Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Мнениеот Batkoto » 23 окт 2011 16:00

Пената го назначиха само за буфер от евентуалния ропот от страна на феновете,съвсем скоро ще стане ясно кой ще е новия който ще бъде поставен на ветровития пост, само че ще изчакат първо да мине дербито с Левски за да не се компроментира новия при евентуална загуба, от друга страна пък ще е интересно ако ги качим на разлика в какво ново необрано лозе ще попаднат Борисов и Иванов :lol:
в общи линии съм съгласен с мнението, че с тези футболисти ЦСКА трябва да показва доста по-добра игра и категорично да надиграва противниците,което в доста мачове от началото на сезона не се получаваше, а и напоследък Радуканов доста се беше разлигавил .. иначе Стойчо може би беше най-добрия вариант и статистиката е категорична в негова полза :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 окт 2011 16:04

БОКЛУКА СИ ОСТАВА БОКЛУК!!! :( :( :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 23 окт 2011 16:05

Левски НЯМА да победи ЦСКА бе!!! Вие нормални ли сте!?!?!? Ако Пенев незнае как да подреди отбора, кой ше знае?! Ще ви видя в петък всички как почвате да хвалите Пенев и че решението на Титан е правилно!!! Радуканов не става за треньор, уважавам го, вдигна отбора на крака, но след като го направил стойностен отбор, просто си заседна на 1 място!!! ЦСКА трябва да върви нагоре, не да пада от Славия насред "Армията" !!!!!!!!! С Пенев ше смажем всички!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 окт 2011 16:07

ЦСКА-р написа:Левски НЯМА да победи ЦСКА бе!!! Вие нормални ли сте!?!?!? Ако Пенев незнае как да подреди отбора, кой ше знае?! Ще ви видя в петък всички как почвате да хвалите Пенев и че решението на Титан е правилно!!! Радуканов не става за треньор, уважавам го, вдигна отбора на крака, но след като го направил стойностен отбор, просто си заседна на 1 място!!! ЦСКА трябва да върви нагоре, не да пада от Славия насред "Армията" !!!!!!!!! С Пенев ше смажем всички!

Не става въпрос дали ще бием ''Левски'' или не,а за цялостната политика в ЦСКА и като цяло в БГ през последните години...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 23 окт 2011 16:08

съгласен съм,че ще бием Левски,но едва ли Пената ще остане и занапред треньор .. въпреки че както казах Титаните ще попаднат в доста необрано лозе ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече :twisted:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 окт 2011 16:09

Batkoto написа:съгласен съм,че ще бием Левски,но едва ли Пената ще остане и занапред треньор .. въпреки че както казах Титаните ще попаднат в доста необрано лозе ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече :twisted:

"...ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече "
7-8,например... :mrgreen:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 23 окт 2011 16:10

Пенев какви безсмислици е наговорил, не е истина. http://gong.bg/view_article.php?article_id=232445.

Единственото, което се разбира, че той е в основата на интригата срещу Радуканов. Иначе е напълно изперкал старец, без грам мозък. Такова надграждане ще падне, че ще се прочуете.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 23 окт 2011 16:11

delqnski47 написа:
ЦСКА-р написа:Левски НЯМА да победи ЦСКА бе!!! Вие нормални ли сте!?!?!? Ако Пенев незнае как да подреди отбора, кой ше знае?! Ще ви видя в петък всички как почвате да хвалите Пенев и че решението на Титан е правилно!!! Радуканов не става за треньор, уважавам го, вдигна отбора на крака, но след като го направил стойностен отбор, просто си заседна на 1 място!!! ЦСКА трябва да върви нагоре, не да пада от Славия насред "Армията" !!!!!!!!! С Пенев ше смажем всички!

Не става въпрос дали ще бием ''Левски'' или не,а за цялостната политика в ЦСКА и като цяло в БГ през последните години...

Когато отбора не върви напред, а стой на едно място и бие само аутсайдерите.. какво очакваш? И аз да бях собственик, и аз щях да го сменя! Радуканов просто не става! Млад е още, не съм казал, че няма потенциал, просто към този момент не трябва да ръководи ЦСКА! Това е моето мнение разбирасе, но аз съм на 100% зад Пенев!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 23 окт 2011 16:11

blue avalanche написа:
Batkoto написа:съгласен съм,че ще бием Левски,но едва ли Пената ще остане и занапред треньор .. въпреки че както казах Титаните ще попаднат в доста необрано лозе ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече :twisted:

"...ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече "
7-8,например... :mrgreen:

не бих се учудил ;)
04.09.2013

gamaun

Димитър Пенев - отново далеч преди всички

Мнениеот gamaun » 23 окт 2011 16:12

Най-успешният български треньор за всички времена Димитър Пенев за пореден път доказа, че има поглед в бъдещето и вече гласува смело:
„Емоциите бяха преди обяд, когато гласувах за правителство..."

Честит ни нов премиер!

Върни се в “ЦСКА”