е !!! Пиша ти го бявно за да можеш все пак да го прочетеш !!! Ти си падаш по излишни обяснения , които общо взето не ни вълнуват въобще ;) За търговски сделки , регистрации и прочее си намери някой форум занимаващ се с това , тук си говорим за ФУТБОЛ , а ти досега за футбол не си написал и един пост !!! Да ти го нарисувам ли за да вденеш , колко си несъстоятелен със смешните си претенции :mrgreen:

Ти и да искаш нищо не можеш да обясниш, защото пишеш пълни щуротии, както винаги.

Да бе прочел поне двете писма от УЕФА, щеше да разбереш какво огромно значение имат "търговските дружества", които, според теб, нямали значение за футбола. : Защото точно по тази линия ви изрЕзаха така хубаво. :mrgreen:

Не ме вълнува въобще какво ти си мислиш за важно и какво не , разбра ли , ако имаш да коментираш нещо ФУТБОЛНО , например игра , постройка , трансфери , представяне през сезона , най-красив гол, предсезонна подготовка .... моля на драго сърце !!! Баналните ти стереотипни постове вече никого не интересуват !!! Пак ти казвам , ако има начин да се погледнеш от страни колко си несъстоятелен със смешните си претенции ... сам ще се съжалиш :oops: ФИФА ни дадоха зелена светлина дори и с емблемата ни представят въпреки доносите ;) С УЕФА , рано или късно ще се случи същото , аз лично притеснения НЯМАМ , за разлика от теб !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юни 2017 00:50

Хихи, ти притеснения нямаше и за евротурнирите цяла година, но се оказа, че май гроздето е кисело. :lol: :lol: :lol: Голям бродяга си, като те набарат натясно, почваш да се опитваш да изместиш темата към нещо "футболно". :lol: :lol: :lol:

Че пиши си за постройка, трансфери, най-красив гол и т.н., да не те спира някой ??! Аз ще си пиша за вашето евроучастие, нали ми позволяваш ??! :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 юни 2017 01:00

1982 написа:Хихи, ти притеснения нямаше и за евротурнирите цяла година, но се оказа, че май гроздето е кисело. :lol: :lol: :lol: Голям бродяга си, като те набарат натясно, почваш да се опитваш да изместиш темата към нещо "футболно".

Че пиши си за постройка, трансфери, най-красив гол и т.н., да не те спира някой ??! Аз ще си пиша за вашето евроучастие, нали ми позволяваш ??! :mrgreen:

Точно ти никога не си ме хващал , няма и да ме хванеш на тясно по никой начин ;) Аз никога не съм си плюл в сурата и винаги съм отстоявал една и съща позиция , за разлика от теб !!!
Ами аз си пиша съвсем редовно за чисто футболни нещица и без твоето позволение ;) Ама Чукча освен да пише стереотипни баналности е хубаво и от време на време да чете ! Аз и сега нямам притеснение относно участието за ЕКТ , за мен те не са панацея , ако не тази година , то догодина , най-късно след две , рано или късно ЦСКА ЩЕ играе в ЕКТ , а аз не бързам за никъде ;) Не се знае след няколко дни да няма супрайз .... Все пак всичко е възможно на този свят ... :mrgreen: За сега си чакам решението , каквото и да е то хода на ЦСКА към върха няма да спре , така че поредната ви жалка надеждица е ... кауза пердута ... :mrgreen:
Изображение

Bogomil
Контакти:

Мнениеот Bogomil » 16 юни 2017 02:19

Сега разбрах за това, жалко, моите съболезнования за Румен Ненов.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 16 юни 2017 09:17

Синьо сърце написа:Момчета от този подфорум, така или инак времето ми изтича. Попоспорих с вас, може и да съм ви поподразнил-но такива са реалиите според мен.

Приятна почивка и на теб ! Карай по -спокойно, някой път като ги подкараш не си мериш приказките. :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 юни 2017 09:21

ти па, кво ти дреме-регни се с нещо друго-примерно мусолини, ем ще близко по вероизповедание до вашия клуб, хем ще си онлайн.

[offtopic]Давам профил под наем !
Приемам плащане с paypal-visa- master- банков превод, еконт и тн :lol:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 юни 2017 09:45

[offtopic]Синчец, ... твоите барем съблякаха ли те цивилизовано или яде и бой с прът? :) Хак ти е, .... като си обграден от доносници.... :)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”